Toto fórum používá cookies
Toto fórum využívá cookies pro ukládání vašich přihlašovacích údajů, pokud jste zaregistrováni. Pokud nejste, ukládá vaší poslední návštěvu. Cookies jsou malé textové dokumenty uložené na vašem počítači. Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. Cookies na tomto fóru také ukládají konkrétní témata, která jste si přečetli a kdy jste je naposledy četli. Prosím potvrďte, zda chcete přijímat nebo odmítnout toto nastavení cookies.

Cookie budou uloženy ve vašem prohlížeči bez ohledu na volby, aby se zabránilo opětovnému pokládání tohoto dotazu. Budete mít možnost změnit nastavení pro soubory cookie kdykoliv pomocí odkazu v zápatí.

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stříška - uteplivka - stropní fólie
Autor Zpráva
karelretik Offline
Posting Freak

Připojen(a): 14.02.2012
Hodnocení:  
Oslovení: Tykání
Příspěvek: #338
RE: Stříška - uteplivka - stropní fólie
(09.10.2014 10:19)KaJi napsal(a):  ......
Takže se vraťmě na začátek - PROČ, CO VLASTNĚ CHCETE ŘEŠIT?

chci to řešit proto, že mám hodně vody v medu...nedostanu se pod 20% a nechtějí mi víčkovat...tedy letos zkouším tyto tři druhy stříšek
1) průhledná folie po celé ploše provrtané 4 mm dírkami, ihned na tom šedá nebo bílá uteplivka, na tom 1 cm laťka pro vzduchovou mezeru a na tom stříška podlepená 2 cm polystyrenem.
2) plátno přes celou plochu a zbytek stejný jako 1
3) to teprve budu dělat. Na radu p. Klímy. Už mám objednáno Steico universal. Na úl dám sololit, na to tu desku steico a na to laťku 2 cm a na to plechovou stříšku.

Očekávám od toho to, že poznám jestli rozdíl v konstrukci stříšky má vliv na množství vody v medu. Dno mám celosíťové, ale na celou sezonu ho nechám s podložkou. Očka zavřená....Do teď jsem měl jen provrtanou folii nad tím cm prostor a na tom polystyren vlepen do stříšky.
Poznám rozdíl, co myslíte?

Ted už jen malé langy 2/3....390 m.n.m. kladensko

09.10.2014 21:58
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele Odpovědět s citací příspěvku
Odpovědět 

Příspěvky k tématu
RE: Stříška - uteplivka - stropní fólie - karelretik - 09.10.2014 21:58

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)
KontaktyPortálNahoruNa obsahOdlehčený (archivační) módMobilní verzeRSS | Nastavení souhlasu s cookies