Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Škodlivosť 5G pre včely
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
(13.08.2020 11:11)Mlha napsal(a): [ -> ]
(12.08.2020 16:40)gupa napsal(a): [ -> ]A ty se vtom bažíš. Jsi vůbec včelař a máš rád včelu?
V ničem si nebažím, jen pravdivě popisuji realitu a vyvracím vaše fake news. Co je tohle za logiku, pokud nešířím fake news, tak nemám rád včely? A ty máš doma akvárium?
Ano, jen dokazuješ že nevíš nic o včelí mluvě, komunikaci, frekvencích co vydávají, o jejich orgánech které ktomu používají, nic nevíš, stejně jako tvoje alma mater. Jsi stejný šiřitel fake jak ti pisálci okolo usb rušiček. Chytneš se hned hovna a přitom vůbec nemyslíš nato očem píšeš. Jako by včela nebo člověk vůbec nebyl důležitý.

Přesvědčil jsi mne že při procesu s Galileo Galileem jsi ty inkvizitor, protože hájíš svou technokratickou pravdu. Kdyby jsi měl možnost proti takovému názoru že 5G včele nebo člověku škodí, použiješ svou pravdu kterou vyčteš z nějaký svých fake news a použiješ ji znovu proti včele kterou sice možná chováš, ale víš oni jako o kolejích z rychlíku.
Gupo tak to bylo ubohé...
To nic.
Kdysi jsem se Mlhy ptal jestli má zapotřebí Freyům a gupům něco vysvětlovat nebo vyvracet.
Zřejmě má. Guppva reakce je taková jakou mohl očekávat.
Před časem jsem zde publikoval francouzskou vyhlášku z února 2015, že ve školách a školkách se musí zrušit WIFI a vrátit se ke kabelovým připojením kvuli vlivu EM záření na zdraví dětí. (Vši při koukání do obrazovky jednoho telefonu sem opravdu nepleťme.) Tlak na zrušení vyhlášky je ve Francii obrovský. Urychleně schválenou vyhláškou č. 2020-320 v dubnu 2020 v rámci boje proti koronaviru francouzská vláda poskytla provozovatelům plné pravomoci k instalaci nových přenosových antén a to bez dosavadního nutného souhlasu starostů měst a specializované francouzské Národní agentury pro frekvence, postačí pouze územní souhlas. Rovněž v Číně přituhuje, agentuře Reuters čínská vláda právě oznámila, že za účelem boje proti Covid-19 zrychlí rozmístění 5G páteřních reléových antén a do konce roku 2020 dosáhne 600 000 vysílačů. ČR získala dotaci na rozvoj vysokorychlostního internetu ve výši 15mld, při poslední návštěvě ministra zahraničí USA byl rozvoj 5G sítí jedním z hlavních témat jednání. Vyhledávač google je zahlcen nesmysly jako anti 5g trenky, lampy, testování meteoradaru způsobilo děs konspirativců, 3 grácie z jeseníku šíří paniku atd.. po seriozní diskuzi nad stovkami studií odkazující na nebezpečí 5G ani stopy.

Součástí Mezinárodní petice proti 5G na Zemi a ve Vesmíru je i studie Pandžábské univerzity popisující účinky EM záření na včely.
(15.08.2020 8:42)Frey napsal(a): [ -> ]ve školách a školkách se musí zrušit WIFI a vrátit se ke kabelovým připojením kvuli vlivu EM záření na zdraví dětí. (Vši při koukání do obrazovky jednoho telefonu sem opravdu nepleťme.)

Jaký vliv má WI-FI na zdraví dětí ve francouzských školách?
Vysvětlení problému 5G.
Nemůžu si video pustit.
Jde o dezinformací že škodí nebo o dezinformací že neškodí?
(25.08.2020 7:44)Kohout napsal(a): [ -> ]Jde o dezinformací že škodí nebo o dezinformací že neškodí?

Ne naopak ten člověl vyvrací všechny ty hoaxy, ktetré zde také zazněly, je to poměrně zajímavé. Např. Frey se v 55. minutě dozví, proč ta jeho studie Pandžábské univerzity
(15.08.2020 8:42)Frey napsal(a): [ -> ]Součástí Mezinárodní petice proti 5G na Zemi a ve Vesmíru je i studie Pandžábské univerzity popisující účinky EM záření na včely.
je totální kravina.

A také bych rád viděl nějakou studii, jaký vliv má WI-FI na zdraví dětí ve francouzských školách. I když není se čemu divit v zemi, kde po dvouletém vyjimečném stavu se zákony změněny tak, že vyjimečný stav přešel do stavu normálního. Být Francouzem, tak z WiFiny bych měl nejmenší strach.
Je to hodně zajímavě a srozumitelně vysvětleno jak se chová 5G a co to vlastně je.
Čas od času se na videa od Kořenáře kouknu. Vysvětluje hodně mýtů a hledá skutečné dokumenty a studie a vše ukazuje v pravém světle.
Když jsem si zde četl ty nesmysly a hoaxy, tak jsem to sem musel dát.
Výsledek je na konci - Není nijak prokázáno že škodí.
Škodlivost není prokázána v Evropě ani u Roundupu,přesto že jinde se vyhrávají soudy.

Přitom nesmysly a hoax vytváříš i ty j-k,,,když tvrdíš,že není prokázáno že 5 G škodí.
Nikde není 5G dostatečně dlouho v provozu aby se reálný vliv na zdraví mohl prokazovat a hlavně Pouze splnuje nějaké limity a tabulky ,které se vždy dají upravit a zde omýlané řečičky a fabulace ,že někomu njde o zisk a je mu jedno za jakou cenu tak přesně Vliv těchto korporací je znát na případech s Roundupem a dalších kde se zuby nehty brání přiznání pravdy,stejně jako Coca Cola která tvrdila roky ,že nepoužívá místo cukru Kukuřičný sirup.........
Takže dezinformace že neškodí.
KTM nevytvářím hoaxy. Ale v tomto okolo 5G stojím za Mlhou. Každý člověk s elektrotechnickým vzděláním který ve škole nechrápal a něco se naučil ví že se šíří o těchto frekvencích jen bludy a polopravdy.
Vím co dokáže záření a i jaké to může mít následky pokud jsi vystavený velkým dávkám i obyčejného FM signálu nebo signálu z radaru. Znal jsem i člověka co se pohyboval v blízkosti radarového vysílače delší dobu a měl z toho leukémii, ale také vím že bez jekéhokoliv záření by žádný živý tvor dlouho nežil. Život na této planetě je závislý na záření v určitých dávkách. Málo i moc je škodlivých.
5G sice nebylo nikde v provozu, ale jede na frekvencích kde běžel televizní signál a tam jsem si nevšiml žádných negativních dopadů.
PS: u roundupu soudy nevyhrávají, ale dohodly se mimosoudně co jsem četl a tam je rozdíl.
Občané v několika městech odmítli vysílač operátora na střeše panelového domu. Operátorovi vypověděli smlouvu s cíle odstranit antény vytvářející elektromagnetické záření. Operátor nechal zapsat antény jako věcné břemeno do KN, přestal samozřejmě platit nájem a v soudním sporu se zaštítil "veřejným zájmem", který je nadřazen zájmu majitelů nemovitosti. Ve zkratce, pokud jednou povolíte operátorovi umístit anténu ve vašem okolí, bude tam navždy a to i když jste majitelem nemovitosti.

https://www.icnirp.org/en/publications/index.html

V publikaci z r. 2016 ve výčtu je zajímavý přiznání vedle ohřevu kůže i změny mozkové aktivity zjišťované při EEG. Jsou malé, bagatelizují ho ale uvedeno toje. Nakonec si při pročítání přes překladač takových textů připadám jak pokusné morče, které se hodí do prostředí tisíců rádií 5G za plné podpory vlád a "staň se" budoucnost.

Dále na wiki: o 5G https://cs.wikipedia.org/wiki/5G


"Vize Evropské komise Akční plán 5G pro Evropu z roku 2016 (COM/2016/0588) předpokládá až milión připojených zařízení na 1 čtvereční kilometr."

Zajímavé je i kategorie Bezpečnostní rizika.

Myslím si, že průmyslová revoluce 4.0 je šitá hlavně na lidi jako základní výrobní prostředek vlád a politik. 5G a podobné technologie budou sloužit k absolutní kontrole obyvatel.
(26.08.2020 21:02)Frey napsal(a): [ -> ]Ve zkratce, pokud jednou povolíte operátorovi umístit anténu ve vašem okolí, bude tam navždy a to i když jste majitelem nemovitosti.

To platí i u nás nebo jen v cizině odkud je reportáž?
On tam kdosi říká že tamní ústava to umožňuje. Tam až jsem to dokoukal.
Naše taky?
Český telekomunikační úřad zpřístupňuje pásmo 26 GHz
https://www.itbiz.cz/tiskove-zpravy/cesk...smo-26-ghz
S těmi G se to prý nesmí přehánět

[Obrázky: 5g.jpg]
Jednu věc nechápu, proč se Stát hrne do věci, která v podstatě podle zákona, omezí příjem České televize a Českého rozhlasu.. 5G je podle zákona "zvláštní přenosový systém", nejde o televizní vysílání typu pozemního nebo satelitního vysílání. 5G je prostě velkou konkurencí a časovanou bombou, kdy se provalí, že domácnost ušetří ročně asi 3 tisíce za koncesionářské poplatky lidi je přestanou platit. To například vůbec ve státní prognóze o 5G není že vedle příjmu z DPH nakonec budou vlády nuceny měnit zákony proti samotnému internetu a jeho zpoplatnění a zpoplatnění TV a rádio poslech přes internet. To se dosud nemuselo. Poplatkům nepodléhá zařízení které umí jen "zvláštní přenos" což jsou nyní wifiny resp. internetový připojení.

5G sítě jsou tedy zatím i konkurencí příjemců koncesionářských poplatků TV a rádií.

Jinak anténář mi hlásil že 700MHz po skončení vysílání naplno něco testuje, že je velmi obsazeno. Takže 5G už započalo.
Za televizi přes internet v počítači se koncesionářské poplatky neplatí?
(4) Rozhlasovému nebo televiznímu poplatku nepodléhají

a) telekomunikační zařízení vyrobená výhradně k technické kontrole rozhlasového a televizního vysílání,

b) rozhlasové nebo televizní přijímače, které tvoří součást sbírek muzejní povahy zapsaných v centrální evidenci sbírek3),

c) televizní přijímače, které jsou užívány výlučně pro účely soudního řízení,

d) zařízení technicky způsobilá k individuálně volitelné reprodukci rozhlasového nebo televizního vysílání pouze v případě, je-li šířeno prostřednictvím přenosového systému uvedeného v § 12 odst. 3 písm. c) zákona č. 231/2001 Sb., o provozování rozhlasového a televizního vysílání, ve znění pozdějších předpisů,

e) rozhlasové nebo televizní přijímače, které jsou neoddělitelnou součástí koncových mobilních telekomunikačních zařízení.

Zařízení které mne přestalo přijímat DVB-T a ne DVB-T2, tudíž nepoužitelné jen s tzv. set top boxem, vybavím mini PC s připojením na mé domácí videa. TV a rádio je už nepoužitelné, klidně vytáhnu ten krám i z auta, letos u medometu jsem ho ani nezapnul. Začal jsem mít rád klid u práce. Prostě začínám mít alergickou reakci na reklamu hlavně co hučí na všech kanálech v jednu chvíly, hudbu která mi už nic nového nepřináší a tak ji vypínám kvůli vyhledávanému klidu.

Pustím si raději jen někdy podcasting, youtube. Je tam mnohem více věcí z zamyšlení než v přereklamované nevypnutímožné reklamy v TV, rádiu.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Referenční URL's