Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Pockejte, to s tim cipovanim byla preci jen konspirace za kterou se smalo lidem ne?? To urcite nemuze Musk myslet vazne... Zase tu jen siri strach neoverenymi informacemi nejaci smejdi..
Jaký strach? Radost a nadšení.
Vtom odkazu je pod komentáři nyní poslední:

existují zbraně pro lidstvo nebezpečnější než jaderné, a současně o to šetrnější k přírodě

A ten odborník je epidemiolog, což je o hygieně, ale o imisích a žp, ne o epidemiích. Takže může o 5G prohlašovat co chce ale o žp lidí nebo včel může jen spekulovat.
Jako každej tady na fóru.
(05.08.2020 7:24)Kohout napsal(a): [ -> ]Proti 5G radioaktivitě pomáhá dobře nasazená rádiovka.

Radiovka, perfekt nápad. Trochu bych ji inovoval, přece jen, je jiná doba.
Pro začátek výměna antény, ta původní by na 5G nebyla vhodná.
Navrhuji tuto z obrázku
[Obrázky: antena.png]
Funkce - odhalování přítomnosti nebezpečného 5G signálu.

Nějaké další, taky kvalitní, nápady?Wink
To je křiku kvůli mizernému 5G. Co až se spustí tento starý vynález?
https://www.osel.cz/11303-na-novem-zelan...ergie.html
JK
Mají vyřešenou bezpečnost, to je v pořádku. Žádní partyzáni jak akademici s 5G.
Věda a technika pomáhají ekologickému rozvoji trávopolní ekonomiky

Vizi v přerod plně kontrolovaného hospodářství díky napojení na telekomunikační sítě třeba jako telelata, kdy technokrati jásají, politici jsou šťastni že mohou kontrolovat každé kraví pšouknutí, trh kvete protože obchodník soupeří z druhým o kus masa, atp. Oto v 5G jde?

Trávě stačí trochu vody a zvíře které ji pase a plošně pravidelně hnojí. To ostatní nemá nic společného stím že kráva a tráva roste.

Ale co dál? Když zavedu jedničku, myslím nato že přijde na řadu i dvojka? To už tu bylo, pronájmy úlů, vážení, společné prodeje medu, prodeje medu přes burzy a nic, vůbec nic nebylo ku prospěchu, sloužilo to jen k lepší kontrole pánů nad poddannými a obchodníků, aby náhodou nepřeplatili, takže taková elektronizace nakonec pomohla jen kartelům a jejím plánům a u vah chovatelům aby mohli dělat to samý, kontorolovat a těžit ještě rychleji.
Mě na ty “tvé” čínské stránky nechce google pustit.
(05.08.2020 8:46)Frey napsal(a): [ -> ]Pockejte, to s tim cipovanim byla preci jen konspirace za kterou se smalo lidem ne?? To urcite nemuze Musk myslet vazne... Zase tu jen siri strach neoverenymi informacemi nejaci smejdi..

Máš pravdu. Určitě Musk neplánuje strkat lidem čipy do hlavy.
Opravdu šmejdi z Novinek šíří neověřené informace.

Dodnes jsem o Neuralinku skoro nic nevěděl a tak si v hamace ve stínu bříz doplňuju vzdělání. To bude mazec až to spustěj...
Neuralink - zajímavé.
Jsem posera, vadí mi i píchání do žíly. Do hlavy ne!
Třeba vykoumají něco "bez zásahu".
Dělá to nanorobot za živa a hned jdeš domů.
Ono je to známé už z padesátých let, ale nikdo to neuměl. “Dráty” se musí zavést s velkou přesností na určité místo v mozku a nesmí v něm nic přerušit nebo poškodit. Při provádění zákroku operatérem vadí chvění, dýchání, tep. Robot se hýbe s dechem a tlukotem srdce tak to udělá přesně.
Aukce 5G kmitočtů: Jak ČTÚ a ministerstvo průmyslu pekly dort
https://www.lupa.cz/clanky/aukce-5g-kmit...ekli-dort/

Velmi zajímavý článek o probíhající aukci 5G kmitočtů, dozvíte se z něj jaké kmitočty se draží a kdo o ně má zájem.
ČTÚ zpřístupní pásmo 26 GHz. Milimetrové vlny poslouží pro 5G sítě
https://www.mobilmania.cz/clanky/ctu-zpr...fault.aspx

Jen bych chtěl připomenout, že doposud bylo toto pásmo využíváno technologií LMDS (Local Multipoint Distribution Service), kterou zde máme již 20 let a využívyly ho firmy STAR 21 Networks, a.s., BroadNet a.s., Telenor Networks s.r.o.
Ano, německý Wibas s jejich mikrovlnkama, sen se naplňuje, mikrovlnka na každý roh a před každé okno velkých měst. Těch rádií jsem viděl unás v kovošrotě čtyři palety v nečistém hliníku.

Jinak. Stavební materiály a normy proti elektromagnetickému rušení jsou, stačí aby byrokrati zavedli nenápadně do požadavků při rekonstrukcích jako podmínku. A může se grilovat po germánsku jen praskot.

https://www.sunflex.cz/termoreflexni-fol...of-in-plus


Ano Mlho, opravdu ochrana proti elektromagnetickému záření je už i ve stavebních materiálech jako výhoda. Nejde tedy o dogma, ale je to reálná věc. A ty se vtom bažíš. Jsi vůbec včelař a máš rád včelu?
Vcera po 8mi letech me zena vytahla pozorovat Perseidy. Lezime na dece a sledujeme oblohu. Perseidy byly 2 pres celou oblohu za hodinu. Co me vsak sokovalo byl pocet rychle leticich satelitu. Pravidelne i 5 soucasne. Napocitali jsme jich 80 za hodinu. Jsou neprehlednutelne na nizke obezne draze. Musk jich tam poslal 420 a ma jich tam byt dvanact tisic pro kseft s internetem. Vemte zname, deti a ukazte jim jeste jednou naposled hvezdy..
(12.08.2020 16:40)gupa napsal(a): [ -> ]A ty se vtom bažíš. Jsi vůbec včelař a máš rád včelu?
V ničem si nebažím, jen pravdivě popisuji realitu a vyvracím vaše fake news. Co je tohle za logiku, pokud nešířím fake news, tak nemám rád včely? A ty máš doma akvárium?

(13.08.2020 7:48)Frey napsal(a): [ -> ]Musk jich tam poslal 420 a ma jich tam byt dvanact tisic pro kseft s internetem.
Těžko říci jak ten Muskův pokus dopadne, bojím se aby neskončil jako Iridium (těm ale stačilo 77 satelitů, Musk jich chce až 30 tisíc), nebo nějaká dot-com bublina. Starlink bude enormě nákladný a je otázkou kolik v dnešní době, kdy kdo chtěl Internet, tak ho má, sežene zákazníků. Navíc pokaždé, když bude déšť či hustá oblačnost Internet nepojede. Ale třeba se najdou nějaké iOvce, které to budou mít, protože je to cool od Muska.
Každopádně zajímavé bylo, když Musk ty satelity vypouštěl, pokud jste to neviděli, je to třeba zde:

(13.08.2020 7:48)Frey napsal(a): [ -> ]Musk jich tam poslal 420 a ma jich tam byt dvanact tisic pro kseft s internetem. Vemte zname, deti a ukazte jim jeste jednou naposled hvezdy..

Teď lítá po nebi satelitů třináct tisíc. Známým můžu ukázat už jen sotva polovinu hvězd?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's