Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Krádež včelstev
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Reálne to vypadá tak , že zlodejovi je lepšie zlámať ruky , aby si uvedomil že ak ich nebude mať , tak sa sám ani nenažere , a ani si riť neutrie!
PS: A neverím tomu že by druhý raz kradol!
(07.07.2016 7:32)Frey napsal(a): [ -> ]Podle několika judikatur a rozhodnutí soudů JE možno obrazový a zvukový záznam využít jako důkaz při soudním sporu.

Tyto záznamy nejdou použít jako důkaz, v případě jejích nepovoleného získání, ze strany policie, např. nepovolené odposlechy.

Když jsem páchal trestnou činnost, u výslechu mi ukázali fotky na kterých jsem byl vyfocený. Řekl jsem že to nejsem já, nadatlovali to do protokolu a tím to končilo. Bylo nás víc, jen jeden se poznal a ten dostal podmínku.
Úžasné!

Takže vy jste počestný občan. Sice pácháte trestnou činnost, ale nejde vám to prokázat. To umí někdo obdivovat?
Jak by řekl pan Matl: proč mě to u vás nepřekvapuje?

Ani ten zelený palec mě v jednom případě neudivuje...

Nechci si ani představit jak by to vyřešil místo policajtů takový Rasťo 71 ...
..Tome..u Kohouta jeden nikdy nevie..ako to myslí..ja keď si predstavím tú situáciu, ako ju opísal... Big Grin Big Grin Big Grin
Ano. Páchal jsem trestnou činnost. Rozvracení republiky aniž bych to tušil. V ten samý rok zavřeli tátu moji holky za rozšiřování knihy 1984 kterou tu nedávno doporučoval tom každému k přečtení.
Dnes kradnúť nie je žiadna hamba, normálny život.
Najlepšie je kradnúť lukratívne veci, nie včely to nič nehodí. Cool
(08.07.2016 22:32)Kohout napsal(a): [ -> ]Ano. Páchal jsem trestnou činnost. Rozvracení republiky aniž bych to tušil. V ten samý rok zavřeli tátu moji holky za rozšiřování knihy 1984 kterou tu nedávno doporučoval tom každému k přečtení.

Kohoute. Nenapadlo by mě, že v diskuzi k právnímu hnusu, který vládne nyní (plod liberalizmu) vy popíšete situaci, která se udála v jiném režimu s jinou policií konající podle jiných zákonů. Dávat do souvislosti tak rozdílné věci můžete patrně jen vy.
Dukazy jsou dukazy. Tehdy i nyni.
(08.07.2016 23:02)tom.50 napsal(a): [ -> ]Nenapadlo by mě, že v diskuzi k právnímu hnusu, který vládne nyní (plod liberalizmu) vy popíšete situaci, která se udála v jiném režimu s jinou policií konající podle jiných zákonů.

Tenkrát fotka nebyla jako důkaz u soudu. Zdůvodňovalo se to tím že by mohlo jít o fotomontáž. Ale používali ji při výslechu jako nátlak pro přiznání.
Teď podle jiných zákonů to je jinak? Vyfotím podezřelého a on půjde do vězení? ?
Patko ma pravdu, ale aj tam je policajt a policajt. Niektorym sa nechce, zacnu presviedcat, nech sa to necha tak aj tak sa nic nevyriesi a pod. Nemaju ziadnu robotu s papiermy, vysluchmi, len sa povozia v aute a idu domov. Ked sa aj policajt snazi, co z toho, ked sudca ho pusti pre nedostatok dokazov, procesnu chybu...a do stratena. Ktovie kolko stoji taka chyba. Cely tento system, zakony je zly, neriadi sa zdravym rozumom. Vsetko je postavene proti obeti a za pachatela.A kto si mysli, ze moze len tak hoci koho bez jeho suhlasu fotit a vystavovat, ukazovat fotky je viac nez naivny. To nie je pre sud dokaz. Maximalne pre policajtov ako moznost natlaku. Ale dokaz, ze zhotovujes ilegalne fotografie. Aj pri fotopasciach sa musi postupovat v zmysle zakona, inak je clovek postihnutelny. Fotopasca moze byt dokaz, tak akurat pre cloveka a potom dolamat inkognito ruky.
Ano, vše vychází z pitvorné představy hrstky sluníčkářských, politicky korektních neomarxistů typu ochránkyně práv (drsnější, cynyčtější výsměch už neexistuje), že gauner není gauner z důvodu geneticky podmíněné patologie (všechny lidské bytosti jsou si rovny a není v nich žádný rozdíl), ale že je obětí zlého vykořisťovatelského systému, který ho nepřijímá, vyčleňuje, netoleruje a tím frustruje a on pak nemá na vybranou a protože má hlad a touží po lásce a lidské důstojnosti, nezbývá mu, chudákovi, nic jiného, než loupit, přepadat, mrzačit a nebo vraždit zlé lidi, příslušníky pracující většiny, co mu nechtěli dát dobrovolně svůj majetek. Že by mohl padouch pracovat (jako drtivá většina ostatních) to choré mozky, které vládnou a nebo vládnoucí garnituru drží za ohryzek (něco na ně ví) ani nenapadne.

Panoptikum? Ale ne, současná česká realita. Obávám se, že celoEvropská a spíš celoAtlantická.

Je to záměr hrstky majitelů zeměkoule. Někdejší rozděl a panuj, neboli nadržováním nesprávným ničit jednotu většiny a rozeštvávat je mezi sebou.
A co na to "váš" poslanec?
Tome už jsi měl někdy z něčeho radost. Zkus to je to fajn.
Na jednu stranu je zde podle Toma po komunistickém ještě horší ultraliberální režim, na druhé straně zároveň popírá, že může nastat:

je obětí zlého vykořisťovatelského systému, který ho nepřijímá, vyčleňuje, netoleruje a tím frustruje a on pak nemá na vybranou a protože má hlad a touží po lásce a lidské důstojnosti, nezbývá mu, chudákovi, nic jiného, než loupit, přepadat, mrzačit a nebo vraždit zlé lidi, příslušníky pracující většiny, co mu nechtěli dát dobrovolně svůj majetek. Že by mohl padouch pracovat

Občas přemýšlím, zda exituje nebo existoval režim který by mu vyhovoval.
Říká se že nejlepší režim je diktatura, pokud diktátor není kokot.
Ano, nejlepším zřízeném je zajisté osvícená diktatura. Bohužel na světě je akutní nedostatek osvícených diktátorů Big Grin
Povedali o demokracii

http://www.juko56.dobrosoft.sk/povedali/a25.htm
Demokracia je pekná vec, ale nieto nad osvieteného monarchu. ...

(treba si všimnúť autora)
Jak tak koukám v naší historii, žádná doba by mi nestála za přesun. A riziko že se trefím do něčeho mnohem horšího, pár let nepřesnosti. Smile /většina těch mašin ve filmech moc přesně nefungovala/ Smile

Takže beru co je, v mládí bouřlivým si člověk ještě myslel že mu to za to stojí něco měnit, dneska se snaží už jen žít tak abych se nemusel stydět a vychutnal vše co život přináší.

A mám neodbytný a hmatatelný pocit že je to stále lepší.
Omlouvám se všem frustrovaným, že jsem spokojený a šťastný s tím co mám/e/. Smile
Kdysi jsem v lese přesunul včelstvo. Druhý den přijdu, koukám, hrklo ve mně. Někdo mi ho ukrad. Kouknu o kus dál, a tam ho vidím, úleva.
Vyprávěl jsem to jednomu tady s fóra a on že to zná, že se mu to taky stává, ale už si na to zvykl. Přijde do lesa, kouká úl nikde, přemýšlí kam ho přesunul, koukne o kus dál a kouká že mu ho někdo ukrad.
..kolegovi tak "ukradli" pred 20r wartburga.. auto zostalo o dve ulice vedľa,pred šenkom.. v noci ho ožratého doniesli domov,ráno pozerá pred dom,auta nikde,volal políciu..hanba na pol života Big Grin
Referenční URL's