Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

COLOSS - Monitoring úspěšnosti zimování včelstev 2020/21
Odkazy: Dotazník   |   COLOSS - web   |   Diskusní téma


Odpovědět 
 
Hodnocení tématu:
  • 5 Hlas(ů) - 4.4 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medovina
Autor Zpráva
Ojkos Offline
Newbie
*

Příspěvků: 3
Připojen(a): 15.12.2020
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #2421
RE: Medovina
Tak parada. Diky za reakce zkusenejsich. Nebral sem v uvahu male mnozstvi.

Ano na dalsi postup uz se tesim (zkouším naráz i ovocná vína) a ano bohuzel vim ze si pockam Smile...kdyz tak zkusim prihodit za cas jak to pokracuje Smile.

O.
15.12.2020 20:04
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
NickzS Offline
Newbie
*

Příspěvků: 1
Připojen(a): 17.02.2021
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #2422
RE: Medovina
Ahoj. Potrebuju radu. Doma se snažím vyrábět medovinu. Poprvé bych chtěl vyzkoušet mandlovou medovinu. Našel jsem si 100% extrakt z mandlí na bázi alkoholu. Mám ale strach z dávkování. Máte s tím nekdo zkušenost? Dáváte extrakt přímo do kvasu, nebo jen dochucujete po dokvašení. Kvasim klasicky za studena s kořením a bylinkami. Za kazdou radu budu moc vděčný.

Michal
17.02.2021 22:22
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Pavel-T64 Pryč
Senior Member
****

Příspěvků: 452
Připojen(a): 08.06.2018
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #2423
RE: Medovina
Ojkos.
Ta jantarová barva mě navnadila.
Jeden 5ti litrový žbrdólek si udělám.
Jaké jsi použil kvasnice a živnou sůl.
Med můžu,ovocný bílý,ale ten asi ne.
Potom akát něčím řízlý,skoro čistou lipu a taky čistou svazenku a poslední svazenku pomíchanou s medovicí.
A dochucovat nechci ať je to jen medové.
18.02.2021 0:10
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Merkuri Offline
Posting Freak
*****

Příspěvků: 5.187
Připojen(a): 02.10.2013
Hodnocení: Nesouhlasím s příspěvkem   Souhlasím s příspěvkem
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #2424
RE: Medovina
Lipová medovina je horkastá.Cool

r.m.B, nástavky B 10 n.v. 150 mnm
18.02.2021 8:37
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 


Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Medovina a legislativa František Němec 46 35.743 29.01.2020 13:31
Poslední příspěvek: Merkuri
  Medovina - desinfekce a mytí nádobí TomasoFernando 6 2.445 04.01.2019 15:42
Poslední příspěvek: Petr Střelec
  Medovina - skladování NitraM 45 50.658 28.06.2016 22:25
Poslední příspěvek: Merkuri

Skok na fórum:


Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 2 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies