Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Za šíření koronaviru mohou také 5G sítě
https://www.bbc.com/news/technology-51646309
(26.02.2020 9:21)Miroslav Vochozka napsal(a): [ -> ]Co říkají lidé na sídlišti dnes, když mají "vysílač" na paneláku a k vysílači jsou připojeny tisíce telefonů?

Ještě jedno malé zamyšlení prostého vesničana. Co prodělá největší změnu při nástupu 5G?
Modulace signálu. A jeho výkon. U 5G by měla být modulace tím hustší a výkonější, čím více je signál jasnější. U dosavadního signálu to tebou pokud se nemýlím bylo vysvětleno tak, že čím jasnější a kratší vzdálenost, tím méně se vybíjí baterka a je přenos efektivnější.

U 5G se modulátor zapne u nejasných podmínek na 16QAM, u lepších na 64QAM a u perfektních na 256QAM.

Vím že máš internet jen na kecání o sobě a nehledáš zněj informace, jinak by jsi copypaste respektoval, ale např tu je napsáno:
(google translate)
Kvadraturní amplitudová modulace: Kvadraturní amplitudová modulace umožňuje zvýšení propustnosti dat. Formáty používané v mobilním komunikačním systému 5G zahrnují 16QAM, 64QAM a 256QAM.

Čím vyšší je pořadí modulace, tím větší je propustnost, i když pokutou je odolnost proti šumu. Proto se 256AM používá pouze tehdy, když je kvalita spojení dobrá, a snižuje se na 64QAM a poté 16QAM atd., Protože se spojení zhoršuje. Je to rovnováha mezi propustností dat a odolností.

Takže prakticky signál je opravdu jiný u true 5G oproti signálu 4G. Pro představu např. toto video s demo simulací signálu:
Tak je to jasné. Spojitost mrzí 5G a koronavirem odhalena!!!!
https://tadesco.org/utajena-operace-mozn...PTTgpk_IBY
Gupa - pro mě jsou to stále jen jedničky a nuly v signálu. Někdy hustší, někdy řidší. Vzdálenost samozřejmě má význam. Rychlost signálu je daná, nelze ji zvýšit.
Počkáme na nějaký opravdu věrohodný výzkum. Nemá cenu mařit čas. Venku je teď mráz, přesto je ve vzduchu cítit jaro. I ten mráz je nějakej jinej, veselejší. Ptáci řvou, 5G je mi šumák.
A je to tady!!!! Přes 5G sítě můžete chytit i koronavirus!!!! Já bych všechny tyhle internety preventivně zakázal.
https://az247.cz/koronavirus-mutuje-s-po...-internet/
Jasně! Zakázat, regulovat , cenzurovat, řídit, přikazovat, to je cesta vpřed, zpátky ni krok. Platí jen moje "pravda", ostatní zakážu. To je cesta do budoucnosti. Nebo už to tu bylo? Big GrinBig GrinBig Grin
Tak tu máme první vlašťovku, všichni operátoři se dneškem zavazují, že kvůli Koronaviru (COVID19), převedou všechny TCP aplikace na UDP, aby tak zabránili handshakům.
Pro začátek alespoň něco i když je mi jasné, že to Gupu s Fredym neuklidní.
Pravda o škodlivosti 5G: komise pro ochranu před zářením po sedmi letech výzkumu řekla, že je bezpečné
https://www.cnews.cz/5g-je-pro-lidske-zd...d-zarenim/
Super článek,díky Mlho,jenže to o čem se tu vedla bouřlivá diskuze nikdo nezkoumal.Zaver je ze neškodí pro člověka (i když upřímně po 7 letech se ani rakovina někdy neukáže,ale mnohem později).Takže výzkum o škodlivosti pro včely a ostatní zvířata nikde.Nejistota a nedůvěra proto přetrvává dál....
(16.03.2020 13:09)Mlha napsal(a): [ -> ]Pravda o škodlivosti 5G: komise pro ochranu před zářením po sedmi letech výzkumu řekla, že je bezpečné
https://www.cnews.cz/5g-je-pro-lidske-zd...d-zarenim/


Silně mi připomínáte co jsem zažil jako kluk kolem DDT, jak se mnozí snažili vědecky dokázat neškodnost DDT. Ti ale byli zainteresováni, třeba měli ve fabrikách na tu báječnou věc akcie. Vy hájíte podobné svinstvo z přesvědčení, viďte.
Studie se ale týká pouze lidí, případný vliv na zvířata, která frekvence vnímají odlišně, posuzován nebyl.
Silně mi připomínáte co jsem zažil jako kluk kolem DDT, jak se mnozí snažili vědecky dokázat neškodnost DDT. Ti ale byli zainteresováni, třeba měli ve fabrikách na tu báječnou věc akcie. Vy hájíte podobné svinstvo z přesvědčení, viďte.

Tome pozorně si to přečtěte, s 5G to bude velmi obdobné.
http://www.osel.cz/7394-kolik-milionu-ze...u-ddt.html
http://www.osel.cz/2045-navrat-ddt.html
http://www.osel.cz/6327-ekologicky-mein-...etech.html
Články jsem nedočetl, chápu kam míříte. To bychom zabředli někam, kam nikdo z nás nejspíš nechce, navíc vznikající paragrafy o předsudečné nenávisti můžou znamenat, že tu něčí výrok někdo najde za 10 let (robot, ne živá osoba) a že nastane problém. A tak pst, je to už horší jak za komančů a musíme si dávat pozor na ústa (i na klávesnice, na ty ještě víc) mnohem víc. Tedy ti chytřejší mlčí a nanejvýš dávají odkazy na články. Přitom v budoucnu bude stačit schvalování něčeho, ono to úplně stačí už teď. Co mi tresty za schvalování něčeho jen připomínají? Že by základní zápletku díla Vyšší princip? Postřehnuli lidi, že jsme v tom už zase?

Ale zpět k tématu.
Včelstva hynou. Na lidi se valí nákazy, které jsou buď umělými bilogickými zbraněmi a nebo něco zapříčiňuje jejich vznik, do této doby (začalo to zhruba před 20-25 lety) se to nedělo. Vody jsou prakticky bez života, ryby, které tam jsou, pocházejí z umělých líhní a nemají tam co žrát. Dramaticky ubylo zpěvného ptactva, ale protože i krakavcovití jsou považováni tak zvanými vědci za pěvce, pak statistika nějaký dramatický pokles neukazuje, protože krkavců přibylo oproti mému dětství o řády a tak ani odvolávání na statistiky ve vámi daných článcích může být účelově zkreslené, neboje tam možná něco zamlčeno. A takto bych mohl pokračovat. Nevíme a nebo se scientprostituti tváří, že netuší, čím to je. V každém příapadě bychom měli škodlivé vlivy ukončit do doby, než bude objektivně vyzkoumáno, jak to je. To se ale nestane nikdy, když tak zvaná věda je sponzorována těmi, proti jejichž zájmům by měla najít argumenty. Třeba Jiří Wojnar ve svých knihách tvrdí, že největším sponzorem Greenpeace je ropná lobby, která přes ekoteroristy prosadí jen takové alternativní zdroje energie, které jí nemůžou ohrozit svojí neúčinností. Do písmenka se jeho vize v energetice naplňují i když se vsadím, že 99% lidí netuší, kdo to je a nikdy nečetli žádnou jeho knihu.

Protože se žádným informacím nedá věřit, zbývá jediné, vrátit se do stavu před chcípavkami. Nejhorší je to od doby zavedení mobilních telefonů a GPS. A lidstvo si raději nechá v chodu systém jak neomylně najít svoje hroby a moci si on line vybavit mobilem pohřeb bez veřejnosti v pouze rodinném kruhu, protože to pohřebnická mafie přivedla k takové drahotě, že i umřít je marnotratný luxus.
Zaměstnanci úřadů OSN sídlících ve Vídni mají problém. Stěžují na stále větší nemocnost, únavu, bolesti hlavy a hledají pomoc u nejvyšších představitelů OSN, dokonce u samotného generálního tajemníka OSN Antonia Guterrese a požadují odstranění instalací na střeše vídeňské budovy OSN, které zde jsou od roku 2015. Viz interpelace Claire Edwardsové na YouTube a odpověď generálního tajemníka, který dělá, jako že nerozumí, o co jde.

Velmi zajímavá interpelace, posuďte sami:

https://m.youtube.com/watch?v=VFykhsGlI3w
Tento mesiac som pracoval v zeneve a v sidle OSN a je to ozaj velke sidlo maju v parku pred budovami aj ule so vcelami. Je to moc pekne ule su bielo cervene alo svajciarska vlajka.
Jak šel čas...

[Obrázky: 5g.jpg]
Konečně jsem našel slova veterináře Dr. Josefa Staňka.
Toho, který už v roce 1985 varoval před nástupem kleštíka varroa a říkal něco o tom, že rozhodující v potlačení je červen a červenec.
To je doba, kdy musíme jeho stav snížit tak, aby se líhly dlouhověké včely bez poškození. Vznikly by tak včely, které umožní založit funkční zimní generaci. Již tenkrát uhodil hřebíček na hlavičku!!!!!
Odsuzoval do té doby tvrzení VÚVč Dol, že plně postačí léčení koncem října. Dále odsuzoval léčení v říjnu. Tvrdil, že nejlepší je léčení koncem prosince. V této době jsou konečně včelstva bez plodu. Ale rozhodující je ten počátek.
Mockrát jsem si na jeho slova vzpomněl.

Mluví i k vlivu 5 G.

Sice tady hovoří ke koronaviru, ale nezapomene se přiznat i ke včelám. Velice fundovaně. Má 45 včelstev.
Doporučuji shlédnout až do konce, byť je to delší - cca 28 minut.
iRP
Jsem odpůrcem 5G. Jsem odpůrcem veškerého progresu v tomto směru. Dotyčný zpočátku hovoří pro laika, jakým jsem já, velmi zasvěceně a fundovaně. Ovšem ve chvíli, kdy do toho naroubuje karmu, východní jogíny, k nim přimontuje Boha a dá tomu korunu reinkarnacemi a znovuzrozeními v jiném, lepším těle, sklouzne na úrověň nedávno zesnulé Jolandy.
Právě tito lidé velice znevěrohoňují seriozní odpor vůči vlivům zhoubných technologií. Nedivme se potom mladým, že všechna varování starších lidí neberou vážně. Totiž, konkrétně toto brát vážně, při vší povinné úctě ke starému muži, nelze.

Navíc to, co tvrdí o varroáze, je v přímém rozporu s tím, co o tom problému soudím já. Vlastně tvrdí, že správný přístup ke koronaviru je ten, který zvolili nejprve v Británii a já jsem přesvědčen, že to byl přístup nesprávný. Stejně, jako tvrdím, že šlechtit včelu odolnou k varroáze stejným způsobem hrozí katastrofou. Analogie dokonale shodná. Dokud však hynou jen včelstva, smutné, ale budiž. Ve chvíli, kdy toto uplatnili na lidech Angličané (a nejen), zavání zločinem vůči lidskosti.

Taky stojí za povšimnutí, že dotyčný pán o 45 včelstevech hovoří, na rozdíl od moderátora, opakovaně v čase minulém. Což už samo o sobě, myslím, není úplně bez významu.
Měl do toho namontovat sluníčkáře, kavárníky, havloidy a neoliberály. Přímontovat že Němci a Američani jsou debilové a většina členů VF ti méně chytří. Pak by to bylo věrohodné?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's