Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Podle čeho rozhoduješ který hoax mazat a který ponechat?
(31.01.2021 20:05)Frey napsal(a): [ -> ]Smazat prosim.

Delik je neznámy nick (2012) a Frey je známy nick (2016)?
Kohout má pravdu, keby som mal mazať všetky hoaxy v tomto vlákne mohli by sme ho zrušiť skoro celé...Wink
(31.01.2021 14:15)Miroslav Vochozka napsal(a): [ -> ]5G pokrytí je zatím minimální, téměř nikde není. Proč je COVID všude?Surprised

,,5G ......téměř nikde není."

Co se týče toho 5G ,tak to ani ne .

citace : ,, .......do domácností, dopravních prostředků, restaurací, hotelů atd. WiFi routery. Všechny tyto systémy používají mikrovlnné záření, které ..........
.......Systém 5G má používat ještě vyšší mikrovlnné frekvence, které..........

Jestli jsem to pochopil správně , tak tak zjednodušeně leckterá WIFI v bytech atd. disponuje prostě jednoduše mikrovlným zářením . Můj modem má u jedné svítící kontrolky hezky zřetelně napsáno 5G Hz. Asi jen náhoda . .
I z mého Notebooku který mám hned vedle sebe tato frekvence vysílala a já jsem byl hned vedle ní a dlouho . Záření možná malé ale dlouhodobé .

V 90 tých letech v jedné nemocnici ministerstva vnitra proběhl pokus . 25 lidí v úplně posledním konečném beznadějném stádiu rakoviny bylo dáno na pokus pro jednu vědeckou skupinku . Ta jich 22 vrátila zcela zpět do života . Použita byla technika jednak vyčištění těla , jednak jiné drobné vychytávky a jednak klíčový energetický koncentrát mající přesnou konkrétní vibraci a stav nabití . Něco jako autobaterie , plně nabitá , ale ne elektřinou ale nejjemnější energií hmoty. Nabito mechanicky .
,,Elektrolyt " byl použit samozřejmě zcela jiný než v autobaterii .
Dal jsem toho jednou více loknout kolegům v práci a chodili po tom s kalným okem jak po 4 pivech .Smile
Mi to dělalo asi o 2 hodiny denně menší potřebu spánku .

S hlavním členem této vědecké skupiny jsem byl 1999 na jedné uzavřené akci .
Kromě jiného se dělal takový demonstrativní pokus , se silnější verzí tohoto koncentrátu , který podle výkladu by mohl v této síle být zdraví nebezpečný , proto neprodejný .
Osoba vedle mne ,kterou jsem měl zcela prověřenou dostala za úkol mentální silou si udržet na čele mou kovovou dvacetikorunu ve svislé poloze tak ať mince nespadne. Samozřejmě to nešlo , mince padala ať dělala co dělala .
Poté ji byl dán do levé ruky zmíněný koncentrát a najednou to pevně drželo .

V soukromí tento ne bezvýznamný vědec označil mikrovlny a mikrovlné trouby za přímý škodlivý protiklad této síly a jejího využití .
Na jedněch včelařských stránkách visí už snad 12 let článek s názvem myslím Radiační trouby .
O výsledcích pokusu s krevními vzorky odebíranými dlouhodobě dvěma skupinám lidí stravujících se ohřevem přez mikrovlnky a bez nich , vím od podzimu 1993 .
U mikrovlné skupiny naskočily výrazně bílé krvinky a rakovinotvornost .
Občas zaslechnu argumenty ve smyslu že pokusy na lidech jsou prý zakázány , atd , že kdyby byly mikrovlny škodlivé , že stát by to nepovolil atd.
Musím se smát .
Bylo to i u mezinárodního soudu v Haagu , aby bylo možnost vůbec možné publikovat výsledky testů . Německé státy výrok mezinárodního soudu ignorovaly .

Já občas říkám , že je nás hodně a že mikrovlnka a mikrovlny je ideální selekční nástroj , silným to neuškodí a chytří se tomu vyhnou . Ale kdo si toho chce užít , ten ať toho má kolik chce .Ale Ať si potom nekupuje mašinky na odstínění tohoto a neurčuje to ostatním .

Já se tomu celkem i vyhýbám a nemám s tím problém nebo práci navíc . Signál k počítači si vedu přes kabel , jídlo si ohřeji nebo dělám klasicky .
Pokud snad někdo namítne že , jsme u 5G před nemožností volby , že velká část planety bude žít v obří mikrovlnce , že stát nehájí zájmy svých občanů z důvodu výrazných zisků za přidělení těchto nových frekvencí , tak budu i trochu nesouhlasit .
Samozřejmě jsou a rozhodně budou podvodníci co se budou snažit trhnou na přístrojích věci na odstínění 5G . Tomu se nikdo nevyhne . To pojede .
Ale už jsou i nějaké věci na odstínění většího prostoru , u kterých kde se to tají , že to může fungovat na odstínění 5G .
Ti dotyční se totiž toho bojí něco vypustit ven , aby nešlápli do hovna a neudělali si problém . Já už jsem mohl něco mít na pokrytí velkého prostoru , ale to aby to fungovalo i na odstínění 5G , to tam není zájem to takto nastavit . Proč , to nevím zcela, jsou tam výmluvy a neochota . Těžko říct . I když vědí , že by to mohlo jít .
Kolik dá člověk , aby se tomu vyhnul ?
Co se týče průkaznosti v polních podmínkách , co to prostě ověřit si na květinkách , zalívat je vodou ovlivněnou tímto .
(07.02.2021 13:26)JrM napsal(a): [ -> ]
(31.01.2021 14:15)Miroslav Vochozka napsal(a): [ -> ]5G pokrytí je zatím minimální, téměř nikde není. Proč je COVID všude?Surprised

................ Jestli jsem to pochopil správně , tak tak zjednodušeně leckterá WIFI v bytech atd. disponuje prostě jednoduše mikrovlným zářením . Můj modem má u jedné svítící kontrolky hezky zřetelně napsáno 5G Hz. Asi jen náhoda . .
I z mého Notebooku který mám hned vedle sebe tato frekvence vysílala a já jsem byl hned vedle ní a dlouho . Záření možná malé ale dlouhodobé . ................

To co máš napsáno na svém modemu, nebo notebooku rozhodně není 5G o kterém se tady hovoří Big Grin
(07.02.2021 13:58)Kosta napsal(a): [ -> ]To co máš napsáno na svém modemu, nebo notebooku rozhodně není 5G o kterém se tady hovoří Big Grin
Ano , ale tyhle WIFI stejně jedou podle určitých vysvětlení v určité frekvenci mikrovln a je to taková mini příprava a vytváření elekrosmogu , ale díky za komentář .
JrM

5G (neboli pátá generace bezdrátových systémů) je telekomunikační standard mobilní sítě, který technicky navazuje na standard 4G (LTE Advanced) - zde 5G označuje jen telekomunikační standard, nikoliv frekvenční pásmo.

Bezdrátové 5 GHz pásmo - představuje novější a vyspělejší rozsah pro vysílání Wi-Fi, má také více kanálů, které se vzájemně nepřekrývají. - tady 5GHz znamená frekvenční pásmo pro Wi-Fi např. z routeru. S mobilní sítí 5G nemá nic společného. I výkon je menší, protože funguje jen na krátké vzdálenosti.

Pak jsou různé komerční záležitosti, které 5G označení zneužívají. Například O2 - nabídka byla 5G internet, s mobilní sítí to nemělo nic společného. Ale, rychlost byla podobná jako 5G, tak proč na anténu nevytisknou velké 5G. Většina lidí si s tím hlavu dělat nebude.
Většina lidí si s tím hlavu dělat nebude , ano ale někteří si třeba všimnou a třeba se i zeptají . Dík za vysvětlení .

Ale to stále naprosto vůbec nic nic nemění na té původní citaci :
...... ,,hotelů atd. WiFi routery. Všechny tyto systémy používají mikrovlnné záření, které ..........
.......Systém 5G má používat ještě vyšší mikrovlnné frekvence, které..........

Tato citace tedy naprosto lže ?
Tak že tato 5 generace - standart mobilní sítě - nebude používat mikrovlné záření a to ,,o ještě vyšší mikrovlné frekvenci " ?
Běžné WIFI nepoužívají rovněž nějakou mikrovlnou frekvenci ? Dnes běžně rozšířenou ? Tam tedy tato citace rovněž lže ?
Samozřejme jinou , neškodnou, jak jinak .

Informaci že vyzařování mobilních telefonů v USA vytváří lidem rakovinu v mozku si pamatuji už z roku 1988 . Ano, dá se to svést na to že komunisti kecali .
Jenom že komunisti V SSSR dělali bezohledné pokusy v 70 tých letech na tisícovkách lidí a nakonec mikrovlny v rámcí možnosti pro své občany zakázali .
Řekl bych,že se to dá vysvětlit i tak , že pokut stát platí svým lidem bezplatnou lékařskou péči a snaží se o vyrovnaný rozpočet , což se oni tenkrát docela i snažili , tak má tendenci šetřit na těchto výdajích za léčbu a předčasné důchody . Pěkně hybaj do práce . Proto ten zákaz mikrovln .
V 50tých letech v době studené války Rusové používali na Americkou ambasádu na nevratné poškození zdraví jejich zaměstnanců a ovlivnění jejich psych. stavu právě mikrovlné záření .
Tak že oni Rusové docela i věděli proč ten určitý zákaz mikrovln u nich doma.

Informaci že mobilní sítě by mohly vysílat na nižší frekvenci , které jsou méně škodlivé jsem měl už v roce 2000 .Ale bylo to finančné méně výhodné , tak se to neuplatnilo . Ale stále je to o tom , jestli to bude škodit více a nebo prostě jenom méně .Ale pořád škodit . Je to v provozu .

Ale pořád je tam ta věta : ,, .Systém 5G má používat ještě vyšší mikrovlnné frekvence, které ......
A to nikdo nikdy nevyvrátil . Drobné technické vysvětlení od čeho je co odvozeno, ukázaní vědomostí , to je sice záslužné , ale pořád to vůbec nic na věci nemění .

Ale abych neutíkal od včel , pokud budeme žít v obří mikrovlnce - což nikdo nevyvrátil - tak já si s tím zřejmě možná i poradím a možná i pro ty včely , už něco je existuje . A vím kde . Ale jestli ti ostatní si poradí , to si nejsem tak jistý .
Pořád se nemohu zbavit dojmu, že se zde každý baví o něčem jiném. Můžeš nám říci, nebo dát odkaz na relevantní informace k tebou zmiňovanému tématu "mikrovlnné záření", to bych si rád přečetl.

Pořád se zde řeší, jak je to strašně škodlivé, ale každý máme v kapse telefon, někteří i dva. Doma nám celý den jede rádio, televize, modemy a pod. ….
Někdy tomu fakt nerozumím....Big Grin
Mám načteno množství 1000 stránkových svazků lecjakých témat , nejraději mám historii . Ale abych ti v tom množství za ty roky něco podrobně polopaticky vyhledával , tak za to mi to nestojí .
Pokud ti nestačí soukromé negativní vyjádření zástupce vědeckého týmu o mikrovlnách ,
který určité věci zkoumal a vylaďoval 30 let ,tak si hledej sám v informačním mižmaži .
Nakonec si všimneš , že internet ti některé informace i vnucuje a od jiných tě vysloveně odvádí a nemůžeš se k nim prodrat , že spíš informačně i blokuje .
Co se týče toho mobilu v kapse , tak ten já mám v práci bokem , využívám ho málo a volám hlavně přes pevný drát . A co si dělají jiní, to je jejich věc .
Já nejsem ten kdo naříká na ty úmrtí a nemoci těch 30 -40tníků a diví se jim .
Já si počkám až co na to KTM.
Zajímavé, nikdy jsem si neuvědomil, že lidské tělo je také zdroj záření a to záření ještě částečně spadá do mikrovln, které děsí JrM
Tento citát je také zajímavý:
"Zbyla nám tady na grafu vlastně jediná menší výkonová špička na frekvenci 1800 megahertzů, kde běží LTE sítě 4G. U všech ostatních sítí se výkon snížil až na úroveň tepelného šumu, o kterém jsme hovořili před chvílí," poznamenává Vrba.

Dokáže včela zaregistrovat signál 5G na úrovni tepelného šumu nebo pod úrovní tepelného šumu, v ještě větších vzdálenostech od vysílače?

Ještě tohle stojí za přečtení:

"Nelze znát budoucnost, ale debata o jiných než tepelných účincích neionizujících elektromagnetických polí je dlouhá šedesát, možná i sedmdesát let. Za tu dobu bylo vysloveno mnoho hypotéz o jejich škodlivosti, ale žádná nebyla nikdy potvrzena," upozorňuje.
Ja na to vubec nic,na zjevně manipulativni članky mne dávno presla chuť reagovat.
Nebo nekoho o skodlivosti a vypovidajici hodnote presvedci měření jediného vysílače 5 G ,opravdu to nekomu stačí???Navic duvera ve stat a organizace kde si kde kdo muze např.vylevat kyanid do rek,muzou sse ztrácet odebrane vzorky,soudni znalec nedokáže vysvetlit proc dokaze kyanid putovat 3 km a nic neotravit a vlastne vsichni jsou blbci a jen on tomu rozumi, dotčené organy nejsou ani po roce schopne nic rit krom toho ze dokazi na 100% vyloucit jednu podezřelou firmu tak tady je duvera uz na bodu mrazu.
Navic do dnes nikdo radne nevysvetlil proč došlo od 1. ledna 2001 skokově k desetinásobnému zvýšení zdravotních limitů (podle nařízení vlády č. 480/2000 Sb.) ve srovnání s vyhláškou MZČR č. 408/1990 Sb., která platila do 31. prosince 2000 ,takze vykon jednoho vysilace 5G srovnavat se sluncem kdyz to neni jen o vykonu tak nekdo ma vetsinu lidstva za totální hlupáky............
Tak tak, zrušte magnetické pole zeme a potom môžeme debatovať o výkone slnka Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(08.02.2021 22:38)Miroslav Vochozka napsal(a): [ -> ]nikdy jsem si neuvědomil, že lidské tělo je také zdroj záření a to záření ještě částečně spadá do mikrovln, které děsí JrM
Tento citát je také zajímavý:
........až na úroveň tepelného šumu[/b], o kterém jsme hovořili před chvílí,"

Za tu dobu bylo vysloveno mnoho hypotéz o jejich škodlivosti, ale žádná nebyla nikdy potvrzena," upozorňuje.
Potvrzena byla .
Nemůžu si skutečně pomoct , ale ty jsi buď nečetl nic z toho co jsem napsal , nebo jsi nechápavý , nebo vědomě vkládáš do věcí jiný význam , než byl řečen
Co se týče škodlivosti něčeho , ten pojem je totiž řečen trochu neurčitě , tak to prokázáno bylo a byla provedena velmi razantní snaha tento zdroj informačně umlčet . Byl dán soudně Informační náhubek .
Proto ta má zmínka o mezinárodním soudu v Haagu . Tak že buď jsi můj příspěvek nečetl , nebo ho prostě vědomě ignoruješ .
Co se týče nějakého tepelného šumu , tak ten s mým příspěvkem naprosto nesouvisí , ten je úplně o něčem jiném .
A čistě jen pro ujištění a čistě pro pořádek , tak já jsem o žádném mikrovlném záření v těle nic nehovořil .
To že , tělo disponuje nějakým zářením , o značně různorodém spektru to je stará ohraná písnička kterou zná kde kdo . Dávno existují přístroje jak to změřit nebo vyfotit auru člověka .
Technity tréningu otevření vidění tohoto přirozeným způsobem mi kdysi vysvětloval 14ti letý kluk , který se to naučil zcela sám ,bez jakéhokoliv vedení .
Ale zkoušet toto vyzařování člověka zařadit do kategorie mikrovln , eventuelně do mikrovln o kterých mluvím já , tak to je kuriozita a nevěřím že to při svém vzdělání myslíš opravdu vážně . To si děláš srandu a provokuješ .

Každopádně ale pokud člen vědeckého týmu , jenž se zabýval touto tématikou od 30tých let 20 tého století , který od svých kolegů vědců z celého světa pro své výsledky , ne pro řeči ale pro hmatatelné výsledky , obdrží titul vědec číslo 2 planety země řekne soukromně , že mikrovlny , třeba z mikrovlnek ale i jiné škodí , tak já si poslechnu spíše jeho , než tebe , který nechápeš nebo nechceš chápat ve vyzařovámí těla ani nejzákladnější rozdíly proměnlivosti tohoto spekra vyzařování .
JrM - já asi nechápu tebe, ty jsi nepochopil mě, zejména ve vyzařování lidského těla.

Překvapuješ mě. Před několika příspěvky jsi měl problém rozlišit 5G a 5GHz. Teď už dokážeš zpochybnit závěry článku, na který dal odkaz Kosta. Zpochybnit závěr odborníka. To považuji za velmi odvážné, diplomaticky řečeno.

(09.02.2021 17:56)JrM napsal(a): [ -> ]Co se týče škodlivosti něčeho , ten pojem je totiž řečen trochu neurčitě , tak to prokázáno bylo a byla provedena velmi razantní snaha tento zdroj informačně umlčet . Byl dán soudně Informační náhubek .
Tenhle tvůj odstavec je podle mě typický příklad, jak se vykroutit z předložení jasného důkazu. Několik příkladů. Vynalezl auto na vodu. Na trh se nedostane protože - spiknutí vlád, mocných, šejků a podobně. Volná energie, různé generátory připojené k motoru a setrvačníku - zaručeně vyrábí proud zadarmo. Proč to není na trhu? Spiknutí majitelů elektráren, každý záhadně zmizí, informační náhubek. A dalo by se pokračovat.
Zkrátka, dej důkaz! (už jsem tu několikrát psal, pokud se prokáže škodlivost, nebudu mít problém upravit názor a podle toho se zařídit)

Dodržím svůj závazek, nebudu nikoho přesvědčovat. Ať si každý věří čemu chce.
Na JrM už nebudu reagovat, jeho postoj znám. Pamatuji si také jeho diskusi s KTM na jiné téma.

Jen pro odlehčení (není adresováno pro JrM). Co říkáte na to, že na vás už asi 30 let "svítí" televizní satelity z geostacionární dráhy? Vysílají na 10,7 až 12,5 GHZ (převážně). To už jsou nějaké mikrovlny! Satelitů jsou desítky, spíš stovky. Jedou na stejné frekvenci (může se sčítat). Různé modulace, možná i podobná jako 5G. TV signál, internet. Signál je všude. I v té největší díře. Třeba i tam. kde bydlím já.
I když se ptám rejpavě, fakt mě to zajímá.
Už bežte stím 5G do řiti. Řešte si to na radio a elektro forech.
To 5G není žádná sranda. Na Dány to už působí Tongue
JK

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa....seznam.cz
Informační náhubek soudní spor . Důkazy ?
Těch soudních sporů bylo víc a Něco málo jsem vyštráchal .
Postata byla tenkrát ta, že národní soudy rozhodly Hertla umlčet , mezinárodní soud v Haagu rozhodnutí národních soudu zrušil,
Hertlovi přiznal odškodnění a právo svůj výzkum publikovat .
Národní soudy výsledky mezinárodního soudu nevzaly na vědomí a nic se nezměnilo .

https://www.legal-tools.org/doc/10801e/pdf/

,,
C. „Nezbytné v demokratické společnosti“
43. Pan Hertel měl za to, že opatření, které mu bylo uloženo, bylo
nepřiměřený. Poskytuje nadměrnou ochranu hospodářských
zájmy členů stěžovatelského sdružení na náklady jeho
cenzurovány výzkumné práce a zabráněno účastnit se jich
vědecká debata o otázkách veřejného zdraví vyvolaných použitím mikrovln "

Jednalo se o poškození obchodních zájmů prodejců a výrobců mikrovnek .
Média mu šla tvrdě po krku . On si ten výzkum i soudy platil ze svých peněz , jezdil starým autem a média ho vykreslovala jako milionáře který po rozhovoru s médii natoupil do svého luxusního BMW . Oprýskaného rezavého 30let starého .

,, Způsobují změny v krvi. Podobný patologický proces, který se vyskytuje u rakoviny lze prokázat.
Umlčen soudním příkazem
Po dlouhou dobu byl Hans-Ulrich Hertel jedním z výrobců mikrovlnných trub. "

Co se týče některých názvů od pana Vrby , tak takový černý humor jsem dlouho v ruce neměl .
,,1991 docent (habilitace: „Mikrovlnné aplikátory pro léčbu rakoviny“)

To je takový protimluv , že to hlava nebere . Vysvětlení by bylo na delší vysvětlování , ale už jenom ten název to je unikát.

https://www.saferemr.com/2017/08/5g-wire...-wave.html


https://stop5g.cz/prof-olle-johansson/
Dr. Olle Johansson z Karolinska Institute ve Stockholmu ve Švédsku vydal celou řadu publikací na téma mikrovln Tam se da jít po stopě .

http://www.scheiblhoferconsulting.at/use...zeugen.pdf

,, Již v roce 2007 sestavil neurolog Dr. Olle Johansson z Karolinska Institute ve Stockholmu ve Švédsku celou řadu publikací, které dokazují účinky na imunitní systém. 5)Zejména dosud nevyzrálý imunitní systém dětí je trvale poškozen, než je vůbec schopen chránit zdraví dítěte. Děti, které vyrostou se smartphony, tablety a Wi-Fi, budou po celý život slabší a náchylnější k nemocem. "



Ještě jeden citát : Google překládač
,, 5G nenahrazuje starší bezdrátovou technologii, ale doplňuje ji. Vyšší frekvence znamenají, že překážkami již nelze snadno proniknout radiací, což má za následek enormní nárůst počtu antén. I když můžete svůj vlastní smartphone kdykoli vypnout, u antén to není možné: vyzařují 24 hodin denně, 365 dní v roce. Radiační expozice se tedy masivně zvyšuje! "

,, O tom, kdo vůbec chce 5G, panuje také velké ticho:
Je to opravdu široká veřejnost? Nebo je problém hledat novou potřebu, která přinese průmyslovému odvětví miliardové zisky pro nadcházející desetiletí? "

,, 5G je nevyzkoušená technologie, opatrný přístup by byl obezřetný." K tomuto závěru dospěl briefing výzkumné služby Evropského parlamentu v březnu 2020. 1) "

,,Anglický fyzik a bývalý konzultant tajné služby Dr. Barrie Trower zdůrazňuje, že mikrovlnné záření má vliv na psychiku a v závislosti na frekvenci pulzů může způsobit emoční stavy, jako je panika, deprese, apatie, zoufalství nebo dokonce sexuální agrese."

Stačí hledat .
Přátelé. V tomhle vlákně je názorně vidět, jak důležité je pro společnost vzdělání. Neznalost, nepochopení, či jen špatná informovanost, se dají využít k oklamání jedince/skupiny.
Mám z toho mix pocitů, zakončený lítostí nad tím, že někomu není studno neznalé manipulovat a mást je.
Jak tady bylo psáno, toho záření je tady tolik, že si to neumíte ani představit a najednou se rozjede aféra s 5G. Ohřívání země mikrovlnnou a podobné sci-fi.
Nikomu se nesměji, i když to k tomu vybízí. Kdo trošku rozumí rádiovému spojení, má pocit, že to je jako když si dříve o motorce staré báby povídaly, že je to určitě ďáblův stroj.
Třeba někdo vytvoří odbornou práci a zjistí, že nějaká frekvence o nějakém výkonu, v nějaké vzdálenosti, dokáže ovlivnit nějaký parametr v živém organizmu. Bude to v odborné literatuře a svět se tomu přizpůsobí.

Do té doby to jsou jen v lepším případě domněnky fantastů, nebo záměrné desinformace.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's