Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Kde se ptaj?
(28.01.2020 10:07)mik1278 napsal(a): [ -> ]
Citace:Operátoři nemohou prodat 4G označovanou jako 5G. Tak to prokazuje, že rychlejší 5G nemá proně obchodní hodnotu. .......
Dobrý den
Toto už fakt nemů vydržet .
Ten kdo rozumí sítím 4G a 5G jako autor tohoto příspěvku by mněl raději mlčet.Nemá cenu komentovat všechno . Řeknu jen ,že označení sítí 4G a 5G nemá vůbec nic společného s frekvencí na kterých síť vysílá a přijímá signál .Znamená to ,že se jedná o 4.generaci technologie a 5.generaci technologie.
MK
O frekvencích se bavíš jen ty.

5G v Otázkách Václava Moravce, po čase 49:30 je jasně řečeno, že 5G jako služba běží omezeně na 4G síti, je omezená tudíž tím nepřímo bylo sděleno, že ty pilotní projekty ve městech byly jen testy na frekvencích 4G. Takže plné 5G se zatím nekoná. Kdy bude to 5G v čase 49:55 jak hardware tak software nebo služby atd, když to stihneme, budeme pionýry vté plné verzi. 49:50 No-stand-alone - pro občany firmy bude příští rok, Stand-alone pravá verze 5G zatím neexistuje.

Pokud jako včelaři nebo zájmové spolky nebudeme tlačit na nepřetržitou práci ve smyslu pozorování a odborné závěry v otázkách zarušení včelstev sítěmi 5G. Usneme na vavřínech sítí 4G v klidu a míru a 5G stand-alone nám ukáže se svými možnostmi svou pravou negativní sílu při chovu včel. Protože krédem 5G je, že změní život všem lidem, tudíž i lidem co chovaj včely. Jestli v negativním nebo pozitivním smyslu nikdo nemůže vědět přesně. A vtom vidím já velké nebezpečí a škodlivost 5G pro včely.
Dobrý den
Nemá cenu se k tomu více vyjadřovat!
MK
(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]5G v plném nasazení je jen jedna frekvence?
O tom jsme se tu již bavili:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Skodl...#pid226676

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]No stímto nesouhlasím v bodě že žádný tvor není schopen zachytit elektromagnetickou vlnu, rozpoznání informace ve smyslu dekódování informace které nesou nemyslíš vážně - bavíme se snad o škodlivosti a ne o fenoménu a nesouhlasím stím že by tato nerozpoznaná informace nějak neovlivnila náladu.
Takže já nerozpoznám přenášenou informaci, nevím zdali je to zpráva smutná, nebo veselá, ale přesto mi to změní náladu?

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]Otázka nálady je nasnadě, protože při vysílání a přijímání vzniká statická energie. Tato statická energie je fyzikálním projevem výroby elektromagnetických vln a velmi vážným aspektem v otázkách zdraví.
Statická energie? Snad statická elektřina. A ta rozhodně nevzniká z elmag. vln.

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]To si u nemyslím. OFDM je hodně velký orchestr. GMSK kté dechovce klidně přiřadím. Jak to chápu zjednodušeně, u 5G půjde o znásobení linek cca o dvě nuly navíc oproti 4G nebo preverzí 5G které se řadí vývojově mezi 4G a 5G.
To jsi dobrý, když poznáš jaké elmag. vlny kolem tebe létají a dokonce rozpoznáš jakou modulaci používají. To si světový unikát, možná by tě ČTÚ mohlo používat místo citlivých měřících přístrojů. Jen ti nechci brát iluze, ale i to vypínané DVB-T jelo také s OFDM modulací, tedy tou samou modulací s jakou se počítá v 5G Smile Pokud se ti nelíbí OFDM modulace měl si protestovat před 20ti lety, kdy se začalo v DVB-T vysílat.
O tom, že výkonově bude 4G a 5G stejné jsme se již bavili, prosím čti co ti lidé píší a neptej se stále dokola a nestraš tu dvěma nulami:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Skodl...#pid227438

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]Tón, tóny, souzvuky tónů zpracované klasickou nástrojovou, nebo dnešní syntetickou technologií dokáže nést velmi jasné informace.
Tón je zvuk s periodickým nebo alespoň přibližně periodickým průběhem kmitů. Vlastnostmi tónu v hudbě jsou výška, délka, síla a barva. Tedy něco jako nosná v telekomunikacích. Nosná frekvence nikdy žádnou informaci nenese, ve vícenásobných systémech se dokonce nosná potlačovala z důvodů úspory energie. Každopádně odmítám již na takovéto stupidní přirovnání, kdy neznáš naprosté základy, reagovat.

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]Je to jako by jsi mi sdělil že tvý oko a ucho je jen z masa. Není tomu tak. Jde o systém mnoha čidel spojených vlákny přímo s mozkem. Už jen když toto vezmeš jako anatomii vpotaz, takovou blbost příště netvrď.
Každopádně žádný orgán není uzpůsoben k přijímání elmag. vln jako anténa, co si se nám snažil nemluvit. Na to jsem reagoval, když jsi tvrdil, že tykadla včely jsou antény.

(31.01.2020 20:18)gupa napsal(a): [ -> ]Nejde to, nemáš přehled a představu o anatomii a fyziologii včely medonosné, nebo o opylovačích vůbec.
Hmyz, který přenáší pyl z květu na květ se nazývá opylovatel, to jen tak na okraj, abychom si ujasnili, kdo nemá přehled a představu:
https://www.modernivcelar.eu/7330-opylov...o-opylovac

(06.02.2020 11:18)gupa napsal(a): [ -> ]že 5G jako služba běží omezeně na 4G síti,... testy na frekvencích 4G. Takže plné 5G se zatím nekoná. Kdy bude to 5G v čase 49:55 jak hardware tak software nebo služby atd, když to stihneme, budeme pionýry vté plné verzi. 49:50 No-stand-alone - pro občany firmy bude příští rok, Stand-alone pravá verze 5G zatím neexistuje.
Opět o tomto jsme se tu bavili. Jedna věc je frekvence (kterou má telekomunikační operátor k dispozici) druhá věc je použitá technologie. A třetí věc jsou hygienické limity. Nechápu co na tom stále nechápeš. Zkus si znovu přečíst tento můj přispěvek:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Skodl...#pid226676

(06.02.2020 11:18)gupa napsal(a): [ -> ]Pokud jako včelaři nebo zájmové spolky nebudeme tlačit na nepřetržitou práci ve smyslu pozorování a odborné závěry v otázkách zarušení včelstev sítěmi 5G. Usneme na vavřínech sítí 4G v klidu a míru a 5G stand-alone nám ukáže se svými možnostmi svou pravou negativní sílu při chovu včel
Tak jestli budou "tlačit" takoví mudrcové jako jsi ty, tak to tedy potěš koště. Navíc BFU nemá absolutně žádnou možnost ovilvnit, na jakou základnovou stanici se připojí, na jaké frekvenci se připojí, jakým výkonem se připojí, na jakém protokolu se připojí a na jakou generaci sítě se připojí (max. když si vezme starou Nokii 5110, tak má jistotu, že bude připojen do 2G sitě na frekvenci 900MHz). Toto všechno si řídí síť sama. Už dnes si operátoři uvolňují frekvence původně určené pro starší generace sítí a nasazují na ně modernější, jak jsem zde již psal Vodafone např. na 900MHz, které bylo určené pro GSM provozuje LTE, nebo T-mobile si uvolnil část spektra 2100 MHz, které bylo určené pro síť UMTS a provozuje na něm LTE. Nebo Cetin úplně zrušil síť NMT a frekvence využil pro rychlá data, tedy ty NMT telefony jsou určeny jen do muzea. A já netuším co by na tom mělo být špatně, tak jak lidé mají nové terminály v kapsách, tak je žádoucí aby frekvenční spektrum bylo využito lépe a efektivněji. A BFU je jedno zdali ty informace do mobilu dostal na 800MHz, nebo 900MHz, nebo zdali ten hovor jel přes TDM, nebo VoIP. Maximálně se bude BFU rozčilovat, až zjistí, že si ze své Nokia 5110 již nezavolá.
Mlho jediná otázka pro badatele v budoucnu.

Jsi skálopevně přesvědčen, že 5G technologie negativně nezasáhne do života včel?

Ano-ne. Díky.
Když ještě nebyla služba GPS, nebyly mobily, nebyly wifiny, nebyly i blbé zvonky bezdrátové a bezdrátové myši u PC, nebyly ani ty PC, a další a další "šílenosti", ani jsme netušili, že by včely mohly mít nějaká virová onemocnění. Třeba se tu za miliony let už vyskytnul u včely nějaký brouk a třeba i tenhle VD, a možná zhoubnější (kdo si ještě vzpomene na roztočíkovou nákazu, stejně zhoubnou jako VD? Já jo!! Já to zažil!) kdo ví?. Ale včely si s tím uměly poradit. Dnes to včely mají, když se připočte zhouba agrochemických mafií a další a další vlivy (třeba inverty a škrobové hydrolyzáty a spusty vědecky zdůvodněných kravin), mnohem těžší. Každý jeden z těch vlivů by sám o sobě asi nevadil. Když se ale sečtou? Vzpomenete si na starodávné úsloví o stokrát ničem, které umořilo i vola?

A "vědecké odůvodňování" sítí 5G a dalších moderních vymyšelností mi připomíná, že i holokaust zdůvodňovaly vědecky věhlasné kapacity. Kam se poděl ale obyčejný selský rozum? A co normální lidskost? Zešíleli už dočista někteří? Vzpomene si dneska ještě na to, že se už v 50 a 60 letech 20 stol upozorňovalo na to, že elmag vlny (zdaleka ne nynější mikrovlny), na kterých se šíří obyčejný rozhlas a TV a nespočetné vysílače, že to škodí životu? Ne jen lidem, ale VŠEMU životu? Zapomněli jste na to, a nebo vás vzdělali tak "kvalitně", Mlho, že vám to neřekli?

Tyhle vlivy tu jsou a nic se nezmění, nikdy to už mocná globální oligarchie nezruší. A my se s tím naučíme žít a pracovat a naučíme se i v těchto zhoubných vlivech udržet včely živé a zdravé a nebo včely skončí.
Rozličného hmyzu ubylo snad 10X. Zpěvného ptactva asi 4x, ale krkavců a havranů je neskutečně víc než dřív (jak symbolické, připomenu jen E.A. Poe). Taky hrabošů je spousta, jako nikdy dřív.

A tak bych mohl v černé vizi budoucnosti pokračovat. Nemusím, že ne...
Taky dřív neměly včely civilizované dílo.
(06.02.2020 22:34)gupa napsal(a): [ -> ]Jsi skálopevně přesvědčen, že 5G technologie negativně nezasáhne do života včel?

Samozřejmě, že ctím ono Aristotelovo "De omnibus dubitandum est".
Ale odmítám tuto nesmyslnou histerii, kdy lidé kteří ani neví co je to elmag. vlna podepisují petice, malují se lebky s hnáty na antény a zaštiťují se výroky různých vědců (docela by mě zajímalo jak to opravdu bylo s tím Ptáčkem).
Vše zde již zaznělo, je asi zbytečné to opakovat, shrnul jsem to zde:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Skodl...#pid226303
Pokud chceš krátkou odpověď, tedy 5G beru jako další technologický skok k lepšímu využití frekvenčního spektra. Pokud se jedná o nadcházející aukci, kdy bude pásmo 700MHz uvolněno od DVB-T a nabídnuto operátorům, tak v tom nevidím žádnou velkou změnu. Zde rovnou říkám, že tato změna negativně nezasáhne. Naopak doufám, že se zde otevře prostor pro nového operátora a dojde k zlevnění a zkvalitnění služeb, ale uvidíme, jak to dopadne.
Otázka je jak se budou chovat aktivní antény na frekvencích 3,5GHz, to je nový prvek. Ale jak jsem psal těmito frekvencemi se budou pokrývat ien intravilány obcí a těch bláznů co si dávají včely na střechy moc není.
Ony intraviány obcí dělají jen takovým hrubým odhadem víc jak 50% veškerého zavčelení v ČR. Mikrovlny co ohřívaj hmotu se tam hodí víc než do měst, kde bude zase kvalitnější chystané TV pásmo. To jsi chtěl tu sdělit.

Navíc jsme všichni co nerozumí něčemu BFU. No když si budu chtít to 5G vypnout v modemu nebo mobilu, tak blbý zase lid není že by to neuměl.

Jsi hrozně chytrej v těchto otázkách ale hrozně blbej okolo včel a včelaření protože tu dáváš své jasné heslo ve známost které je nadpisem, škodlivost 5G pro včely je ti jedno... Pokud ti má forma vyhovuje abys se mohl chechtat nad tím co píšu, tak věz že takových lidí jako ty kteří si podřezávaj větvu mi líto není.

Snad jsem v tomto foru sdělil dost svým způsobem, a navíc jsem tu popsal můj poznatek a zjištění z mýho chovu, že mobilní signály prostě včelstva ruší. Takže si myslím že jakkékoli vlny co člověk vypouští včela už dávno podle různých podmínek různě registruje a reaguje.

Jestli ti zrovna nikdo nesdělí jak to rušení funguje, máš možnost a znalosti vtomto směru jestli jsi vůbec včelař, něco pro dobro včel a včelařství ukázat. Pokud máš nato pana Ptáčka kontaktuj a poděl se sním o postupech které entomolog prostě může zkoumat jen postupem pokus omyl. Nemáme jako včelaři a hmyzomilové nějaké přesně generátory signálu nebo modulátory které takový výzkum škodlivosti vyžadují. Pokud nato vůbec máš můžeš se vtomto směru zapojit, je to pole neorané a pokud uděláš opakovatelný pokus který ruší včelstva, můžeš mít slávu jako Jacobsoni který je jmenován v pracech dodnes. Jestli chceš tedy nějaké uznání a slávu.

Nebo umíš tu jen vyhazovat odstavce z celků a docela jednostraně jen slovíčkařit o elmag co také není nic krom pár názvů společností. Ano, takové přiblblé chytání za slovo moc včelstvům nepomůže a už nemám víc co v tomto tématu k tobě dodat.
Toto je už zbytočná debata. 3G,4G, 5G, .... el.mag. smog, všetko je to len o tom, čo ten ktorý organizmus ešte dokáže ustáť a čo už ustáť nedokáže! Vidíme to všade na okolo, ako prírode "pôsobenie" človeka neškodí Big GrinBig GrinBig Grin
Jak píše gupa. Když nejseš blbej, tak si to budeš chtít vypnout.
Niektoré švajčianske kantóny pozastavili používanie 5G vysielačov. Švajčiarske úrady začali testovať ich bezpečnosť

Švajčiarsko v súčasnosti patrí medzi európsku špičku v zavádzaní 5G technológií a v rozsahu pokrytia krajiny.

Zároveň v krajine silnejú hlasy kritikov, obávajúcich sa zdravotných dôsledkov 5G signálu a vyžadujúcich dôsledné preskúmanie jeho bezpečnosti.

Po naliehaní miestnych aktivistov sa na problém bližšie pozrel Federálny úrad pre životné prostredie Švajčiarska (FOEN), ktorý nariadil dôslednejšie otestovanie 5G technológie. Niektoré švajčiarske kantóny následne pozastavili používanie miestnych 5G prístupových bodov, respektíve obmedzili ich prevádzku až do momentu, kým sa k téme nevyjadrí FOEN. Predpokladá sa, že testovanie a následné vyjadrenie FOENu nepríde v blízkom časovom horizonte.

Lepšieho otestovania technológie sa dožaduje aj Švajčiarska lekárska asociácia, ktorá tiež vyslovila obavy z 5G sietí.

Situáciu pre 5G operátorov môžu ďalej skomplikovať dve chystané referendá, ktoré sú vo fázi zbierania podpisov. Jedno referendum žiada, aby zodpovednosť za zdravotné škody spôsobené žiarením bola plne na pleciach mobilných operátorov. Druhé referendum žiada zaviesť limity pre emisie žiarenia. Zároveň by tiež obyvateľom obce dávalo právo veta proti výstavbe konkrétneho stožiaru.

Záver článku spomína situáciu vo Veľkej Británii, kde taktiež silnejú prostesty obyvateľov proti 5G. Britský úrad pre reklamu na tieto nálady zareagoval zákazom publikovania reklamných banerov, ktoré v sebe obsahujú "alarmistické, vedecky nepodložené" tvrdenia o ohrození verejného zdravia zo strany 5G vysielačov.
Děsivé povídání o 5G sítích (cca od 18 minuty.)
- expert popisuje rizika magnetického pole pro lidskou krev (magnetické části v tělech včel),
- neurčité vyjádření EU k rizikům, která jsou v současné době nehodnotitelná,
- kácení stromů v prospěch šíření vln 5G,
- možnost využití 5G sítě k šmírování lidí na bázi citlivého radaru...
(16.02.2020 21:33)Frey napsal(a): [ -> ]Děsivé povídání o 5G sítích (cca od 18 minuty.)
- neurčité vyjádření EU k rizikům, která jsou v současné době nehodnotitelná,
- kácení stromů v prospěch šíření vln 5G,
- možnost využití 5G sítě k šmírování lidí na bázi citlivého radaru...
Tak děsivé to je, protože tolik žvástů jako pan Vávra (naštěstí už bývalý ITík) zde nevyplodil ani Frey s Gupou dohromady. Ten člověk jen plácá a sám neví o čem. Už jen to jak se křečovitě snaží používat anglické termíny, které ve finále neumí ani vyslovit, nám napoví, že pán bude odborník. Většina těch ptákovin co z toho pána vypadla, zde již byla dementována, např. vůbec netuší o čem je pásmo 3,7GHz. Dále vůbec nechápe, jak funguje mobilní síť, neví jaký je rozdíl mezi core network a access network, stále mele něco o peer-to-peer sítích (což mobilní sítě rozhodně nejsou) a také master/slave sítích (asi netuší co tento výraz znamená). Pak tam něco motá o tom jak jednotlivé terminály v síti si předávají informace mezi sebou, což je zase nesmysl. To si pán asi plete s trunkovými sítěmi a mele něco o autonomních sítích a neví co. Bohužel asi nikdy neslyšel o OSI modelu a plete si fyzickou vrstvu se síťovou a transportní vrstvou, když tvrdí, že přenos IPv4 je méně agresivnější, než přenos IPv6. To že neuměl ani vyslovit slovo NAT (Network Address Translation) jen dokazuje, jaký odborník to je. Dále vyloženě lže, když několikrát tvrdí, že elektromagnetické vlny jsou radioaktivní (zřejmě nikdy neslyšel o neionizujícím záření). Vzhledem k tomu, že hoax o té radioaktivitě zazněl nejméně 4x a reportér ho neopravil, tak to beru jako úmyslné šíření dezinformace. Také jeho teorie o "zmagnetizované krvi" (chlapec netuší co jsou to diamagnetické, paramagnetické a feromagnetické kátky) a teorie o tom že DNA je anténa jsou stejně směšné, jako když zde gupa tvrdil, že včelí tykadla jsou antény. A když jsem pak slyšel jak si pan odborník Vávra plete volty a watty, tak mi bylo jasné že opravdu netuší, která bije. A ty jeho teorie, že kdeyž přidáme waty, je to stejné, jako bychom zvýšili frekvenci byly také zábavné.
V té legislativě také pěkně plave. O tom že v USA existují městské státy, které si samy určují legislativu mluvit nebudu, to snad jako pitomost přišlo všem posluchačům. Ale hoax o tom, že se v roce 2015 byly 10x zvýšily limity je zase mnohokrát opakovaná lež o které jsme diskutovali i na tomto fóru, škoda že ho pan Vávra nečte:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Skodl...#pid226567
A výstavbu nových základnových stanic si také představuje jak Hurvínek válku, samozřejmě, že jakákoliv výstavba či úprava se musí konzultovat se stavebním úřadem, statikem, hygienou a také ČTŮ musí vědět na jakých frekvencích mobilní operátor kde vysílá. Opět jsme se zde na fórum o tom bavili a každý trochu znalý věci to ví. Tedy opět pan Vávra zde vědomě a programově lže a šíří dezinformace, když tvrdí, že se vysílače staví bez jakéhokoliv povolení.
Ještě bych se zastavil u lží, že 5G bude nahrazovat optické sítě. Pominu vyřčený nesmysl o tom, že optika zrezne. Abychom mohli provozovat 4G a 5G sítě, musíme mít dostatečně silnou páteřní sít (core network). Proto v dnešní době operátoři do optiky velmi investují a dokopávají optiku ke každé základnovce. Tvrzení, že např. UPC (což už není UPC, ale Vodafone) převede své sítě na 5G je do nebe volající blbost. Naopak Vodafone mělo v ČR oproti konkurenci velký skluz v budování optické sítě a proto koupilo UPC za neskutečných 480 miliard Kč, právě kvůli té jeho optice, tedy aby měl Vodafone ten provoz, který 5G síť vygeneruje po čem přenášet a ne aby služby z optiky převedl na 5G jak tvrdil pomýlený pan Vávra, který se tímto definitivně odkopal, že netuší co se na současném telekomunikačním trhu děje.
A od půlky pořadu to byla jen hloupá šou ve které zazněly všechny konspirační teorie světa a neměla s 5G nic společného. Navíc to bylo mimo realitu, jen namátkou, každá policejní kamera není připojena přes koaxiální kabel, který je dokopán na nejbližší policejní stanici. Dnes již máme IP kamery, tedy max. by to šlo přes přes UTP (ale jaká je maximální délka UTP, či koaxiálního kabelu také zůstává panu Vávrovi tajemstvím), ale i to je nesmysl, všiměte si, že u každé kamery je parabolka, většina kamer je připojena přes MWspoj v bezlicenčním pásmu 10,5 GHz, nebo přes E-band, tedy zrovna policejní kamery žádné 5G nepotřebují. Další ptákovinou bylo, že 5G bude sloužit jako radar a číst lidem myšlenky, tomu snad ani ten Vávra nevěřil (i když důvěřivý Fredy mu to sežral i s navijákam). Dalším nesmyslem, bylo jak soused, když si špatně nařídí TV anténu, tak bude někoho ozařovat přes zeď. Prostě snůšku takových blábolů hned tak někdo dohromady nedá.
Ještě bych rád věděl, kde byl poražen jeden jediný strom, kvůli lepšímu šíření 5G, 4G, 3G či 2G. Prosím sdělte mi to.

Prosím buď se zde bavme normálně a na alespoň elementárním fyzikálním základu, nebo si zařiďte vlákno "Šíření hoaxů kolem 5G" a tam si tyhle pitomosti skládejte, pokud Vám to dělá radost.

(08.02.2020 5:01)gupa napsal(a): [ -> ]Snad jsem v tomto foru sdělil dost svým způsobem, a navíc jsem tu popsal můj poznatek a zjištění z mýho chovu, že mobilní signály prostě včelstva ruší. Takže si myslím že jakkékoli vlny co člověk vypouští včela už dávno podle různých podmínek různě registruje a reaguje.
OK pojďme se tedy bavit konkrétně a prosím popiš co jsi zjistil, jakým signálům a frekvencím byly včely vystaveny, jak na ně reagovaly, jak jsi to pozoroval, zdali si svůj pokus opakoval atd. Zatím jsi to nikde detailně nepopsal.
Kup si gps lokátory pro karavan na cca měsíc nabití, vlož doněj simky a bádej si nad opékáním vlastních včelstev sám. Promne je to hotová věc že včely na mobilní signály negativně reagují velmi jasně. Podobně natom jsou i práce na google scholar co jsem tu dal do odkazu v jednom minulém příspěvku. Jenže ty čteš jen pole svýho ega a hodně vynecháváš a neumíš číst mezi řádky. Pochybuji že vůbec umíš včelařit ze záliby ke včele. Myslím že ti jde hlavně o svý ego a prachy a na včely kašleš. Takže zainvestuj do svýho poznání protože od blbce jako jsem já se víc nedozvíš.
Místo diskuse urážky. Huh
Elementárním fyzikálním základem včely medonosné je končetina zvané tykadla, latinsky antenae a jsou vysoce citlivým smyslovým orgánem. Pokud je Mlha tak chytrý, že věří svým závěrům, že včelí antény nereagují na mobilní vysílání, tak jediným mým chytrým závěrem je, mu poradit, co si může vyzkoušet a navíc v mé dobrotě mu sdělit ať si více informací získá vlastním přičinění, protože pokud to neudělá on, já budu uněj v jakkémkoli případě stále za blba.

Dále.

Napsal jsem mu, že může být hodně slavný když to provede a s nějakýma analyzátorama tu škodlivost dokáže.

Takže jestli chce věčnou slávu a čest v tomto vláknu, nějakou chronologickou chytristikou která nemá nic společného se včelaři a včelami té slávy takto nedocílí, stále je u mne jen za pisálka a nezkušeného elmag včelaře. Pokud nic jiného neumí než reagovat tak jak dosud reaguje, ukazuje svůj diskuzní zájem jen jít proti včele a včelařům.

Pokud mu nejde o peníze, ať si koupí ty GPS dlouhodobé lokátory, alespoň 4, nakoupí si simky, jsou za cenu kreditu, investice tak okolo 12-15 tisíc, což není moc za ověření informací, a hlavně nemarní tu čas vypisováním jednoduchých reakcí na docela zásadní problém škodlivosti který ignoruje.

Je to jako by včelař byl bez úlů a furt měl tisíc mouder jak včelařit. Proto mu to tak podávám, proto to není urážkou, ale pobídkou aby něco dělal a jen psal, lépeřešeno neopisoval blbosti stále dokola a neutvrzoval se ve své demagogii že vlny neškodí včele. Bohužel škodí.
Gupa - co vlastně od této diskuse očekáváš?
1. Chceš zbavit svého strachu z 5G, čipů, atd.
2. Nebo chceš tento strach vyvolat i v nás? (a následně konat před zodpovědnými úřady)

Tohle je dobré vědět, aby se tu zbytečně nemarnil čas.
Slovo strach tu vyslovuješ ty, aby bylo jasno kdo se sčím potýká.

Pokud nemáš obavy, buď nemáš co sdělit, nebo nevíš co sdělit nebo chceš diskutovat o někom než o něčem.

Mlha chce abych dělal pokusy, jestli jsem je opakoval, jaké frekvence atd. Umí ale přeci sbírat informace v oblasti zájmu. Jsem tu vypsal okolo gps lokátoru jako uživatel - včelař dost. Jestli chce vědět frekvence, musí si je změřit, protože 99,9% lidí co vlastní takovou věc to neví.

Přeci. Ani kdybych od tebe koupil tvoje wifi váhy neznám stále kód a celkový návrh kterou z výběru frekvencí v pásmu wifi a podle datasheetu jsi použil.

Takže opravdu je škoda času tady marnit nad otázkama od Mlhy, protože je úplně mimo zájem včel a včelařství a furt mele a opakuje nepodstatné narážky místo toho aby strčil třeba nějaký mobil na včely a potom si to přes nějaký analyzátor zjistil co chce přesně vědět. Já prostě ty jeho otázky neumím zodpovědět.

Já pokusy nedělám s gps kou, já je jen používám k ochraně, tak ať se zamyslí někdo proč vtom včelstvu kde jsou nastraženy jsou včely prostě viditelně neustále vyrušovány. Jak, jsem tu také popsal.
Dobře, jsou to obavy. Zkus prosím odpovědět stručně na mou otázku.
Co vlastně od této diskuse očekáváš?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's