Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Varroamonitoring systém - VMS - dotazy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Ahojte, jak to dopadlo?
Jiří
Bylo kafe Tongue
a dospěli jsme k zjištění, že ani stáhnutí jiných dvou programů mi nepomůže.
Zdenda nejprve mluvil cizím jazykem a hovořil něco o tom, že sem napíše podrobnosti, aby se to ukládalo v nějaké verzi, která by se domluvila s tou starou.
(Taky mu to vyplivlo klikyháky, tak jsem si říkala, že to s mou dovedností ovládat PC, není tak hrozný Big Grin).
Maky
Ahojte, tak to jsem zmatenej ...
Já mám Open Office (zdarma) na Fire Foxu (zdarma) a funguje to bez problémů na sedmičkách Woknech ... Zkuste toho Lukáše.
Jiří
Mé zjištění: Maky má Microsoft Office starší 97-2003. Soubor, který se generuje je pouze pro vyšší verzi. Tedy soubory .xlsx nebo .docx. Bylo by to třeba generovat pro 97-2003 ve VMS. Nebo instalovat vyšší verzi či Open Office do compu
Tenhle problém mi, Zdendo, vyřešil právě Open Office. Instalace je velmi snadná. Zkuste to. Zpětně se to pak dá uložit i do té verze XP 97 etc.
Jiří
Maky má za űkol zjistit, co mají v práci abychom zajistili kompatabilitu souborů domova a práce. Open mivá občas problém s formátem a grafikou Micr.Office. Není to pravidlo, ale...
Pak ji tam hodim buď Open či M.Office 2007. To vyřešíme ke spokojenosti Maky.Viď Markétko.
Ještě, že vás chlapi mám Wink Dík za pomoc.
Maky
(22.01.2016 21:38)zdenda napsal(a): [ -> ]Maky má za űkol zjistit, co mají v práci abychom zajistili kompatabilitu souborů domova a práce. Open mivá občas problém s formátem a grafikou Micr.Office. Není to pravidlo, ale...
Pak ji tam hodim buď Open či M.Office 2007. To vyřešíme ke spokojenosti Maky.Viď Markétko.

Stáhněte a nainstalujte si do staré verze balíček pro kompatibilitu a problem mate vyřešen.
Zkusili, ale nepomohlo to. O této alternativě jsem věděl a taky jsem ji hned jako první použíl. Výsledky se nedostavil. Ale pevně věřím, že svého cíle jednou dosahneme. Na osmitisícovku se taky nepodaří vylézt hned ma poprvé. A Maky potřebuje lépe vycvičit svého šerpu.
Jenom připomínka, na úřady musím taky posílat dokumenty ve formátu .doc (97-2003). Už se mockrát stalo, že jsem to musel posílat znovu. Lepší je .pdf. To přečte vše. Proto mám nastaveni uložení automaticky přímo do formátu .doc (97-2003) a je klid. Nevím jestli by nestálo za to poprosit o zapis do staršího formátu či o zapis do pdf.
Je to tak. Také automaticky ukládám do 2003. Open Office je furtum open oficce... Sad. Prostě oni vědí, jak lehce znepříjemnit život, aby si člověk koupil plnou verzi.
Jo, když chci napsat dopis, nebo udělat jednoduchou tabulku, to ono to chodí. Ale, jak začnu program využívat, tak je to smrt.. Sad.
Zkus si stáhnout OpenOffice je zdarma .
Mě ta excelová tabulka otevřít jde (mám Excel 2013), ale data jsou v tabulce uložena jako text. Značně to komplikuje jakékoliv další zpracování. Nebylo by možné s tím něco udělat?
Stran: 1 2 3 4
Referenční URL's