Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Domluv se na samoobslužné kase před nakupem
Tak 1t je v IBC.. krásná prace po 40kgSmile
Kolik je to litrů roztoků?

Ať se daří Zdeněk
Na 600kg cukru máš jedno skoro plné IBC roztoku..

Jinak 8 palet zmizelo během dopoledne... Jako včelaři máme konkurenci, paliče co pálí pálenku z cukru, ve slovenských pálenicích co nám teď vozí
1kg cukru přibližně 1litr alkoholu o 50% tož to neber připočítej tresť a potom prodej.Měl jsem chuť to dělat i aparát nebyl problém ,manželka zamítla ,že by se se mne stal alkoholik. Dál jsem za pravdu manželce.


Ať se daří Zdeněk
Musíš to mít jako hostinský v hospodě, ten taky nepije vlastní alkohol protože skrz přístupnost je to pro něj největší riziko alkoholismu.

Já cukr zkoušel kvasit jak medovinu. Vykvasilo to, ale ten alkohol byl nechutný. Po vypálení to lidi chlastají, tomu rozumím, je bída a blbá nálada. Ale když mi přepálí v palírně švestky nebo zkaženou medovinu, to se nedá srovnávat.. Paliči jsou přesto naše konkurence, taky čekají na cukr v akci...
Lidl 19,90 - bez omezení! Jedna z nejhezčích akcí za posledních pár let... nákupy po 100kg vozík.
Také to klaplo, ani o ten cukr nebyl kdoví jaký zájem. Taková cena se drží ve všech super/hyper už asi 2 až 3 měsíce. Vždy je ale limitovaná množstvím. Lidé mají nakoupeno. Prodeje se asi moc nehýbaly, tak Lidl zrušil omezení množství. Myslím, že to byl pro obě strany dobrý tah. Určitě na něm marži mají.
Referenční URL's