Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Nákupy včelařských potřeb v zahraničí - AliExpress a další
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Vyzkoušené ho nemám. Kvalita se zdá být velmi dobrá.
Spodní síto je velmi jemné, jemnější, než jsem používal. Jak moc, to zatím nedokážu posoudit.
Třeba taky poteče pomalu.
V sekcii videa so vcelarskou tematikou ludi zaujimali vibracne klieste na ramiky, uz su na aliexpresse:
https://www.aliexpress.com/item/1-Pcs-El...st=ae803_5
tak trochu přímočará pila...
(22.02.2019 15:19)Maroš1 napsal(a): [ -> ]V sekcii videa so vcelarskou tematikou ludi zaujimali vibracne klieste na ramiky, uz su na aliexpresse:
https://www.aliexpress.com/item/1-Pcs-El...st=ae803_5

tie vyzerajú trochu inak sú na baterku a sú aj za inú cenu Big Grin
http://www.hwangso114.com/mb/shop.htm?ty...0000000057
https://www.aliexpress.com/item/1-Pcs-Wi...fdc9aeec35


to první od Maroše není AKU a to druhé mi přijde takové jako výrobek na prodej nedotažené. Můj odkaz vypadá lépe. Můj názor.
Prisel Cinan za reditelem nemecke firmy X. Budeme vyrabet vas produkt u nas v Cine, vydelate 70%. Reditel s ohledem na sve zamestnace odmitl. Pak se dozvedel, ze Cinan navstivil i jeho hlavniho konkurenta reditele firmy Y. Ze strachu z konkurence prodavajici totozny produkt s o 70% nizsimi naklady na nabidku Cinana kyvnul. Reditel firmy Y take. Propustili vsechny zamestnance, prodali stroje. Cinani 5 let s dotaci vlastni vlady prodavali luxusni nemecke zbozi letitym odberatelum a obchodum v Evrope. Kdyz ovladli know-how a nova odbytiste. Reditele firem X i Y dostali vypoved. Nyni byli bez zamestnancu, firmy i odberatelu.
Já mám iPhone vyrobeného v Číně. Ještě že Apple není německá firma. To už by byl Tim Cook na pracáku.
Toto sem trochu nepatří- ale nemáte pocit, že toto je přesně to, co se děje s naším zemědělstvím a havně živočišnou výrobou ?
Trubčí termo rámek na "pečení" roztočů
na AliExpressu
Regulátor pro medomet regulátor
(pro pořádek přidávám odkaz i sem)
ja som pred 2 rokmi pouzil tento regulator (ak by niekto potreboval viac ako 12V): https://www.aliexpress.com/item/32779841089.html

v kombinacii s tymto zdrojom:
https://www.aliexpress.com/item/32811480855.html

Motor co mam na medomete ide na nejakych 40V ak si dobre pamatam.
Zajímavý termostat pro Vaše termokomory a další využití "za stovku"
Moje zkušenosti s touhle firmou jsou špatné. Přes Loukiho jsem objednal tu vidličku kterou zde propagoval a do dnes na ni čekám.
Medobraní je již za námi .........
Tak asi to vypadá ,že jsem sponzoroval 300 kč Loukiho.
Po dlouhém čase ,mě takhle někdo dokázal napálit. F.V.
Ten termostat mám a šlape druhým rokem dobře.
Máš špatné zkušenosti s obchodem z ALI, nebo s Loukotou? Smile
(13.09.2019 9:32)vlcek napsal(a): [ -> ]Moje zkušenosti s touhle firmou jsou špatné.

Jakou firmu myslíš? Termostat je z Banggood.
Vidlička nejspíš z Aliexpress, ten ale neprodává, jen prodej zprostředkovává. Špatnej není Aliexpress ale konkrétní prodejce. Pokud vše uděláš včas, lze úspěšně reklamovat. Mě vidlička taky nepřišla, dostal jsem prachy zpět (bez problémů, objednával jsem sám)
Louky si asi neuvědomil, do čeho jde.

Pokud si dobře pamatuji, vidlička byla kolem 7 doláčů , asi 150 Kč. Takže si Louky poměrně dost vzal za práci - objednání. Osobně bych to vrátil.
Momentálně je stejná vidlička levnější, asi 100 Kč.
To byl pouze vtipSmile
S Ali mám dobré zkušenosti, i s reklamacemi
Takže to bylo spíš mířeno na zprostředkovatele
Na Alíku jsem zatím nakoupil přelarvovací lžičky, "natáčky" a misky na chov matek, fixy na značení matek, generátor ozónu na čištění klimatizace v autě a na roztoče, wemos (arduino) a tenzometry na včelařskou váhu lišty k pylochytu, klícku na odchyt matky, píst na značení matek, krytky na očka, endoskop (HD kamera s připojením přes USB k počítači nebo mobilu na koukání do úlu přes česno nebo očko, malé DC motory na 12V s vřetenem a vrtáky na vrtání děr do rámků (napájení jsem udělal přes PC zdroj), IP POE kamery na sledování zahrady (úlů), topná tělíska (napájení 12V) s termostatem na odpařování krystalů kyseliny šťavelové, plastové lišty s miskami na odběr mateří kašičky.

Čekám, až budou na alíku kupóny, mám tam vyhlídnutá plastová čísla na úly/nástavky. Původně je to na značení ovcí a krav.

Ve vláknu jsem viděl, že jste kupovali dvojité cedníky asi za 300,-Kč, v odkazu se mi neotevřel konkrétní typ, možná už není dostupný, já z medometu stáčím přes 3 cedníky, ten nejspodnější je spíš jako držák těch horních na kbelíku. Oba horní jsem bral v makru, první mi zachytává hrubé nečistoty, hlavně zbytky vosku, ten druhý je jemný, cenově asi kolem 100,-Kč každý.
Chlapi chci se zeptat funguje ta vidlicka?já ji mem z čech za za 180 korun ale ještě jsem ji nezkusil je ale určitě z číny ale mimochodem provedení je velice pěkné a masivní.
Vidlička funguje na rovném díle velice pěkně. Na hrbatém díle to není taková paráda.
A hrozný to je, když tam jsou misky. To se potom ten vosk tlačí a dělá rýhu z které ve velkém teče med a zasírá to okolo.
Je to tak 50 na 50
Stran: 1 2 3 4 5 6
Referenční URL's