Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.


Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 5 Hlas(ů) - 4.4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medovina
Autor Zpráva
marinak78 Offline
Junior Member
**

Příspěvků: 15
Připojen(a): 23.02.2013
Hodnocení:  
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #1841
RE: Medovina
Dobrý večer,rád bych požádal o radu ohledně medoviny ,zřejmně jsem ji nechal dlouho na kvasinkách a tedˇi po 2 přetočení je cítit takový ocas po kvasu, kvašení 2 měsíce ,kvasinky Schimanski . V kontrolních skleničkách mám vzorky a když povolím víčko tak to sikne. Jinak chutˇjako suché víno.
Dá se dodatečně upravit chutˇ nebo dá se s tím něco ? Vylít to hned nechci . Děkuji všem za odpovědi do soukromích zpráv mého účtu a děkuji za váš čas.

Je lepší zapálit svíčku,než si stěžovat na tmu.( staré čínské přísloví)
10.12.2017 19:56
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Louky Online
Posting Freak
*****

Příspěvků: 1.099
Připojen(a): 21.05.2014
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #1842
RE: Medovina
Mám s medovinou zatim hodně málo zkušenosti, ale to se dá taky nechat dlouho kvasit? Já kvasim dokud jdou bublinky nahoru a až pak to stáčím, ale že by to mohlo "překvasit" mě ani nenapadlo Shy
10.12.2017 20:12
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Andrej Offline
Posting Freak
*****

Příspěvků: 752
Připojen(a): 11.11.2014
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #1843
RE: Medovina
Záleží aký podiel medu v rmute je na začiatku kvasenia. Ak je medu málo, tak môžete mať aj suchú medovinu.

Andrej
14 x Optimal 420x170 , 250 a 400 m nad morom, Považie, Biele Karpaty
10.12.2017 22:13
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
goro Online
Moderátor
*****
Moderators

Příspěvků: 1.095
Připojen(a): 23.04.2010
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání

Facebook
Příspěvek: #1844
RE: Medovina
príspevky mimo tému boli presunuté sem

Jan
ži a nechaj žiť...
Hlasování: martin.mikusek (+1)
04.02.2018 11:37
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 


Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Medovina - skladování NitraM 45 31.642 28.06.2016 22:25
Poslední příspěvek: Merkuri
  Medovina a legislativa František Němec 28 19.174 19.12.2015 11:35
Poslední příspěvek: VaT

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)