Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Dnes jsem viděl leták Penny marketu, kde stojí: "cukr krystal 19,90,- a při koupi 10ks 18,90,-"
Tato akce platí od pátku 14.6. do čtvrtka 20.6. 2013. Pokud by Billa měla v neděli nedostatek (o čem pochybuji) tak je zde další alternativa.
Dnes Billa Turnov cukr 16.90,40 kg na kase bez problému,ale podobný souboj s davem rozzuřených důchodců již nikdy nehodlám absolvovat. I kdybych měl kupovat cukr za třicet.Sad
Nápodobně penny Sad vzdal sem to, pani nevypadala že by ji 10kg balení dělalo problém, hlavně že ve vozíku dvě franc. hole. ale s cukrem běhala jak čamrda.. nemám rád takovéhle situace--lidi jsou zli..
Sichane: U nás na Kladně Penny cukr v popisované "akci" nemá...

Jinak Billa dnes dopadla v pohodě. Máme tu na Kladně rovnou 3, takže s bráchou jsme šli v klidu po jednom a brali jsme to po 20 kg na osobu. Potvrzuji, že na lepší cenu není třeba ani karta billa clubu, ani nějaký útržek jen bylo málo prodavaček na kasách a v centru byl i nějaký jouda jako ochranka, naštěstí provoz byl poklidný, takže jsme měli nakoupeno za maximálně 13 minut Smile ...Za 14 km 120 kg cukru by snad mohlo včelstvu a dvěma oddělkům stačit...
No já jsem letos začal se včelařením a mám sice jen 4 včelstva a cca už doma nakoupeno 200kg cukr, ale včera jsem vyzkoušel Penny tak mohu říci že vše super, dnes jedu znova. Myslím si že nikdy cukru nebude nikdy málo, jaký na to máte názor vy?? Děkuji
To máš tak, nekazí se to, chleba to nejí. Jen hrozí, že budeš mít jako já na půdě cukr z akce za 19 když slezl z 25 a tak jej budeš šetřit (když byl tak drahý a ke všemu jsem byl líný líný jej nosit po schodech) a nakupovat normálně bez front za 18 aby včelaři nechápali proč nechodíš do akcí pro cukr za 14,90.

Takže někdy je nejlepší akce nakoupit bez akce ve správný rok. Ale jak jej poznat?
Ahoj Doktore,
tak to nevím proč u Vás ta akce není. Ještě jednou jsem prolistoval leták a žádné omezení nebo doplňující info nikde uvedeno není.
Jsem rád, že alespoň v Bille si dobře nakoupil.
Sichane, čert aby se v tom vyznal, ale v našem letáku není o cukru ani písmenko...
Uvidím, až pojedeme na nákup, jestli si všimnu na prodejně...

Billa opravdu fungovala a perfektně. Moc děkuju autorovi za to upozornění na onen jackpot, protože bez tohoto fóra bych nevěděl nic. Díky, díky, díky.
Tak Billa v Mladé Boleslav, bez akce cukr 22,90 a 26,90. Penny v Bolce cukr 18,90 vzal sem 30kg a odpo pojedu ještě naotočku tak 50 aspoň.
Penny je bez omezení, ale cukr vyprodaný. Zatracený včelaři prý všechno vykoupí. Smile
Tak dneska zase navezly pár palet a jeden včelař bez omezení nakoupil 400 kilo. Tak se mi to líbí, než se handrkovat u pokladny po kilech. Smile
Na Slovensku od 11.7.2013 cukor za 0,79 EUR/kg v Lidl.
Kaufland Klatovy 17,90
Ze se na ty akce nevykaslete...
Já se svýmy čtyrmi včelstvy to beru jako zábavu... stejně člověk někdy do toho chrámu konzumu musí ať chce nebo ne. Tak to spojím alespoň s nějakou akcí. Nakoupím pár balíků, které mi stejně nakonec zabaví manželka, a použije na jaře na bezinkové šťávy, nebo v létě na zavařování. Pokud se ti tohle vlákno Radku nelíbí, tak ho nečti ne?
Ja to beru jako zabavu. Byl bych taky rad za lepsi cenu. Bohuzel evropska unie a jeji kvoty ceny cukru drzi moc vysoko. Tak objednat celou lod ze sveta tak jsme na 15 korunach za kilo Smile Jen si myslim ze kdyz uz toho cukru potrebujete par metraku tak to ztraci smysl. Sice usetrite nejakou tu kacku, ale kolik projedete a stravite s tim casu...
Včera (pátek) Kaufland Jihlava Cukr krupice 17,90Kč/kg.
Ahoj včelařky i včelaři. Předevčírem jsem se koukal a hledal akce abych si pohlídal nějaké akce ohledně cukru, z důvodu toho že nechci platit takové peníze jak normálně stojí a tak jsem konečně našel stránky http://www.akcednes.cz/ a rád bych vám ho sem dal. Doufám že někomu z vás pomůže ve hledání slev a pokud ne tak se omlouvám že zde píši. S pozdravem a hodně zdaru.
Globus – Praha
Cukr krupice 17,90 Kč/kg

11. 7. – 17. 7. 2013
Max. 10 kusů na osobu/den
dnes, Praha Strašnice Billa, cukr krystal 17,90 Kč
Referenční URL's