Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: X. sjezd ČSV - před, průběh, po a následky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Předpokládám, že se k tomuto tématu bude nějakou dobu diskutovat - tak ať se to nemíchá
Zároveň dávám tipovací anketu na 3 dny - jako odměna bude, vyhlášení nejlepšího vizionářeSmile
Proto bude ta anketa veřejná a bude tedy možné zjistit, kdo jak hlasoval.

http://www.vcelarstvi.cz/x-sjezd-csv.html

Pár dotazů do pranice.

Bude na sjezdu přístup novinářů?
Nepořádá někdo Včelpo demonstraci před budovou sjezdu?
Může se jako pozorovatel zůčastnit i prostý člen ČSV na vlastní náklady?

Místo konání
Možná, že tam chybí ještě jedna možnost. Následující variantu bych velice nerad viděl, ale možná je. Je to varianta "opoziční smlouvy", tedy Brückler předseda a Machová tajemník. Včera jsem náhodou zjistil, že nejsem sám, kdo nad touto variantou uvažuje... Doufám ale, že taková situace nenastane!
S těma novinářema..... Co vím, tak jsou pozváni na neděli na tiskovku. Ale o účasti na sjezdu nevím. Možná redaktor ze Včelařství tam bude....Wink
(11.12.2015 10:38)JKL napsal(a): [ -> ]Předpokládám, že se k tomuto tématu bude nějakou dobu diskutovat...

Předpokládám že diskutovat budou ti co by do ČSV nevstoupili ani za zlatý prase.
Jirko, anketa sice dobrá..... Ale přimlouval bych se abyste si víkend užili jinak než teoretizovat o výsledcích Sjezdu. Ničit si nervy dopředu je masochismus....Wink Nehledě na to, že je po víkendu budeme nejspíš potřebovat neopotřebovaný!Big Grin

Stejně, podle mě jsou výsledky "nalajnovaný" teď jde jen o to vytvořit dokument....něco na způsob " poučení z krizového vývoje...." Big Grin.....no a my ostarní jsme si zástupce už zvolili....a teď je to na nich! Další naše rozhodnutí už se nebudou týkat činnosti Svazu ale nás osobně. Já osobně to mám se setrváním ve Svazu 50:50.... Po 33 letech v ČSV a po roce ve funkcích můžu říct, že čímkoliv se tam Svaz bude "bít v hruď" je Potěmkinova vesnice.....a doufám, že to "nej" bude CIS, protože ten je " Potěmkinovým hlavním městem":-D
Neboj, já si nervy uklidním na nějakém adventním koncertě - tedy ne tím co bude v hotelu Pramen.
O něm se třeba dočteme v Blesku.
Každopádně se ukáže, zda se vrátíme ke světlím zítřkům s osvědčenými kádry, nebo je vyházejí s čestnými diplomy a začnou se zajímat co vlastně chtějí ZO, určitě ne prodávat med ze zeměkoule.Cool
Jsem zvědav především na slovo NÁSLEDKY - bude to pěkná studie, co vše si včelaři v ČSV nechají líbit..
Pokud zejména noví delegáti nevyvinou opravdu mimořádně silný tlak na změnu a neprosadí nový volební sjezd, nelze očekávat jakoukoliv změnu.

Hlubší sebereflexi nelze od současné vládnoucí garnitury očekávat. Tu předvedli již v reakci na dopis ministra. Mám z toho pocit, že musí být v totálním rauši. Takto se smát do očí ministrovi a vlastním členům. A nebo si věří natolik, že již mají státní dotace pojištěny jinde než u ministra Jurečky.
(11.12.2015 14:06)Bronislav Gruna napsal(a): [ -> ]Hlubší sebereflexi nelze od současné vládnoucí garnitury očekávat. Tu předvedli již v reakci na dopis ministra. Takto se smát do očí ministrovi a vlastním členům...

Já tomu také vůbec nerozumím. Pokud zde včera byly dohady o tom, jak dopis ministr myslel, pak vězte, že dopis nebyl koncipován jako podpora současnému vedení, ale naopak byl koncipován jako kritický a s jistým poselstvím. Tuto informaci berte jako verifikovanou přímo z ministerstva.

Je mi ale záhadou, proč se k dopisu vedení ČSV postavilo tímto způsobem. Asi by nebylo od věci, kdyby někdo pořídil print screen dotčeného prohlášení a vyvěsil jej zde na fóru (z mobilu to neudělám). Obávám se totiž, aby v dohledné době toto prohlášení z webu nezmizelo, protože na ministerstvu příliš velké nadšení nezpůsobilo.
(11.12.2015 14:47)climax napsal(a): [ -> ]Je mi ale záhadou, proč se k dopisu vedení ČSV postavilo tímto způsobem....

Předvolební, předsjezdová taktika. Co se nehodí je potřeba přetočit naruby a zmást voliče

[attachment=3739].
„A proto je tak důležitý, ta podpora zespodu. Aby my jsme mohli říct: ne my si to přejem, to je ten lid, to žádá taky. My s tím souhlasíme, s tím lidem. My plníme jeho vůli a ne prostě, aby my jsme tam byli sami, jak kůl v plotě. Neměli jediný, jediné slovo podpory.“
Bohužel ani jediné slovo odporu. Tedy od členů.
Jen počkej (zajíci), on se dostaví - viz poslední slovo v názvu vlákna Angel Jen co na MZe vyhodnotí signál.
Nechci být škarohlíd ale dle mého se po desetiletý budovaný pevný svazek ČSV s šedou stranou státní správy asi nedá jen tak nabourat, koneckonců je to i vidět i v míře cynismu vedení ČSV, který se dokonale zrcadlí například ve výběru letošních vánočních dárků: čtenáři Včelařství medovinu ze Včelpa, ministrovi nenápadného ale důrazného fakováka a všem členům trochu toho pohrdání.
Co by se mělo změnit, když rozhodnuto bylo již před prů...m se Včelpem.
Do ÚKRK nominován člověk odvolaný z dozorčí rady Včelpa. Není to výsměch?
To je v pohodě, teď budou dovážet ze zahraničí včelaře a deklarovat jako Čechy, aby zůstali dotace ve stejné míře. Má s tím zkušenosti a ty budou vítány.

Loni nedostatek medu, příští rok nedostatek včelařů - řešení se nabízí stejné - dovoz.
Není to výsměch?
Ano. Je. A totální. Trvá již od 19.11.2015, tedy od té doby, co se provalilo na veřejnost Včelpo.
Nejvíce frustrující na tom je fakt, že kromě vystoupení ze svazu nezbývá řadovému členovi aktuálně žádná jiná možnost, která by reálně a radikálně nynější situaci změnila! H.
Prosím všechny diskutující a hlasující aby nějak viditelně bylo rozlišitelné jestli se vyjadřuje člen ČSV nebo někdo jiný (alespoň v profilu nebo v příspěvcích uvéct členství)!
Aby v časové ose bylo poznat Vaše členské vyjadřování před a po sjezdu. Případně jaká Vaše osobní reakce bude následovat.
Výsměch je to dávno.Při své rezignaci jsem rezignoval na funkci jednatele OO a všech aktivit včetně delegáta sjezdu atd.atd.
Stále mi chodí maily na soukromý mail o sjezdu.
Takže i toto je důkaz bordelu.
Teď aktuálně ČT24 Jurečka kauza Včelpo totální selhání vedení ČSV-nejhořší je ,že odchod je skutečně jediná cesta.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Referenční URL's