Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pěstování geneticky změněných plodin
Autor Zpráva
Grof Offline
Senior Member

Připojen(a): 15.11.2012
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #987
RE: Pěstování geneticky změněných plodin
Pro Irenka - Projeďte si toto vláko od začátku a na své dotazy získáte patřičné odpovědi v dokumentech, které jsou dle některých zcela smyšlené. Připadám si s tím opakováním stále stejných argumentů jako papoušek.

Pane Karoch, ještě mě napadlo při rozjímání u doutníku (možná GMO), že za tím pašováním GMO dobrot mohou stát i sami výrobci, jelikož si tím mohou zvyšovat zisk. Nějak mi totiž nejde do hlavy, jak to s těmi spasitelskými GMO korporacemi je, když prý svá semena prodávají konkrétním zemědělcům s tím, že je zasadí v konkrétním roce (jestli je to pravda netuším,ale asi ano, protože už některé z nich sedřeli s kůže), takže nechápu, jakto že to těm tupcům nedojde, že si jejich zemědělec kupuje na políčko např. 100x100 metrů 100 tun GMO satby. (úmyslně přehnáno, tzv. přirovnání i pro blbé). Ono to má totiž dvojí efekt. Zisk na prodaných semenech + zisk na prodaných chemikáliích - jaká shoda okolností, že všechny na bio-eko Roundup. Pašování jistě probíhá v tunách, nikoli po pár zrníčkách v kapsách, protože by z toho těm zemědělcům v konkrétním roce mnoho nevyrostlo a v tom dalším by jim pak nemělo vyrůst už vůbec nic. Tedy pokud je to s tím pašováním GMO pravda, jak tvrdíte. Já jsem to na žádném konspiračním serveru v období nejméně posledních dvou let nezaznamenal. Ale vím, že v Maďarsku prý pálí celá GMO pole, možná i s kolchozníky, takže je otázka, jak se tam ten humus dostal.

Čechoslovák 37 x 30, Jeseníky 400+ m. n.m.
20.01.2014 22:43
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Pěstování geneticky změněných plodin - Grof - 20.01.2014 22:43

Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Blíží se konec pěstování řepky? PetrM 25 23.942 10.01.2012 23:31
Poslední příspěvek: Václav Brothánek

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma:
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies