Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diskuze o otevřené diskuzi s představiteli ČSV
Autor Zpráva
KaJi Offline
Posting Freak

Připojen(a): 07.10.2009
Hodnocení:  
Oslovení: Je mi to jedno
Příspěvek: #329
RE: Diskuze o otevřené diskuzi s představiteli ČSV
(25.04.2014 9:20)MartinP napsal(a):  Ministerstvo oslovilo CSV aby jim zaslalo materiál, jak si predstavuje koncepci vcelarstvi a vcelareni u nás do dalších let. Ted mne nechytej za slovo nebot jsem to napsal jen vlastnimi slovy.
Tento pozadavek ministerstva vznikl jako reakce na jednani APV na ministerstvu,ktere se konalo myslim nekdy v breznu. Takže je nemožné aby tento pozadavek lezel na stole CSV pul roku jak uvádíš. To že ministerstgvo neoslovilo i PSNV není problem CSV, ale možná toho jak sam píšeš, že PSNV nemá potřebu nekam chodit a tak se muze stát že ostatni nemaji potřebu je oslovovatg a to vcetne ministerstva. .......
Jinak chci tě upozorniz, že CSV nemá za povinnost se s veškerými rozhodnutími obracet na jiné spolky. Pokud se na ně v některých záležitostech obrací tak je to jen dobrá vůle CSV.

Vidíš jak se postupně dostáváme k informacím které nám nebyly sděleny. Smile

A asi se špatně vyjadřuji, vycházím z toho co bylo minule, tedy že MZe pověřilo ČSV aby se dohodlo s ostaními a přišlo na MZe s dohodnutými návrhy k dotacím EU a nezdržovalo se to tam dohadováním. Místo toho jsme na mZe pozorovali zaseklou delegaci ČSV která se na ničem dohodnout nechtěla a neměla ani formulované vlastní návrhy. Kromě délek rámků. Na nich zarputile trvala a nedala si to úředníky vymluvit. .-) Jak definovat včel. váhu, omezit čerpání na včelstvo aby včelaři s pěti včelstvy nečerpaly za 300 000, atd. Nedotaženo, jen nástřely myšlenek.

A snad se tady ve vlákně nedivím, že MZe oslovilo ČSV - to jsem snad nikde nenapsal.
Předpokládám, že tentokrát zde podobný princip, ale z kousků neurčitých informací nikdo netuší k jakému jednání o čem a proč je zván.
Pokud by někdo zval k produktivnímu jednání s cílem něco dohodnout , tak dodá trochu víc informací. Je to tak u profíků zvykem. Tohle mi zavání alibismem, vyslechli jsem je, nic nepřinesli, souhlasí s námi.
Edit:
A na těchto úvahách stavím svůj názor. Protože fakta bohužel nejsou. Pokud by někod mělo zájem je poskytnout ve větší míře, tak to udělá. Takto je zbytečné se vyptávat - dopadl bych jako VLCEK - nic se nedozvěděl když tam volal. Viz jinde. ANi datum kdy se má zpráva odevzdat.
A proč se vlastně dělá - na to tady myusím vyprovokovat odpověď. Normálně tu informaci nedostanu, i když člověk tuší, když čte zpravodaj APF. Smile

Obávám se, že účelem akce je ukázat, že my ostatní odsoudíme akci rozvratníků z APF a jsme spokojení a šťastni v naší společnosti pod vedením ČSV. Smile Co mi to připomíná, přijď na schůzi, Co tam bude, Jako vždy odsoudíme US imperialisty a rozvratníky.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.04.2014 9:27 od KaJi.)
25.04.2014 20:16
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Diskuze o otevřené diskuzi s představiteli ČSV - KaJi - 25.04.2014 20:16

Pravděpodobně související témata ...
Téma Autor Odpovědí Shlédnutí Poslední příspěvek
  Otevřená diskuse s představiteli ČSV PetrM 343 215.155 06.11.2015 12:24
Poslední příspěvek: PetrM
  Prostor pro diskusi s představiteli ČSV PetrM 106 57.150 21.03.2012 10:49
Poslední příspěvek: Jiří Matl

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma:
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies