Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Hrome, už si v tom chlívě udělejte konečně pořádek, vymeťte ten bordel, který jste za ta spiklenecká léta v oboru nadělali a přestaňte tady se těmi tanečky. Vždyť to nemá konce je je to jako kolovrátek.
Josefe, Vy se první chopte koštěte. Ne? A dokažte, jak to myslíte upřímně ... Ale ne tady. Ve skutečnosti ... Co je koště, určitě víte. Ale prosím: ne pod koberec ...
Jiří
Aspoň se na něčem shodneme Jiří akorát bych dodal ,že to koště už nemá chlupy, to se bude těžko zametat Cool
(04.04.2016 19:54)Prokop Bohm napsal(a): [ -> ]Pak tedy mám otázku. Je tu Včelpo, aby pomáhalo včelařům, nebo aby vytvářelo zisk. Pokud kvůli zisku kam plyne?

Zisk plyne členům ČSV. Ostatně podle Občanského zákoníku jinam ani plynout nemůže.

Citace:Podnikání nebo jiná výdělečná činnost hlavní činností spolku být nemůže. Vedle hlavní činnosti může spolek vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti. Zisk z činnosti spolku lze použít pouze pro spolkovou činnost včetně správy spolku.
Tady se debatuje, několik týdnu nad něčím,co je již nad míru jasné. Svaz pochybil a né poprvé a není to pochybení jen ve Včelpu!!! Vzpomeňme bez medu to nejde, atd...
Svaz je moloch, kde se tlačí do vedení jen lidé co mysli jen na sebe a věřte mi o členy jim nejde, to je nad míru jasné. Nezajímají se o členy, nekomunikují a jen lžou a mlží. A co se děje na RV to je rok 1988.Sad
(04.04.2016 20:11)josef napsal(a): [ -> ]Stále se zapomíná, že zisk Včelpo vytvořilo pouze prodejem falešného medu invertu, prostě hnus. ( citace p. Šimonovského )
Ještě Vám pane Šimonovský , to není hra o slovíčkách. Vaše obvinění je nezpochybnitelné. Jestli jste chlap tak si sežeňte důkaz podporující vaše obviněni nebo se jako chlap omluvte . Určitě nejde vyloučit , že někdo z VČELPA si vaše obvinění přečte a může Vás žalovat.
Josef

Falešný med snad prokázala SVS a invert přečtěte si složení medové pochoutky,
tohle jsem vyhrabal na internetu, už se nedá nic najít zametají se stopyCool

[Obrázky: medova_pochoutka_na_peceni_a_vareni_170_340.jpg] [Obrázky: medova_pochoutka_900g.jpg]
Nevím co napsal Milan špatně.
Medová pochoutka prodávaná v regále mezi medy, tvářící se jako med a zákazníky považopvána za med a ve které se nepodařilo prokázat diastázu tak že byly i pochybnosti o tom, že by v tom vůbec byl med zavedlo na trh Včelpo.
Dokonce prý bylo i varováno že pokud s tím nepřestane tak s tím začne taky konkurence.

A začala. Takže to co do budoucna zůstane po Včelpu na trhu je právě ten invert tvářící se jako med.
A protože toto má na skladě každý výrobce cukrovinek, lupínků, "zdravých" potravin, bude jen otázkou času než se toho chytnou i další netradiční výrobci (mimo med.komoditu) se silným marketingem a ti ž zákazníkům vysvětlí že je to lepší jak med, protože to má třeba vitamíny a míň kalorií a je to zdravější atd.

Co více říct. V takovém Švédsku - psalo kdysi Včelařství - včelařské svazy protestovaly proti uvedení takových "medových" pochoutek na trh. U nás je zavedl sám včelařský svaz.Cool
Med je MEDBez přívlastků. Je tam snad napsán způsob použiti.
Poláci mají také bylinné medy.
Josef
Vysvětluj to zákazníkům. Až bude v akci výborný medík za 60 - 80.Cool
Včelpo tu je prioritně aby vytvářelo zisk, ze kterého by pomáhalo včelařům. Pokud ředitel a několik zaměstnanců Včepa + funkcionářů Svazu včelaří, pak Včelpo funguje jak má. Největší službu samozřejmě udělá budoucímu vlastníkovi, který už nechal i zainvestovat do nového vybavení.Big Grin
To je právě dané Občanským zákoníkem že zisk lze použít pro správu spolku.
(04.04.2016 22:18)josef napsal(a): [ -> ]Med je MEDBez přívlastků. Je tam snad napsán způsob použiti.
Poláci mají také bylinné medy.
Josef

I ty svatá prostoto. Napadá mne ještě jedno rčení o užitečném ... . Josefe, ale jinak nic ve zlém, svého času jsem byl taky takový užitečný a naivní ... .
Hezký den
T.
Nebyla značka KLASA Včelpu odebrána již v listopadu 2015?

Na stránkách Včelpa o tom žádná informace.

"Národní značka KLASA
Výrobky označené národní značkou KLASA představují na českém trhu nejkvalitnější potravinářské a zemědělské produkty. Národní značka kvality KLASA je špičkovým produktům udělována ministrem zemědělství od r.2003. Společnost Včelpo produkty se značkou KLASA vyrábí ze surovin splňujících náročná kritéria kvality, v průběhu technologických procesů jsou striktně dodržovány zásady správné výrobní a hygienické praxe na základě náročných požadavků Certifikace HACCP, která byla společnosti Včelpo udělena k 17.4.2005. Logo KLASA najdete již na těchto výrobcích společnosti Včelpo, spol. s r.o. : .od 25.8.2005 na etiketách všech druhů a gramáží medu (Med květový, Med květový s akátem., Med květový s lípou, Med květový se slunečnicí, Med květový pastový, Med květový smíšený) .od 1.4.2006 na etiketách řady HONEY VIT (Směs medu, mateří kašičky a pylu, Směs medu a pylu, Směs medu a propolisu) Podrobnější informace k výrobkům se značkou KLASA najdete v sekci Produkty."
Hyju,ale když ho otočíš, tak je také dobrý nástroj. U nás se tomu potom říká - Hlava nehlava - hlavně když se to vyčistí. F.V.
I ty svatá prostoto. Napadá mne ještě jedno rčení o užitečném ... . Josefe, ale jinak nic ve zlém, svého času jsem byl taky takový užitečný a naivní ... .
Hezký den
T.
Plně souhlasím , byla nás celá řada užitečných idiotů. Od cinkaní klíči přes méně či více zjevný nesouhlas. Jistě by se k svému idiotství hlásila alespoň část s desetitisíců bezdomovců či stovky tisíc nezaměstnaných. Já jsem měl štěstí , stálou solidně placenou práci , dnes už šest let pobírám důchod a také neocenitelné zkušenosti i poznáni celé řády lidi z před a po " revoluci" Nic není černobíle či bílo černé.

Někteří se ohánějí demokracií a když dle tohoto principu je někdo zvolen ( myšleno vedení ČSV ) nejsou schopní akceptovat výsledek voleb. Plivou , špiní pomlouvají.
Někteří a mají na to právo situaci řeší odtrhnutím , založením nových spolku . Jsou ovšem z mého pohledu nedůvěryhodní pokud v minulosti kandidovali či po celou řadu let úzce spolupracovali z předsedou ČSV popřípadě pracovali v republikovým výboru.
Dnes se sami pasovali na předsedy " truc spolků " Jistě , nepochybuji , že byli řádně a demokratický zvoleni.
Paralela se nabízí - studenti volali " Havel na hrad". Avšak až po tom co V.H. se svými kumpány rozhodli a mladým užitečným idiotům pošeptali. Havel na hrad.

Přiznávám , také jsem byl užitečný idiot , taky jsem tomu fandil do doby poznáni jak se tahá za nitky , jaký byl scénář.
A kauza VČELPO , je to průser ale jsou řešení která budou nevyhnutná , je to firma a ta má svá pravidla řešeni.
Josef
A to jsem se chtěl zeptat. Když tak vehementně obhajuješ svaz, co vlastně na něm obhajuješ?
A tou demokracií v něm myslíš co?
Kohoute neprovokuj Josefa i když on sám provokuje s komoušema. Svaz má své chyby, které tu můžeme propírat dny a ty to víš. Téma vlákna je Včelpo, tak to neodklánějme byť to se Svazem souvisí, nebo to bude medvědí službou celé aféře a ztratí se celá řada zajímavých podnětů.
(27.05.2016 23:43)cardicz napsal(a): [ -> ]
(27.05.2016 13:11)Zdeněk Brentner napsal(a): [ -> ]Matka představená, již jistě připravuje přímou podporu jednoho z výkupců, od všech členů ČSV. A kdoví zda bude 10Kč stačit.Big GrinBig GrinBig Grin

Tak jestli myslíš Včelpo, tak to má zakázáno vykupovat med.

Výkup inzerují a začali znova prodávat medovou pochoutku směs medu s invertem a moje prognóza je že do roka a dne znova začnou prodávat zaručeně pravý český med ze směsky medu ze zeměkoule, nějak se přece ty úvěry a pokuty musí zaplatitCool
A hlavně pokud bude platit ve svazu, že pro svůj zisk (ne spolku)prodám i babičku zbytečně cokoliv řešitConfused
Inzerují, ale nevykupují. To, že to nabízejí ještě neznamená, že to někdo kupuje.
Na vytunelování toho mají ještě hodně, bohužel Sad
to jsou teda argumenty

jdu blejt, velebnosti ... Angry
Tak přátelé, pokud tento člověk dělá ředitele Včelpa, tak se nedivím, že to dopadlo jak to dopadlo. Takhle jsem se vždycky vyjadřoval u zkoušek, když jsem byl totálně dutej a snažil se to nějak zamaskovat. S takovýmto projevem a taktikou vyrazit na natáčení, je na hranici mezi odvahou a bezrozměrnou blbostí. Asi netřeba dalších komentářů. Stydím se za to, že jsem členem takového ansámblu, který dovolí vést firmu Včelpo tímto způsobem a kazit tak pověst českým včelařům a českému medu..všichni se na to povinně podívejte!! Fakt to stojí za to!! Zvracím taktéž Sad
Referenční URL's