Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Dotace EU
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Smile ani mně nenapadlo psát Smile Zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů , §4
Kočka se pustil do boje s bolševníkem, dotace mu přidělila žena europoslance
http://zpravy.idnes.cz/pavel-poc-bolsevn...domaci_ale
80000000? Není to málo?
Jak rozebrat státní rozpočet Smile
(07.02.2017 13:00)KaGa napsal(a): [ -> ]Smile ani mně nenapadlo psát Smile Zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů , §4

Pěkně takže se to nepočítá a přitom tady někdo na tuty psal, že jo......už si nepamatuju , kde jsem to četl, ale znělo to hodně věrohodně, takže jsem do tedka žil s tim, že když dostanu dostace 15 tisíc, tak můžu mít jen 30 včelstev, abych nedanil........takže díky moc za osvětu
O 1D jsem to psal třeba já, protože tak to kdysi psalo Včelařství. To mě kdysi trápilo.
Nevím od kdy je to "T" v zákoně. Zajímavé, že to ani daňoví poradci tehdy nevěděli.

Proto se taky pak zavedl ten formulář o výši dotace co se svého času dával, zakládával se do účetnictví, hlavně těch co účtovali jako zemědělci.
Vím o jednom co u své ZO vyvolal revoluci, když chtěl znát přesně tu částku kvůli účetnictví a dani. Obvyklé ZO v okolí před CISem taktně mlčeli o tom kolik je doatce a jen nasypali do dlaně zbytek po odečtení blíže neurčených částek.
(04.02.2017 21:33)joseff napsal(a): [ -> ]Za tuto výhodu nemuset podávat žádné Daňové přiznání vděčíme ČSV a jeho lobingu v parlamentu. Díky ČSV je to zapsané v zákoně o daních z přijmu:


(13.02.2017 0:14)tom.50 napsal(a): [ -> ]dr Peroutka řekl, že... a taky říkal, že je celkem naivní si myslet, že zákony tu navrhuje či tvoří Svaz.
Kohoute Ty seš slušnej Kombinátor.
Beru toma vážně.
Víc než on sebe?
Aktuálně mám 40% upozornění a varování za to, že jsem tu napsal Tom je Bůh.
Kohoute vítej v klubu...
(16.02.2017 16:29)VaT napsal(a): [ -> ]Kohoute Ty seš slušnej Kombinátor.

Kde je pan Matl s podpásovkama? Tohle, tedy vytrhávání z kontextu je podpásovka a ne obdivuhodná kombinace.

Z logiky věci a souvislostí vyplývá, aspoň já jsem to tak pochopil, že když se jedná o buzeraci a úřednickou zvůli, se Svaz svých členů zastává třeba lobbingem a návrhy zákonů výhodných pro včelaře, ale nenavrhuje zákony proti nim, přesněji, Peroutkův výrok se vztahoval k PZ a i já jsem jeho výrok tlumočil pouze ve vztahu k PZ. Fakt, že se Svaz zasadil o Kraňku já vnímám právě jako zastání se zájmu většiny českých včelařů proti menšině.

Chytřejší (slušnější) to pochopili, myslím.
Já hloupější to chápu tak, že Váš metr se natahuje tak jak se to zrovna hodí.
Nepochopili, myslím.
Chápejte to, měnit zákony ve prospěch včelařů je jednoduché, to se SVazu povedlo, v neprospěch včelařů jako je třeba PZ je to hrozná práce a nedpovdelos e mu to iniciovat, jen se vezli a podpořili to.
Bez ohledu na usnesení Sjezdu, který uložil měnit zákony.
Dobrý den, jsem začínající včelař a uvažuji, jestli má smysl snažit se o získání eurodotací na pořízení medometu. Nikde se mi bohužel nepodařilo najít, jaká byla v minulých letech procentuální výše dotací v rámci opatření technická pomoc. Podělíte se se mnou o prosím tuto informaci?
Předem díky
Jestli jsi začínající včelař a chceš kupovat nový medomet a další vybavení na které jde žádat, tak se určitě vyplatí si o eurodotaci zažádat. V minulosti to bylo i skoro 50 procent, v posledních letech cca 30 procent.
(19.02.2017 17:46)Radim Kubíček napsal(a): [ -> ]... v posledních letech cca 30 procent.

Takže v díky Evropským dotacím včelař koupí medomet za cenu, za kterou byl v době, když tyto dotace nebyly.
Ano dotace navýšily cenu včelařského vybavení. Bohužel. Ale jestli chci koupit vybavení na které se dotace vztahují tak je využiji.
Referenční URL's