Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Nové včelařské spolky v ČR
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Milane, možná by stálo zato si ten si příspěvek nejdříve pozorně přečíst Smile Pak bys pochopil, že se jendá o neoficiáoní vyjádření exjednatele ZO k situaci v obvodu dané ZO. Mluvil jsem o "nejmenovaném spolku" který v září 2016 čerpal na své včely 1D dotaci.
Copak ona má Včela plus nějaká včelstva? A na tyto včelstva již čerpala 1D dotaci?

No nevadí, jak říkal Woody Allen "To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou" a také "Kdo vám tvrdí, že jste paranoidní, ten v tom spiknutí s největší pravděpodobností jede taky"

Každopádně Milane, máš zde možnost sám napsat více o Včele plus. Proč byl tento spolek založen, jaké má cíle do budoucna, pohovořit o jejích funkcionářích, řadových členech atd.
Existuje také Asociace včelařských spolků, která si klade za cíl sdružovat nově vzniklé spolky
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-fi...&typ=UPLNY
Vida, alternativní zástupce zájmů včelařů u státu, který na rozdil od toho centrálně demokraratického s agenty a podnikately ve vedení spíše zastupuje potřeby vedení a jeho touhy obchodovat pod rouškou 98% se zahraničním medem a svépomocí vyráběných veterinárních léčiv.
A toto shrnutí všech křivd a boláků starého spolu, má obohatit toto vlákno o nových spolcích jak? pane moderátore?

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Český svaz včelařů jako správný hegemon okupuje vznik včelařských spolků. Ještě několikrát nám to zopakují a bude to konečně pravda.

Český svaz včelařů slaví 145 let od svého vzniku
Pravda to bude v roce 2116.
Když tu byla řeč o Včele plus. Nevím co je na tom pravdy, ale prý už mají 260 členů.
240 od nás, 20 zbytek republiky.
(30.03.2017 8:59)jjvcela napsal(a): [ -> ]Český svaz včelařů jako správný hegemon okupuje vznik včelařských spolků. Ještě několikrát nám to zopakují a bude to konečně pravda.

Český svaz včelařů slaví 145 let od svého vzniku
nebál jsem se zeptatBig Grin

paní předsedkyně,

reaguji na váš článek:
došlo v roce 1957 k přeměně Jednoty Včelařů na Československý svaz včelařů, z této citace vyplívá, že nedobrovolný vznik ČSSV a následný spolek ČŠV slaví 60 let výročí.
Proč neustále publikujete zkreslené a nesprávné informace.

Mě jako včelaře to uráží, protože veřejnost nerozlišuje zda jsi člen ČSV nebo ne.
Uveďte laskavě titulek na pravou míru.

včelař Milan Šimonovský
Milane i jiné nepravdy hlásají- Také jsem bojoval za kraňku ...... blábol na blábol ........ samé nepravdy.
Ona naše máter nezajde ani do knihovny aby si přečetla jak to doopravdy je ......
První byly Moravské spolky , České spolky a po určité době vznikl / nepamatuji si přesný název ,promiň/, ZÚVČ.
Kde byly některé, jak české tak ,minimum,moravské krajinské spolky / Musel bych to dohledat /.
Až rok 1948 dal popud k spojení a sloučení v jeden spolek / český,moravský,slovenský a slezký / s názvem ČSSV.A vsunut do
pravomoce KSČ - Národní fronty.
Jen, že zde jde o něco jiného, jí asi vadí,že zde začali vznikat nové spolky................a začali se sdružovat ............ a kde by oni nehráli prim.
Jeden spolek , jedeno hlasovací právo.
Tak ve znamení my mluvíme za 98 % včelařů .....
Tak začali hlásat: My jsme ten nejstarší ..............nej........
A divil by ses co jim to lidí žere......... F.V.
(30.03.2017 8:17)Luděk Klinkovský napsal(a): [ -> ]A toto shrnutí všech křivd a boláků starého spolu, má obohatit toto vlákno o nových spolcích jak? pane moderátore?
...
Prostě v tom, že ty včelaři a spolky (ZO), které se bály, že bude nejednotný tlak včelařů na státní správu, se nyní uvědomí, že i bez ČSV je tu jakési jednotné kontaktní centrum - Asociace - která ty samostatné spolky může zastupovat a nejspíše bude i lépe těm spolkům naslouchat než vedení svazu ZOčkám a nebude je nesmyslně úkolovat.
Obohacení spočívá v tom, že si to nově vznikající spolky uvědomí - proto to do vlákna patří. Rozhodně více než debata o přivlastnění si vzniku včelařských spolků hegemonem, který sám vznikl mnohem později z pohnutek potřeby kontroly masy lidí.
(30.03.2017 9:34)Josef Vyskočil napsal(a): [ -> ]Když tu byla řeč o Včele plus. Nevím co je na tom pravdy, ale prý už mají 260 členů.
Je zajímvavé že se tu o tomto novém spolku rojí dohady a dezinformace, ale nikdo ze zakladatelů nemá potřebu se k nim vyjádřit. A to všichni tři zakladatelé tohoto spolku jsou zde na fóru, jak předseda spolku Milan Petrů (extajemník ČSV), tak další zakládající členové Karel Brückler (expředseda ČSV) i Milan Havelka (expředseda ZO 10601). A to přesto, že jsou všichni v jiných vláknech velmi plodní, např. Milan Havelka se svými 2,3 příspěvky denně vlastní hrdý titul "Hauptsturmspammer VF", který zdědil po Karlovi Jirušovi, který byl zdejšími adminy nedobrovolně odejit z tohoto fóra (ihned poté co byl odhalen jeho židovský původ).
Zapoměl jsi na titul exjednatel OO ČSV Mladá Boleslav.Tongue

Jinak Miloši...já mám o čem psát...ty seš tady dobrej akorát na vymýšlení kravin jako v předchozím příspěvku, popřípadě předvedeš své praktické zkušenosti ve "Zprávy z tisku":-D Máš ty snad potřebu se vyjadřovat ke svým několika členství? Myslím, že taky nemáš....ale u tebe to , bohužel, nikoho nezajímá. Big Grin

Takže abys neřekl, že jsem skoupý na informace:....ikdyž se o tom mluví jako o hotové věci....Ne, nebudeme kupovat Včelpo.Big Grin To ber oficiálně.
Zdáse,Milane,že krom extra silných včelstev máš taky poněkud zbytnělé ego. Možná to spolu souvisí,jen by mě zajímalo co z toho je příčina a co následek.Dodgy
Nenechám se zatáhnout do nesmyslných polemik.....sorry jako.Big Grin
Nikde jsem nezaznamenal informaci, že by ti dva zmínění bývalí vrcholní představitelé ČSV, kteří mají svůj podíl viny na pádu Včelpa, chtěli zpětně tuto společnsot ze svých soukromých prostředků sanovat. Proč tedy prosím tuto dezinformaci vlastně vytváříš a pak dementuješ?
Když sám o sobě tvrdíš, že máš o čem psát, tak jsem čekal že napíšeš více než jen trapné narážky a dementování nesmyslů. Stačilo jednoduché shrunutí proč jste vznikli a jaké máte cíle do budoucnosti. Polemiky začínají tam, kde jsou dohady a dezinformace.
Big Grin Nenechám se zatáhnout do nesmyslných polemik.....sorry jako. Víš Miloši....my včelaříme....nesháníme drby. A jestli máš "dlouhou chvíli", tak si vezmi víc včelstev a bude klid.
Díky za věcnou a vyčerpávající odpověď. Jsem rád, umíš o svém spolku tak zasvědceně vyprávět. Přeji Ti aby se vám splnily veškeré vytyčené cíle, o které si tu tak poutavě vylíčil. Vskutku je vidět že máš co říci a velmi pěkně se to poslouchá. Jen tak dál.
jo, jo ten poslední v seznamu je náš.
Ještě musí u nás proběhnout revize z OO, že je z hlediska likvidace vše v pořádku a žádný majetek, který by propadl svazu po nás nezůstal.Smile

P.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Referenční URL's