Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
(12.10.2017 2:00)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ].... A kolik je třeba včelařů, kteří mají bez vědomí jednotlivých ZO na jejich území ,,desítky včelstev", .....
Jakým zákonem je dáno, že včelař musí oznámit ZO, že má v území, které žádný státní orgán nevytyčil a občan nemá povinnost dohledávat a znát kýmsi imaginarně zabraná území. Vaše věta vyjadřuje to, jak arogantně se chová ČSV ke včelařům a nejen to, ukazuje i na jeho hloupost, jelikož stanoviště včelstev jsou hlášena na obci a do státního registru odkud je možné si údaje vyžádat. Dělejte si dál veřejně ze sebe arogantní neznalé chudáčky, třeba vám na to podobní skočí.

(12.10.2017 2:00)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ]... Nebylo dlouhodobé, leč spravedlivé mediální pranýřování Včelpa kouřovou clonou nad nepravostmi páchanými samotnými včelaři?
Včelaři kteří jsou z 95% členy svazu? Možná, vyhledejte si je ve svých vlastních řadách a vylučte je. Je to z 95% váš problém. Většina těch slušných, co už se na to nemohla dívat raději vystoupila, ale samozřejmě i tam se najdou tací, které zmiňujete, nicméně ten poměr 5% ku 95% bude zhruba zachován.
No a pokud míníte nepravosti třeba typu falšování zimní měli, tak to je spíše reakce na svazem prosazovaný, přežitý, v dnešní situaci nic nevypovídající rituál, který spíše rozděluje členy ČSV a stupňuje rychlost jeho rozpadu. V tomto případě je otázka, zda páchaná nepravost je na straně včelařů, nebo na straně těch co ten rituál prosazují a arogantně, kašlou na odborniky ve včelařství a na názory samotných členů, jednatelů a předsedů ZO. Včelaři jsou pak jejich zrcadlem - míněno v tom kašlání na názory - tentokrát vedení svazu. Jen hlupák se pak tomu stavu (nerespektuje jeden - nerespektuje druhý) diví.
(12.10.2017 1:25)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ]...
Zatím jsem neměl možnost se seznámit s informací Mgr. Machové. Pochybuji ale, že by existoval nějaký rozdíl, neboť znám názory PRV na nutnost zachování servisní organizace pro včelaře s nutností sanovat 26 mil Kč pohledávek za Včelpem.
Doporučuji tedy přečtení/poslech zde, kde se jasně mluví o nabídce odprodeje za nespecifikovanou cenu tak, aby vyjadřování vedení bylo jaksi konzistentní a ne zmatečné, typu "Ale jo. Ale ne, Ale jo." . Je ovšem možné, že jde jen o taktiku vedení svazu, aby odhalila potenciální zájemce a hodnotu, kolík by to tak mohlo hodit, kdyby... Takže rybičky, chytejte se na návnadu!

Schizofrenie typu prodám, a pak budu kupci diktovat jak má majitel řídit odkoupený podnik ve smyslu zachování servisu pro včelaře, je spíše zbožné přání. Ostatně jak že to bylo u Včely Předboj? Nebo bude opět osvědčená finta s akciemi a Včelpo se změní na Včelpo a.s. a ZO si nakoupí akcie a pak ... se uvidí ?
(12.10.2017 2:00)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ]co si takhle položit otázku, kolik je včelařů, kteří sami kupují dovozový med aby ho prodávali jako zaručeně vlastní...

Máte na mysli třeba firmu Mila s.r.o (kdo za ní stojí se také již ví) od které Včelpo ten kontaminovaný med nakupovalo ve velkým?

Ten Vámi uvedený příklad je spíše směšný. Jednalo se o podvodníka (ne včelaře), který pod fiktivním jménem a fiktivním IČO přidával do medu cukr, což je prastarý a dnes velmi jednoduše odhalitelný podvod.

(12.10.2017 1:25)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ]Kdo zná, co se děje s medem a vosky po odstavení Včelpa z trhu a vlastní výroby v souvislostech pochopí.

O vosku a Včelpu tu nedávno měl velmi pěkné statistuiky pan Gruna:
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Vcelp...#pid170320

což si tedy nejdříve zamést před vlastním prahem a neukazovat prstem na všechny kolem?
Pane Šmíde vy a vámi podobní funkcionáři máte jedině štěstí, že ten dav včelanoovčanů vám posílá příspěvky a ČSV je nastaveno na zastupitelskou demokracii a za koho vy vlastně vystupujete za okres Česká lípa nebo podnikatele který chce koupit Včelpo za korunu.
hovno prdel sračka to je naše značkaBig GrinBig GrinBig Grin
Zeptam se jinak.Tlusta cara a servis pro cleny je sice hezky plan,ale....Pri takove ztrate,potrebe investovat a dalsi mozne pokute nezbyva nez polozit otazku,kdo to vsechno zaplati a zainvestuje? Clenove to nebudou,svazove penize nepusti RV,tak kdo nez investor zvenci,ktery koupi podil nebo rovnou celek? V tomhle ohledu ma predsedkyne asi jasno...
Josef, nejsme tak mladí, aby jsme fintu na zaplacení jakékoliv částky si nepamatovali.
To zde již párkrát proběhlo - ne?
A zkuste se někdo zdráhat!!!!!! Na to má RV přece stanovy.
Já se naposledy jejich výmluvám velice zdráhal / 4 kč na včelstvo /.Pokud se dobře pamatuji na konec nezaplatil pouze jeden člen
Svazu.
Teď už to mám, ale vyřešené !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doporučuji všem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F.V.
Vitejte v anofertu...
Minulost společnosti nyní již budou řešit jen orgány činné v trestním řízení

Aneb vyšetřování skončilo, zapomeňte. To by se jim líbilo, to věřím.
To se ale předsednictvo velmi mýlí. Ta minulost se českého včelařství bude dotýkat ještě velmi dlouho.
Minulost se neda smazat,vlaci se jako koule na noze,zvlast dnes.Kdo zavangluje s dobrym jmenem a zklame duveru,zpatky ji neziska.
Kamik Offline
Senior Member

RE: Včelpo
Chtěl bych vidět ty davy poctivých včelařů, kteří do výkupu dávají to nejlepší, co mají Big Grin


To si děláte sradu nebo byla tráva. Včelaři kteří davali do výkupu med jiným výkupcům a také je prodavalí ve svých prodejnách (mimo Včelpo).
Bylo provedeno 146 odběrů vzorků při afeře Včelpo na kvalitu a antibiotika v medu všechny výsledky negativni. Podotázka kolik jich bylo ve Včelpu ?
Zajimavé by bylo kolik vyšších funcionářů ten med do včelpa dodávalo.Kapří si rybník nevypustí.
AŤ se daří Zdeněk
Zajímavý může být ten seznam pohledávek. Ty od státu jsou transparentní a co ten zbytek, kolik a v jaké výši jich je oprávněných a kolik "nafouknutých" tunýlků. ANO, chce to ANO správného správce konkurzní podstaty.
ANO ? Rozhodne NE !!!( ten spravce samozrejme-politicky lobing do vcelarstvi prece nepatri
Možná se EET dostane i k nám do dvora.
Jj. I udavačka, pardon, účtenkovka. To bude žůžo.
JK
(12.10.2017 11:43)Milan Šimonovský napsal(a): [ -> ]Pane Šmíde vy a vámi podobní funkcionáři máte jedině štěstí, že ten dav včelanoovčanů vám posílá příspěvky a ČSV je nastaveno na zastupitelskou demokracii a za koho vy vlastně vystupujete za okres Česká lípa nebo podnikatele který chce koupit Včelpo za korunu.
hovno prdel sračka to je naše značkaBig GrinBig GrinBig Grin

Pane Šidlichovský, musím přiznat, že na vaší inteligenci opravdu nemám. Dlouho jsem se rozmýšlel, zda mám vůbec reagovat na vámi napsané. Nicméně:
Rozeberu-li tu vaší značku pak musím přemýšlet, jakým směrem se vydat. Lidově hovno je spisovně lejno. Může se jednat o Čertovo lejno rostlinu z čeledi miříkovité (Ferula assa-foetida) která je dobrá proti nadýmání. O to asi nepůjde, neboť jste zcela určitě myslel vyměšování. Ale výraz hovno může být použit jako samostatný větný zápor, tedy jako ekvivalent samostatné větné odpovědi „Ne!“ Co jste myslel ve své značce oním záporem netuším. Také se říká „Myslet je hovno vědět!“ A to bude asi ono, co je základem vaší značky.
Prdel je zlidovělý vulgaristický název hýždě ( regio glutealis), neboli také jemnější lidový název zadek s charakteristickým tvarem dvou polokoulí. Znám ale podstatně hezčí oblé tvary. Důležité je, že mezi těmito ,, polokoulemi“ se nachází řítní otvor, kterým se provádí vyměšování.
Sračka je vulgární označení pro řídkou stolici, neboli výkal ze řitního otvoru. Používá se v hovorové češtině k snížení jakéhokoli významu jakékoli hodnoty, inteligentní obzvlášť. V ojedinělých případech se takto může nazvat jedinec, například hodnotící cokoli mu přijde pod ruku.
Shrnu-li vaší značku: Hovno, prdel, sračka, to je naše značka, pak mi z toho vychází, že trpíte dialektickou přeměnou horní části v dolní, kdy obsah dříve či později vychází řitním otvorem.
To se máte tedy čím chlubit.
Tohle se už ani nedá nazvat Tragikomedie,ach jo..
Kdyby ses Šmíde radši staral o to, jak se sem dostává med, který se svých času nechal sehnat za 1,2 €/kg ve sklenici, bez jakéhokoli osvědčení od SVS nebo potravinářské inspekce....., že se sem ten med dostává legálně, díky možnosti převozu 4kg potravin v originálním balení na osobu.....a že to nebylo malé množství( systém si určitě domyslíš)...., tak místo toho mluvíš o "černých" včelstvech. Proč by to někdo dělal, když byla možnost koupit a prodat med obratem ruky za trojnásobek? Proč mít "černý" včelstva, když stačilo přelít ze sklenic do sudů. To jste všichni v RV takovýhle "lumeni"? Nejspíš ano. Dva roky, co se o tom psalo na VF - a teď jsi "objevil Ameriku" ??? Makropulos, nebo jak se jmenuje, o tom určitě věděl.....
A jestli si myslíš, že ten poslední příspěvek byl vtipnej - tak nebyl.Dodgy
proč si z nás ten pán po všech průserech dělá ještě prdel ?
všichni již nyní víme, jak to s Včelpem dopadne... kdopak asi bude nový majitel ?
Pane Šmíde proč neodpovídáte na položené otázky ohledně Včelpa, Jabloňan a jejich prodeje a (nejen) Vaší role v této cause, ale chytáte se hloupostí a trollíte tady? Myslím, že máte co vysvětlovat.
Dále mi přijde velmi trapné komolit cizí jména. Zrovna Vaše jméno je ke zkomolení jako dělané a zkomolenina by byla vzhledem k roli kterou v celé cause hrajete velmi signifikatní (nomen omen), ale nevšiml jsem si, že by kdokoliv zde na fóru ve Vašem jméně nahrazoval m za e a i za j.
Referenční URL's