Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Výhodné ceny cukru
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Já se zastavil ve středu v jednom nejmenovaném Albertu, poprosil o paletu cukru, doobjednali mi a dnes jsem si ho odvezl z rampy domů. Stalo mě to dvě sklenice medu a vlídná slova. Za mě říkám jde to, a asi jsem měl štěstí na rozumné lidi.
V našem nejmenovaném Kauflandu také kdysi byli vstřícní. Že prý když si přinesu včelařskou průkazku, můžu vzít cukru v akci kolik pořebuju.
Tak sis ji nakreslil?
Mám údernickou knížku po dědovi.
Dneska začla akce v Penny (na Vsetíně, jak je to jinde nevím). 12,90 Kč/kg. Je to bez omezení (nikde jsem jej neviděl napsané). Vpohodě jsem najednou vzal 70kg. Akorát to není balené po 10ks. Takže jednotlivé kilovky.
Já v nedělí pro kolegu v Bille 600 kg za 9,90 s omezením Smile a prý jestli nechci víc Smile
(18.07.2016 22:02)Pedro napsal(a): [ -> ]Tak já jsem dnes objednal 1t po 12Kč/kg. Je to v 50kg balení, 25kg je lepší, ale neber to.
PN.

Pedro prosím tě dej kontakt ,nejlépe do soukromé zprávy. Jinak na mne nezbyde.
(04.08.2016 9:58)richard1 napsal(a): [ -> ]Já v nedělí pro kolegu v Bille 600 kg za 9,90 s omezením Smile a prý jestli nechci víc Smile

V bille na Morave som bol v nedeľu.Pani za pultom ma vypoklonkovala naspäť zaniesť 80 kg cukru. Vraj či neviem čítať že na osobu je len dvacka. Tak som sa jej gentlemansky spýtal či na Morave v Bille ešte zúri totalita, keď všetko bolo na prídel a v obmedzenom množstve. Vraj ako by k tomu ostatní prišli keby som toho toľko zobral, že im poslali len jednu paletu. Bolo necelých 9 hodín a na palete posledné dva rady a v Bille 2, 5 človeka. Tak som jej odpovedal ako by k tomu ostatní prišli keď Vám do Billi pošlú jednu paletu a vlastní zamestnanci z nej dve tretiny vezmú Big GrinBig GrinBig Grin
Ďakujem, do Billy nikdy viac..
To je potřeba se nejdřív dohodnout. Paní za pultem si zřejmě nepřála být jebána nadřízeným.
Já to bral v sedum večer a prý že maj ještě dvě palety, za tři týdny maj mít další akci, doporučuju jít rovnou za vedoucím.
přesně tak, v bille mi objednali 1.5t a na rampě pomohly naložit. Je potřeba domluva s vedoucí a není problém
Tesco od 10.8. do 12.8. cena 10,90Kč omezení 12kg.
Ja bral v Bille 3 voziky a nebyl jsem sam. Obchod byl plny vcelaru. Bez problemu, nikdo nic neresil, pokladni na to byly pripravene a automaticky rozmarkovavaly po 20 kg.
Je v Bille nyní nějaká akce, nebo bude? Vypadá to, že mi zásoby nebudou stačit. Včely byly nějak moc při chuti.
V Bille bude do 14 dní, náš vedoucí má prý na fb Smile že objedná kdo kolik bude chtít, asi přítel včelařů Smile já fb už dlouho nepoužívám SmileSmileSmile vím pouze z doslechuSmile

Rok 1982 cena za kg. 11 kčs.Smile tak to máme dnes super ceny Smile
Ta cena je ale za sáčkovaný po 7 gramech.
Přesně, richard1 neumí chápat čtené, ta cena je doslova bomba i v tehdejší době! Tehdy stál cukr 7,30 Kčs, kostkový 8,- Kčs.

Cena ve výkupu medu byla 35,- Kčs v konvi po 35 kg a nikdo neřešil a nebuzeroval za vlhkost a vodivost.

Jestli tedy je dnes normální cena cukru cca 17 Kč/1 kg, pak by měla být výkupní cena asi 5x vyšší a tedy kolem 85 a ne 58 a méně...

Nikdy nebylo (a už nebude) včelařům tak skvěle, jako za komančů! Proklínaných a posmívaných komančů. V podpoře včelařství se tihle nynější zmetci nemůžou komančům z r 1982 podívat ani do řiti!
No je mi záhadou z čeho ti komanči podporovali... odborové zájezdy a pařby, pionýry, svazáky, svazarmovce, závodní stravování.... a to bez koruny z unie Smile.
On asi tehdá každý podporoval každého až nakonec STB muselo tu sametovou "revoluci" zorganizovat - když už se všichni vypodporovali tak že nebylo na žádný rozvoj prúmyslu, zemědělství...
Za komunistů se sice kradlo ale v malém a krást mohl každý, teď se krade ve velkém ale jenom vyvolení.
Referenční URL's