Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Včera v havířovském Tesku jsem naložil 100kg a jel a projel Smile
Parada Smile, když to jde. Já neupírám roli tohoto vlákna. Je to jedna z forem informací. Sám jsem již využil. K poznámce o spamu. Stranky s informacemi nechtějí zadnou registraci. Jsou pouze pro náhled. Ale.... Pokud použijete hlídacího psa na zboží, tak registrujete svůj email a tím i ohrožení spamem. To by mělo být jasné všem, kdo poskytne svůj email při jakemoliv registraci kdekoliv na internetu.
Nakupoval jsem cukr v Globusu s dcerkou po 10 kg. Nejprve chtěli, aby si vzal je 10kg. Má odpověď :"Mám dcerce dát peníze, aby si cukr koupila sama.". Pět pokladen a 100 kg doma. Úsměvné bylo při nakládání poznámka chlapika: "A.... pán je včelař".
Další sranda v Bille. Akce bez omezeni a osmdesát kilo u pokladny markovala po kile. Myslela si, že mě snad tím naštve?
Takže při těchto akcí je třeba se obrnit trpělivostí a hlavně drzosti. Pak se jakýsi vysledek dostaví. Ale vždy je to buď a nebo.
Držím při nákupu všem palce.
Před Vánocema byla akce v Tescu a striktních 10kg na průjezd. Tak jsme si naložil na jeden vozík metrák a dal si ho rovnou před pokladny a jeden za pokladny a procházel po deseti kilech. Byla noc, tak tam nikdo skoro nebyl, šlo to hladce. Důvod jsme uvedl, že miluju pečení na Vánoce a prodavačka byla jako med! Smile
Dnes večer naložím tunu.Sklenice medu konec akce a po deváté si ho odvezu.Jen se slušně zeptat jak by to bylo v klidu i pro ně.
dobry večer, začínam se včelařením a chci se zeptat jaky mate zkušenosti s řepkovy,kukuřičny či jiny cukry na zazimování včel? popřípadě co je nejjednodušší pri vším počtu včelstev? diky za odpovědi
Pochopil jsem ... začínající s větším počtem včel? No tak to potom asi ta cisterna s invertem, nač trožkařit. Jinač asi potom kostkový a přepočítat asi tak čtvrt kostky na včelu. Na kolika úlech začínáš?

Jinač u nás cukr za strašných 60 centů ...
Akce Tesco cukr za 9,90Kč platí od 6.7. do 8.7 Smile (Karlovarsko)
Mohelnice,Tesco 22,60 Kč. To jsou rozdíly. Kaufland 16,.. Kč.Včera. F.V.
Díky za typy do Teska. Nakoupeno ihned v Tesku Uherském Hradišti 150 kg 1kg za 9,90 Kč.
zrušit
Hypernova má taky akci na cukr krystal 9,90 Kč/1kg. Ale přes čtrnácti dny ji měli taky. Vypadá, že se snaží vyprodat skladové zásoby.
(06.07.2016 15:23)Pavel Holub napsal(a): [ -> ]zrušit

Supermarkety? Akce na cukr? Nebo cukr jako matérii? Nebo tuhle diškuzi?
Tesco MB. domluva na informacích, moc příjemná paní tentokrát (šmrncbaba Wink ) a 260kg je v autě Smile Dle slov managera neni problém, mám se zastavit ještě zejtra když bude. A pokud bude další akce dá info. Takže tentokrát spokojenost... oproti minule-je to o lidech...
No, Tesco v Chrudimi dnes ráno - odmítli prodat víc než balík, že prý mají málo na skladě. Je to o lidech, teda o ženských na prodejně.
Tachov - 10 balíků (metrák) - víc prý ne .. odcházel jsem s deseti účtenkama, každý musel být placen extra Smile
skoda, ze je to jen do dneska Sad
Říkal že bude do 3týdnu další. tak snad mluvil pravdu Wink
Pokud by mnel nekdo zajem, tak Hrusovany nad je. Prodavaji cukr za 18,30 od 100 kg a maji krupici, krystal i hruby. Vse zalezi na domluve. Omlovam se za gramatiku pisu z tel. Zdravim vsechny vcelare
Zkuste Vestec.
Tak já koupil v Tescu 140 kg za stravenky, byla velmi ochotná a ještě mi děkovala. No, včely mají taky nárok na stravenky, ty, řekl bych, pracují velmi usilovně, že?
Referenční URL's