Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Ankety Buckfast - dovoz, chov
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(29.03.2016 10:30)MilkyWay napsal(a): [ -> ]pobavils mne. Zavzpomínal jsem na maturitu a na to, jaké bylo oblékání na gymplu.
Je fakt, že kdo má bucku, plive na svaz, leje do úlů jen kysliny, tak je těžce IN.
Nu což, olupte!Wink

dyť to říkám, vlastně píšu - chybí mně už enom tá včela Wink
(29.03.2016 19:36)Milan Havelka napsal(a): [ -> ]Mimochodem....vīš že co počtu přīspěvků jsi u MZe na třetím místě?. Na prvním je zástupce v RV za Českou Lípu....kterej dostal mimochodem na starost vypracovat etickej kodex ČSV....Dodgy

Jakych prispevku? Asi mi neco uniklo.
Sledujte to dál, dojde vám to.
(29.03.2016 19:52)stefanos689 napsal(a): [ -> ]
(29.03.2016 19:36)Milan Havelka napsal(a): [ -> ]Mimochodem....vīš že co počtu přīspěvků jsi u MZe na třetím místě?. Na prvním je zástupce v RV za Českou Lípu....kterej dostal mimochodem na starost vypracovat etickej kodex ČSV....Dodgy

Jakych prispevku? Asi mi neco uniklo.

normální bonzáci, práskači, informátoři, konfidenti, ...
osobně si myslím, že je "dvojka" Big Grin
(29.03.2016 14:17)KTM napsal(a): [ -> ]jenže ten bude pouze opylovat.....

A co je špatného na tom že je z včelaře byznysman?????to jako ze je nejaky nemoralni se vcelarstvim zivit....A hlavne tu honem nepopisujte US ze tak to tu dopadne to je uplne neco jineho nez u nas.......

Od opylování po nošení nektaru je už jen malý krůček, když na to květu ten robot už bude.

/ Kdyby se na vás někdo díval stylem: hm, tenhle evropan KTM nedává takový výkon jako hybrid spojený z chytrého evropana, silného afričana a ohebného číňana, vyměním to. Bohužel KTM, nejsi konkurenceschopný (protože jestli dobře čtu, tak BF je hybrid, to jsem ani nevěděl).

Pokud s takovýma myšlenkama stojíte u svých včel nebo vás toto napadá jak jim vybíráte z vašeho pohledu tu kapku medu, tak vám přeju, abyste se v jejich situaci někdy sami ocitli, páni tvorstva.

Na přednáškách člověk slyší, jak je společnost včelařů hrdá, že tady už máme skoro čistou kraňku, člověk ještě není u konce a už vám to zase šroubuje, kdybyste raději šli na pole a zasadili tam několik jív, udělali byste líp.

Sorry za trošku tvrdší slova, ale tahle diskuje je z mého pohledu dost sprostá.
(30.03.2016 1:37)MilkyWay napsal(a): [ -> ]normální bonzáci, práskači, informátoři, konfidenti, ...
osobně si myslím, že je "dvojka" Big Grin

Dnes se tomu rika vzneseneji. Obcanska angazovanost.
Honzo sorry, ale meles pate pres devate. Zvirata se pro uzitek chovaji jiz od nepameti, samozrejme je treba je chovat v odpovidajicich a dustojnych podminkach. Od nepameti se take slechti a krizi pro lepsi uzitkove vlastnosti. Az se budes zemedelstvim zivit, tak mozna take budes pocitat kazdou korunu a snazit se zvysit vynos. Na tom nevidim nic spatneho, ale nesmi to byt za kazdou cenu. Ja nejsem priznivcem dovozu BF, ale tvoje argumentace je hodne lacina.
(30.03.2016 7:31)stefanos689 napsal(a): [ -> ]
(30.03.2016 1:37)MilkyWay napsal(a): [ -> ]normální bonzáci, práskači, informátoři, konfidenti, ...
osobně si myslím, že je "dvojka" Big Grin

Dnes se tomu říka vznešeneji. Obcanska angazovanost.

Nevím jak Milan zjistil počet příspěvků na MZe, ale neuvedl co j jejich obsahem, nebo nějaké zatřídění.

Takže bez informace co je předmětem dopisů na MZe je to pak možné interpretovat tak, že je lepší pindat zde na foru než chtít něco změnit.

A to si nemyslím, že je úplná pravda.
Wink taky s rukama od inkoustu? Big Grin
Že by podle sebe soudím tebe?
Ano, od inkoustu ne, s mozolama od klávesnice. Můj dopis tady ostatně někde visí. Cool
(29.03.2016 19:36)Milan Havelka napsal(a): [ -> ]To mě zase obhajovat nemusīš.Wink Já mám aspoň na matky dovozní povolení.... a Sklenar a Troiseck x Peschetz rozhodně nejsou BF. Nehledě na to, že první rozchov se uskuteční letos. (Nejdříve je potřeba to z čeho budu rozchovávat taky odzkoušet) Základ mýho chovu jsou Havlínky.....a teď už v generacīch F3 a F4.....a furt "držej" ikdyž se tomu už bude pomalu říkat" místní včela"...a můžu z nich chovat a vlastnosti se nemění, nebo jen velmi lehce. Ze strany trubců můžu počítat s 70 ti % Singerek od Strnada z Mukařova. Kdo si dovolī odchovat od BF v generaci F4?...a s jakým výsledkem?....to nikdo nepíše.
Jenom by mě zajīmalo, jak to, že se Jaromír nebojī napsat do VF o svých BF, když jen v nejbližšīm okolī má spoustu lidí, kteří se klepou až mu jeho" upozorňování" vrátí....? A o to pikantnější to bude, že by ho, jako člena PSNV "kostil" ČSV. Je velkej rozdíl, jestli jen buzerujou "ze zoufalství", nebo majī v ruce něco - podepřený Plemenářským zákonem! Takže buď je uplně mimo, a nebo "výzvědná služba" Big Grin připravuje další korespondenci.....Mimochodem....vīš že co počtu přīspěvků jsi u MZe na třetím místě?. Na prvním je zástupce v RV za Českou Lípu....kterej dostal mimochodem na starost vypracovat etickej kodex ČSV....Dodgy

Člověk, který dokázal pohnout skálou, začal tím, že přenášel malé kamínky.
Ty voe Ikavče, takže donášet, práskat, žalovat a udávat je zcela normální a bohabojné???
Ba dokonce je to záslužná a záviděníhodná činnost?
Je mi z tebe vcelku na blití. Heydrich by z tebe měl radost.
No milý Honzo P.víc než dost meleš nesmysly...Já se rozhodně nestydím za to že peníze ze včel dělaj slusnou castku naseho rodinneho rozpoctu,,,Radši vubec nemluv o BFku jako vetsina zde diskutujicich o ni vis kulové,,,ano predstav si ze je to hybrid je strasne vid???laskave nekritizuj a nemel o mem chovu vcel protoze ja zimuju na medu nepouzivam mezisteny a vzhledem k tomu ze mam rm.39X35 cm tak v plodisti maji hafo medu kazdej rok ktery jim neberu abych ho nahrazoval podelanym cukrem...dokrmov jsem pouze jednou 6L kazdejm a predstav si dokonce INVERT to strasny zlo...A co je nejvic nezodpovedny tak koncem roku zanesly plodiste melicitoznim medem a predstav si bez problemu to diky dobre zime prezily a vis ze mi vcely normalne zimujou na medovici???Nemel bych je za tohle chovani zaziva upalit????co rikas???

Jiv mam ted pripravenej asi 40 ale jen z nostaligie mam jich v okoli celkem dost ja sazim jiny veci ale ty ani neznas co je to zac.......dneska jsem koukal a vcelky maj temer dva plasty narvany pyl takze za tech par dni hezkeho pocasi slusnej mazec..

Ano mas pravdu je tu nejcisci kranka vsech dob.....ja nikomu konkurovat nemusim a presne ty mi pripominas rozvedciky z ČSV a narozdil od valny vetsiny ostatnich nezadam o traparnu D1 mě si včely na sebe vydelaj a na mnohem vic vcetne porizovani novej veci a jeste spousta toho zbude domu..

A predstav si leceni neprovadim na neci prikaz na danej datum ale ridim se prirodou a potrebou danou v konkretni cas a radami meho ucitele kterej ve svych vice nez 60 letech je pokrokovejsi nez pulka svazu.......tim nechci napadat svaz ale je tam prece nejvic vcelaru...

A vis co je nejhorsi Honziku????vcely zijou a maj se neskutecne k svetu,,,,,,,asi kouzla a cary...
..tak som si dal tú BF do vyhladávača obrázkov,keď tu tak urputne diskutujete o nej.. normálne to má len jednu hlavu,oči,tykadlá,krídla,pásikavé bruško,aj peľové obnôžky nosí na tých istých nohách..verím že aj žihadlo má len jedno..nebál by som sa toho..je to na nerozoznanie od našej normálnej včely... Wink
nadarmo se buckfastce neříká blondýna - příchod takej blondýny dokáže solidně rozhodit pánsků společnost Wink
Tady je dnešní foto včelstva od matek př.Cimali jeho Pradedky ty jeste z nostaligie mám a byl jsem s nimi spokojen..podotýkám že jsem to fotil chvíly po poledni a že většina letavek byla mimo ul a že včelařím na rm.39X35cm takže tohle pro me je v tuto dobu nadherne včelstvo....Ještě jsem ho ani nepřevedl na Hofmany a mam tam mnou vyrobené rámky s tema desnejma mezernika,ale ted na ne vlitnu....

[Obrázky: IMG_20160330_00074.jpg]
...a jak to s tím tématem souvisí? Huh
ale jenom tak ze nemam jen samí BFka....
Poslušte si zvracejte, urážejte, plivejte, skákejte Milanovi Havelkovi na každý špek a blábol, který napíše. Jak je libo. Big Grin

Přemýšlel jsem jak se dá bránit proti lžím, které zde proti mě a vlastně i proti PSNV vyplodil. Ona vlastně není obrana a tak proč bych to řešil - přijímat jeho nagativismus - žádat veřejnou omluvu na VF apod. věci, které jsou mezi slušnými lidmi běžné. Když Vám bude tvrdit, že jsem už na prvním místě v dopisování s MZe chtějte důkazy kolik tedy dopisů jsem poslal a HLAVNĚ co bylo jejich obsahem než začnete ÚTOČIT a jestli byl napsán dopis, který udává Milana Havelku.

Co zde uvedl nic neříká o mě, ale o Milanovi vše.



P.S. Milane až budeš mít po ruce mobil vymaž si, prosím, mé číslo. Již ho nikdy nebudeš potřebovat aby jsi mě přesvědčoval, že se mám na VF vrátit a podělit se s tebou o informace z mého včelaření.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referenční URL's