Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 4.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videa s včelařskou tematikou
Autor Zpráva
TomasK1 Offline
Posting Freak

Připojen(a): 09.02.2020
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #1569
RE: Videa s včelařskou tematikou
goro, příště sem to video vložím. a ano, měl jsem na mysli to video, které jsi sem vložil.

apelovat na zákazníky, aby zaplatili víc, než si prodejce žádá....kdo z nás, včetně autora videa, zaplatí za cokoliv více, než si prodejce žádá, pokud to nebude prodej v aukci???? jako jsou včalři blázni?

osobně ve mně budí nedůvěru každý či každá společnost, která ode mne chce peníze a nedokáže říct kolik chce a proč. prostě takovýto přístup je podle mne kontraproduktivní, protože to i z té ceny 150 Kč dělá cenu, která je vycucaná z prstu.

letos jsem kupoval cukr v akci za 23 Kč.....normálně stojí 34 Kč.....v pytlech stojí cca 50 Kč...inverty se dají koupit jak tu někdo psal od cca 40-44 Kč do taky nějakých 50 Kč.

největší položkou, jak to tak vypadá podle toho videa, ale je zřejmě práce včelaře, tj. čas u včel a kolem včel. A tam je rozptyl stejný - od nutných až po zbytečné práce dané nudou či chybami včelaře. Vím o čem mluvím podle svých vlastních zkušeností.

Potom šířený názor, že kdo neprodává med za 250 a více, tak nezná cenu své práce nebo prodává nějaký "divný" med a podobné závěry odvozené od ceny medu jsou podle mne pro včelařskou komunitu kontraproduktivní a v podstatě poškozují ty včelaře, kteří vědí, co je kolem práce u včel co stojí, co dokážou hospodařit a co prodají za odpovídající cenu.

nad tímto jsem tím svým prvním přispěvkem povzdechl.

Praha 300 m n.m., okr. Písek 425 m n.m.
39x24 uteplení 3cm, bez mateří mřížky
Hlasování: Milan König (+1), goro (+1)
25.07.2023 12:29
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
Loupež po nasazení výkluzu - glums - 25.06.2018, 21:06
RE: Videa s včelařskou tematikou - TomasK1 - 25.07.2023 12:29

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma:
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies