Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Vždycky jsem to chápal tak že si z nás Louky dělal srandu a nikdy nikdo žádný cukr nedostal. Nebo von snad někdo dostal kamion cukru za 8kč za kg?
Zdendo tak Ty si to asi pochopil ale spousta z nás ne.

Někdo tady zveřejnil fakturu, možná by stálo za to jí poslat policii. Byl by to pro ně další důkaz… (Příprava a pokus trestného činu).
(24.07.2017 9:39)Zdeněk Barnat napsal(a): [ -> ]Vždycky jsem to chápal tak že si z nás Louky dělal srandu a nikdy nikdo žádný cukr nedostal. Nebo von snad někdo dostal kamion cukru za 8kč za kg?

Zdendo když je někdo velkej šetřílek a vidí někde slevu, tak se dostane do takového tranzu, že nevidí doprava, doleva a nemá mozek na to, abych mu došlo, že když chce někdo platbu dopředu, že to je podvod. Já upřímně to těm hlupákum přeju, zřejmě mají dost peněz na to, aby takhle riskovali. A to že jsem si tady z toho udělal srandu bylo více než zřejmé, když moje příspvěky od sebe dělilo pár minut a na jednom jsem psal, že dorazí příští tejden a za pár minut jsem ho měl už složenej. Prostě lidi jak vidí možnou slevu, tak nepřemýšlí a udělali by cokoliv, aby jí dostali. Takže dobře jim tak.
To byla sranda? To nebyla informace pro ostatní že to funguje a že se nemusí bát investovat?
Kohoute ty vypadáš, že jsi ten jeden hlupák z těch čtyřech co to zaplatili Cool
Je fakt, že jsem si toho nabízejícího gůglil a nějak moc jsem to neřešil, ale nepřišlo mi na tom zas nic moc tak podezřelého. Jediný co mi bylo divné, že prodává stavební stroje a cukr. Nedivím se, že na to někdo naletěl. Kór, když vím, že tihle hajzlové jsou neuvěřitelně dobří mystifikátoři. A jestli jsou za blbce jen kvůli tomu, že měli platit předem? Takhle dneska probíhá polovina obchodů.
(24.07.2017 14:46)Louky napsal(a): [ -> ]Kohoute ty vypadáš, že jsi ten jeden hlupák z těch čtyřech co to zaplatili Cool

Zaplatil jsem za cukr předem a dostal ho. Je na tom něco divného?

Nevím Louky proč svůj úmysl někoho poškodit a pak se radovat z toho že se ti topovedlo

(24.07.2017 12:49)Louky napsal(a): [ -> ]Já upřímně to těm hlupákum přeju... Takže dobře jim tak.

najednou obracíš ve srandu a debily děláš z ostatních. Těch lidí bude víc než čtyři a já bejt tebou tak se vážně bojím vylízt z baráku jestli jen jeden jediný učinil své rozhodnutí na základě tvé kladné reference o spolehlivosti prodejce a teď tě tu čte.
Nerad vam do toho kecam, je mi to vlastne fuk, ale firma v rejsriku s financnimi problemy vcetne jejich predstavitelu, zrovna na platby predem moc duvery hodna neni. Zvlast na extra vyhodne obchody pro odberatele. Ano, platby predem jsou celkem bezne ale u dlouhodobych a proverenych partneru...
To už by se určitě dávno ozval Cool navíc předtim v tý diskuzi zaznělo dost jasných pochybnosti, takže to už by musel bejt obrko*ot, aby to na základě zdejší diskuze objednal. Polovina obchodů možná probíhá platbou předem, ale to je u částek v řádech stovek a ještě ve známejch obchodech a né zaplatit 125 tisíc někomu koho vůbec neznám a čekat jestli cukr dorazí. Navíc když mu lidi nabízeli platbu u něj v Praze nebo přímo v Německu v tom skladu při nakládce. Tak co je za tom věrohodného, že i po tom všem by to někdo zaplatil?

A ještě jedna věc. Mezi prvním mojím příspěvkem a posledním, kdy jsem napsal, že jde samozřejmě o srandu at už mi nikdo nepíše, uběhlo pár minut. Takže těžko by někdo stihl toho člověka kontaktovat, ten by mu urychleně poslal fakturu a ten by to v mžik zaplatil. Rozhodně jsem neměl záměr někoho do toho naverbovat, byla to jen sranda. Ale ted zpětně to těm lidem přeju, protože jsou naivní a hloupí. Každej kdo dělá takovej obchod a nepromyslí si to a nezjistí si o tom info je pro mě prostě hlupák a můžeš to tady Kohoute svalovat na koho chceš, ale pravda jiná nebude.
Louky, co nechapes na tom, ze by to nekdo zaplatil na zaklade Tvoji zdejsi (falesne) pozitivni reference...? Mas tu skoro 900 prispevku, leckere staly za zamysleni. Proste by na Tebe nekdo dal. Tech Tebou uvadenych "par minut" bylo podle me trochu delsich - porad nechapu, proc to nekdo smazal.
Ale zjevne mas kliku a Tvuj nepovedeny pokus o vtipnost Te vyjde levne. To, ze tady jeste v tematu reagujes a zejmena jak, ukazuje, ze nejspis nikdo z tech, co objednali a nedostali cukr, to neudelal na zaklade Tvoji falesne reference. Az se odmlcis, bude dost pravdepodobne, ze Ti to durazne doporucil Tvuj pravnik...

Nejen za cukr se plati bezne predem. Taky se bezne zadavaji udaje platebni karty, souhlasy k inkasu, prijimaji misto penez vystavene seky aj.

A jeste jedna vec, o ktere jsem myslel, ze nikdy nebudu obhajovat:
Nechoval by ses nahodou jinak, kdybys tu nebyl jako Louky, ale pod svym pravym jmenem a dohledatelny pro kazdeho?
Nepokradeš! Přát jiným ať trpí za to, že dodržují "civilizační pravidla" a totéž očekávají od druhých, je úchylné. Oni totiž nejsou naivní a hloupí, ale slušní a poctiví. Těžko to ale vysvětlovat lidem "na druhém břehu".

Jakákoliv firma se může dostat do problémů, stačí jeden "nepodařený" zaměstnanec. Nelze ji ale automaticky označit za neseriózní. Samozřejmě, ve víru hospodských a internetových pomluv lze vše....
A i kdyby se našel takovej hlupák a řekl by, že to udělal protože někdo na foru psal, že to od něj koupil a cukr mu došel.......myslíš, že to je nějak právně vymahatelný? Moc se koukáš na americký seriály. Já si tu můžu psát co chci, máme demokracii a já tu nikoho k ničemu nanaváděl, jen jsem napsal, že mám cukr doma asi deset minut po tom, co jsem psal, že jsem ho objednal. Každej má svojí hlavu a je každýho věc jak se rozhodne. A škoda, že už to je smazaný, na těch mých příspěvkách to bylo jednoznačně vidět, že to je vymyšlený a to že vy dva to tu obhajujete, jak jsem to napsal hrozně věrohodně, tak jen ukazujete jaký jste hlupáci a řadíte se na úroven těch šmudlů, co mu ty peníze poslali.
Pokud to admin obnovi, asi se budes divit, co jsi tehdy vsechno napsal...
(24.07.2017 16:22)Kamik napsal(a): [ -> ]Nepokradeš! Přát jiným ať trpí za to, že dodržují "civilizační pravidla" a totéž očekávají od druhých, je úchylné. Oni totiž nejsou naivní a hloupí, ale slušní a poctiví.

Takže jsi taky naivní a hloupej, když si myslíš, že takhle to ve společnosti funguje. Že člověk nemusí nic řešit a může zaplatit cokoliv kdekoliv a přijde mu přesně to co kdo kde nabízel. Ted už chápu proč se tzv. "šmejdům" v čechách tak daří, protože se najde pořád dost hloupoučkejch lidí, který se dokážou za svojí naivitu ještě v diskuzích dokonce obhajovat.
Vždyť říkám, že je to velmi obtížné vysvětlovat lidem na druhém břehu. Ono se říká:"se slušností nejdál dojdeš". Mladí "borci" tohle už neznají, naivně si myslí, že bystrým úsudkem a ostrými lokty dojdou dále a rychleji.. Mám opačnou zkušenost, ale je to věc každého, jak si to zařídí.
(24.07.2017 16:27)Louky napsal(a): [ -> ]na těch mých příspěvkách to bylo jednoznačně vidět, že to je vymyšlený a to že vy dva to tu obhajujete, jak jsem to napsal hrozně věrohodně...

Kolik že lidí ti uvěřilo a zareagovalo na tvou nabídku cukru?

Já ti taky uvěřil než jsi napsal že Loukymu ani ten největší kokot nevěří. Nepoznal jsem že je to podvod. A tvůj výklad demokracie je taky srandovní.
Preco sa hadate vsetci ste dospeli teda plnoleti a za svoje rozhodnutia si zodpovedate sami.Ja som nikoho nikdy neokradol a neokradli ani mna . Ste uz velki tak pouzivajte hlavu.
Presne tak. Kdybyste se stejnou vehemenci, co tady lyncujete Loukyho, vymahali vraceni penez na tech smejdech, tak uz je maji ti poskozeni zpatky
(24.07.2017 17:00)bohemia.gall napsal(a): [ -> ]... co tady lyncujete Loukyho...

Já néé, já mám Loukyho rád.
(24.07.2017 16:27)Louky napsal(a): [ -> ]A i kdyby se našel takovej hlupák a řekl by, že to udělal protože někdo na foru psal, že to od něj koupil a cukr mu došel.......myslíš, že to je nějak právně vymahatelný? Moc se koukáš na americký seriály. Já si tu můžu psát co chci, máme demokracii a já tu nikoho k ničemu nanaváděl, jen jsem napsal, že mám cukr doma asi deset minut po tom, co jsem psal, že jsem ho objednal. Každej má svojí hlavu a je každýho věc jak se rozhodne. A škoda, že už to je smazaný, na těch mých příspěvkách to bylo jednoznačně vidět, že to je vymyšlený a to že vy dva to tu obhajujete, jak jsem to napsal hrozně věrohodně, tak jen ukazujete jaký jste hlupáci a řadíte se na úroven těch šmudlů, co mu ty peníze poslali.

Louky než mi příspěvek vymažou třeba dají STOP ale já si za svým názorem stojím. Jsi IDIOT
Josef
Referenční URL's