Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pěstování geneticky změněných plodin
Autor Zpráva
miko Pryč
Posting Freak

Připojen(a): 30.11.2009
Hodnocení:  
Oslovení: Vykání

Facebook YouTube
Příspěvek: #684
RE: Pěstování geneticky změněných plodin
(10.12.2013 18:54)Zdeněk Klíma napsal(a):  Já jsem pane Miko ale psal, že když toho není hektar...větší plochy s monokulturou jinak než pesticidy ošetřovat nelze, to je jasné...jen je smutné, když vidím jak po vesnici pobíhá pán a Roundupem stříká každý chodník a jak ho s oblibou používají zahrádkáři...

Však já to nemyslel jako narážku na Vás. Vzhledem k Vašemu vzdělání myslím,že zrovna Vy jste ten poslední který by potřeboval vysvětlovat jak to chodí.Psal jsem to schválně pro ty,kteří realizují nějaké ekopokusy na malé zahrádce a mají dojem,že to lze dělat i ve velkém. Vaši poznámku o motyce jsem bral jako vtipnou poznámku.Wink Výsevy například ošetřujeme růčo.

(10.12.2013 18:53)Ivík napsal(a):  Nejlepší herbicid na zahradě se jmenuje mulč Wink
Ještě si dovolím poznámku. U toho mulče je hlavní nevýhoda ta,že rostliny pod ním mělce koření.Ony jakoby zpohodlní.Tvoří vlášení pod povrchem což by normálně nedělaly,jelikož by musely hledat živiny a vláhu hlouběji.Když se ten mulč třeba odstraní,jsou pak méně odolné přísuškům. No a samozřejmě to je problém dělat ve velkém a také u všeho to nejde. U něčeho je dobré třeba s příchodem podzimní vláhy ten mulč odstraňovat(ovocné stromy) atd.atd... Prostě také to není úplně výhra.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.12.2013 11:19 od miko.)
11.12.2013 10:43
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Pěstování geneticky změněných plodin - miko - 11.12.2013 10:43

Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Blíží se konec pěstování řepky? PetrM 25 23.936 10.01.2012 23:31
Poslední příspěvek: Václav Brothánek

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies