Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Je možné se uživit jen včelařením?
Autor Zpráva
Misoka Offline
Posting Freak

Připojen(a): 17.01.2010
Hodnocení:  
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #231
RE: Je možné se uživit jen včelařením?
Taky souhlasím s dvěma příspěvky výše! Wink
To já už ty stesky včelařů ani nevnímám Wink, včelaři jsou strašně ubrečený lidi Big Grin
Já jsem byl kdysi u chovatelů a dělal do králíků a že jsem jich zase tolik neměl (8 chovných samic a 1 samce, odchovy 3x za rok od jedné samice). Krmení 1x denně 365 dní v roce (cca 1/2 hod.), každou sobotu nebo neděli kydání hnoje z kotců (cca 4 hod.), 3x za rok sušení sena, každou chvíli oprava rozhlodané králíkárny a to nepočítám brigády pro ZO jako sekání trávy a sušení sena pro výstavy, dělání pořadatele na výstavách (2-3x za rok), výkup králíků apod. Problém ject na dovolenou (zařídit si souseda, aby chodil krmit).
To chov včel je procházka růžovou zahradou! Big Grin

Langstroth 2/3 (448 x 159), matky Praděd, Anna, Sklenar, severní Plzeňsko (Kaznějov), 420 m.n.m.
Hlasování: Header (+1), alerok (+1), FJFPytela (+1), bohemia.gall (+1)
11.09.2013 7:04
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Je možné se uživit jen včelařením? - Misoka - 11.09.2013 7:04

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies