Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Johanka z Arku.
PS:omlouvám se Johance
Předseda OO ČSV okresu Česká Lípa.

(15.07.2017 10:40)Jan Šmíd napsal(a): [ -> ]Čtu-li některé příspěvky, pak začínám litovat toho dne, že jsem kývnul na funkci v domnění, že se s tím dá něco dělat k lepšímu. Navíc, že jsem připustil do zápisu OO Česká Lípa trvalý úkol pro mne, sledování kauzy Včelpo, Bez medu to nejde a NASA. Strávil jsem s tím hodně času a dočkal jsem se nařčení od jednoho blbečka (kterého brzy pojmenuji celým jménem), že firmu Včelpo chci ukrást. Jsem už v letech a nejsem dementní, abych kradl firmu ,,............", se šrotovým zařízením a na tom nejblbějším svahovém místě.

Pane Šmíde Vaškovi nevolejte, já už se s ním moc nestýkám.
Zájemce o odkoupení Včelpa vycouval. Majitel mu o dluhu lhal, je vyšší
https://blanensky.denik.cz/podnikani/zaj...80526.html
Tak upřímně, panu Šmídovy to břímě nezávidím, tak snad mu to neveme zdraví, jak to bude stavět na nohy, pokud to tedy myslí vážně a nejde jen o snahu něco ulít a vrátit bez placení ČSV.
Osobně bych raději začínal z nuly s malým úvěrem, než brát předluženou firmu.
Sebevrazedna mise se vsim vsudy Sad
On to nejspíš nechce pro sebe.
40 milionů provar ČSV a nikdo za to není odpovědný! To je neuvěřitelné..
Když to nikdo platí ........................? Proč ne. Koho si tam nasadili to tam mají.
PN.
Proč myslíte že likvidace jakékoliv firmy je ztrátová, uvidímeCool
Jak pro koho.
Klasika,o tom ze Vydrovi nabizeli zajice v pytli na webu svazu ani zminka.Za to o poslancich a senatorech na vystave natura viva cely clanek..
včelanoovčí stádo nemůžeš plašit vitím, ale ukazovat mu jaký jsou bačové chlapáci Big Grin
Vzhledem k tomu, že přítelkyně pana Vydry věděla o "fungování" této společnosti vše, řekl bych, že pan Vydra moc dobře věděl co všechno kupuje a za změnou jeho názoru bych tušil něco jiného.
Otázkou je zdali i pan Šmíd neztratil o převzetí této společnosti zájem. V tuto chvíli je jediným zájemcem a nedivil bych se, kdyby si z této pozice snažil vyjednat lepší podmínky.
Ja bych se nedivil,kdyby vycouval taky,protoze stavet neco podobneho na nohy?...Az dojde k nejhorsimu,daji od nej ruce vsichni pryc,trebas zatim slibuji,jak budou pomahat dodavkami medu,vosku atd....www.vcelari-litomysl.cz-prehled zavazku a pohledavek Vcelpo...Pro silne povahy.
Slyšel jsem že nový majitel plánuje vykupovat med od českých včelařů za 80,- až 100,-
Proboha odkud??? Ktery novy majitel,on uz nejaky je? Nezaznamenal jsem,ze by byl mimoradny RV a prodej schvalil,ac podle zapisu to melo byt tusim v kvetnu.
Na vcelari.litomysl zprava predsedkyne CSV a neco malo i ke Vcelpu.
Referenční URL's