Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Samozřejmě, Znojemsko je kraj vinařů a zčásti i včelařů a tak stání ve frontě v supermarketu s 10 kg cukru na osobu necháváme marmeladlářům a zavařadlářům Wink. Většina výrobců v potravinářském průmyslu zde má podnikové prodejny. Kontakt cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou Letos beru, ale cukr od p. Vacka. Jeho nabídka je výše. Je o korunu levnější. Ve středu mi dodají 500kg s dopravou zdarma, tak pak poreferuji.
dobry den chci se zeptat pan vacek prodava jen na morave nebo zajiždi i do cech?mladoboleslavsko
Makro 15.90 Kč
(21.06.2014 17:07)juras napsal(a): [ -> ]dobry den chci se zeptat pan vacek prodava jen na morave nebo zajiždi i do cech?mladoboleslavsko

Zaváží celou Českou republiku. Při množství menším, jak paleta cca 1200 kg, se dá dohodnout na dopravném zdarma, pokud v blízkosti dodávají nějaké firmě (pekárna, cukrárna atd.)
Včera jsem se stavil pro svačinu v Penny a vidím cukr 15,90. Vzal jsem povolených 20kg.U pokladny jsem dostal dvoulitr kozla k nákupu nad 350 kč. A máme do sosáčku všichni.Wink
Ber to jako výhru. Já byl ve znojemském Penny při minulé akci na cukr třikrát a ani jednou ho neměliWink
V Penny jsem naložil 24 kg, u pokladny jsem se zeptal jestli je nějaké omezení. Paní řekla že 20 kg na osobu a den, a ať se klidně otočím víckrát. Tak jsem se otočil a měl jsem takovou radost, že když jsem zabouchl zadní dveře Felicie přičemž jsem za ní nechal stát vozejk, ani jsem se nenasral. A přitom blbej cukr kterej mi zas někde ztvrdne (barely kam ho přesypat mám). Ale rána to byla.
No ale zajímavý pro mě bylo že cukr bez slevy měli levnější než jsem ho loni kupovával v akcích. Čímž se snižuje ta hodinovka za čas strávený otáčením jak nás tu kdysi učil Kaji.
dopravy.Byl ochoten mi cukr příležitostně poslat,ale jelikož jsem měl cestu na Jičín(bydlím u Nechanic),tak jsem navštívil firmu Fabioprodukt v blízké obci Holín 92 a cukr si osobně vyzvedl proti hotovému placení.Dávám na něho kontakt: mobil 731 653148 nebo mail vacek@fabioprodukt.cz.Toto hodnotím jako vynikající pomoc našemu včelařství a ne jen holé konstatování, že jednání o zajištění levnějšího cukru pro včelaře je na mrtvém bodě.

Zdravím všechny včelaře.Chci odpovědět panu Josefu Hrůzovi na příspěvek ze dne 6.6.2014 pod číslem 8O8.Jednání s panem inž.Vackem je velmi příjemné.Sám jsem si u něho objednal 300 kg cukru v balení po 25 kg za cenu cca 15,60 Kč za kg vč.DPH a dopravy.Byl ochoten mi cukr příležitostně poslat,ale jelikož jsem měl cestu na Jičín(bydlím u Nechanic),tak jsem navštívil firmu Fabioprodukt v blízké obci Holín 92 a cukr si osobně převzal proti hotovému placení.Dávám na něho kontakt:mobil 731 653148 nebo mail vacek@fabioprodukt.cz. Toto hodnotím jako vynikající pomoc našemu včelařství a ne jen holé konstatování,že zajistit levnější cukr není možné.
Omlouvám se za předchozí zprávu,kdy mi z počítače vypadla část textu.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat zda jste někdo objednávali cukr od Jaroslava Kovandy z internetových stránek http://cukrvcela.webnode.cz/. Jestli máte s tímto prodejcem nějaké zkušenosti a tak.

A ještě se chci zeptat od jakého výrobce pan Vacek prodává cukr. Zda se jedná o korunní či diamant nebo jiný. Díky.
Odpovídám na příspěvek č.829
Dovezl jsem si z Fabioproduktu od inž.Vacka cukr krupici-výrobce cukrovar TTD Tereos a.s. Dobrovice.V případě že by jste požadoval krystal,bylo by nutné se předem dohodnout,zda je na skladě.
Zdraví Homoláč
Dnes mi dovezli 500 kg cukru koupeného přes Fabioprodukt, kontaktní osoba Ing. Vacek. Informace v předchozích příspěvcích. Vše probíhalo podle dohody a cukr jsem platil při převzetí. Cena byla bez dopravného, protože tato firma zaváží, skoro celou ČR. Doporučuji k obchodu a dávám kladné reference.
a jaka teda ta cena je?Kolik stalo tech 500kg
Mně včera také dovezl cukr Fabioprodukt . Cena je stále 15.64 kč i s dopravou.
Ode dneška v KAUFLANDu 15,50/kg.....
Ponúkam český cukor aj s dopravou v 25 kg baleniach. Cena 16,10/kg. Najlepšie na Morave, ale dá sa dohodnúť.
(03.07.2014 5:02)Zdeněk Barnat napsal(a): [ -> ]Mně včera také dovezl cukr Fabioprodukt . Cena je stále 15.64 kč i s dopravou.

já jsem psal p. Vackovi v pátek a slíbil závoz ve čt ... zdá se mi to lepší, než to tahat po 10 kg z marketu ...
Možná bych to tady našel - ale aktuální stav je jaký - pytle jen 50kg nebo i menší?
A ty pytle? Textil+ folie? Půjde to uskladnit bez vlhnutí?
Balení je v papírových pytlích buď 25kg nebo 50kg. Větší balení beru jako výhodu, protože rozbalování kilovek při rozpouštění cukru zabere nejvíce času. Podařilo se jeden z dvaceti pytlů natrhnout, ale na druhou stranu jsem s nimi moc šetrně nezacházel.
To 25kg balení je asi optimu. Na zdvihání 50kg cementu už jen nerad vzpomínám. Smile
Referenční URL's