Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.


Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medocukrové těsto
Autor Zpráva
Lubomír Terš Offline
Junior Member
**

Příspěvků: 37
Připojen(a): 25.10.2017
Hodnocení:  
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #161
RE: Medocukrové těsto
Ahoj, od loňských oddělků mi doma zbyly placky medocukrového těsta, které jsou tvrdé jako skála. Dají se použít rok staré tvrdé medocukrové placky?
Jakou má těsto životnost?

Nástavkové úly - RM 39x24 - 11 R, neuteplené, teplá stavba.
Maringotka jako včelín - 8+8 míst + pracovna - medárna.
Náchodsko, 380 m.
09.02.2019 20:37
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 


Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Krmné těsto z invertu zdenda 44 9.634 08.07.2016 9:51
Poslední příspěvek: tom.50

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies