Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Včelpo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Oni totiž zatím nikde neřekli, že nebudou porušovat český med. Oni jen zdokonalí systém kontroly tak, aby se na falšování nepřišlo.
Byl bych rád, kdyby tuto mou domněnku oficiálně vyvrátili.
A budou žádat omluvu a náhradu od státu že ten med co tam dávali byl nekvalitní když jim garantovali že je nezávadný a nepozná se to.
Dokonce půjdou za Sobotkou. Doufám, že se jim omluví, za ten státní binec.
máme výroční schůzi já budu preferovat likvidaci firmy za pomoci odborníka, který dokáže co nejlíp prodat co zbylo, určitě něco takového existuje.
I když podle stanov si mohou založit další prapodivnou firmu a nemusejí se ptát členské základny a dál si prodávat inverty karamely atd.Confused
Likvidace pachatelů, těch co to "dovolili" i těch co tomu mlčky přihlíželi i když věděli co se děje, je snad morálně důležitější ne?
Oni nepotřebují firmu aby odkláněli peníze, jim stačí k odklánění peníze.
Chcete být stále bez peněz? Smileú
Protože by jsi musel zlikvidovat peníze aby nebyli v pokušení. Smile
Len tak ďalej... Zachvíľu budete musieť zákazníkom v Česku ku každej fľaši medu doplácať, aby si med vôbec kúpili Smile Smile Smile
já už lidem rovnou řikám, že tato firma nemá se včelařema nic společného... nechce se mi to už pořád dokola vysvětlovat...
u mě vědí, že tam nic než med nenajdou...
jsem jen zvědav, jak z negativní reklamy udělají tu pozitivní... to bude hodně těžkej byznys ...
Já říkám že to není moje firma, ale těch "jinejch" včelařů a ty poznají podle těch sklenic jak je na nich to stejné logo majitele Včelpa. Že to je jejich firma.

Nevím proč bych měl lhát, když ani nemusím.Cool
Je to sice ubohost,ale co jsem vlastně čekal.Dodgy
Kaji co s tím mají společného sklenice se včelou ,to je jako by si řekl o některém pivu že je to sračka a obal stím nemá nic společného,důležitá je etiketa se jménem neboť důvěra se buduje velmi dlouho a ztratit se dá velmi rychle.Záruka kvality musí být tvé jméno na etiketě.moje zkušenost zvýšený zájem o můj med při ceně 150 kč
ještě se někteří ptají jestli těch 150 není málo.
Najlepšie keby včelpo zrušilo podnikanie na učitý čas, potom znova začalo podnikať pod novým logom firmy. Ony potrebujú len trocha medu od včelárov aby dokladovali že med je pôvodom z Českej republiky, ostatok je dovoz. Za všetko môžu len hypermarkety lebo nútia dodavatelov aby im to za bagatel dodali lebo potrebujú velkú maržu. tak nech sa prestanú tomu všetci čudovať že med sa falšuje a sú v ňom antibiotiká. Na Slovensku a Česku sa nedá normálne podnikať v dodávaní kvalitného medu hypáčom ale jedine z podvodom na spotrebiteloch. Je známe že čo sa dorobí med na CZ a SK, ak by sa vykúpil a dodal do obchodu, možna by to stačilo na jeden - dva mesiace, to je holí fakt.
(19.01.2016 16:47)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]Je to sice ubohost...

Ale také pravda že?
(19.01.2016 17:09)zdenek.myslivecx napsal(a): [ -> ]Kaji co s tím mají společného sklenice se včelou ,to je jako by si řekl o některém pivu že je to sračka a obal stím nemá nic společného,důležitá je etiketa se jménem neboť důvěra se buduje velmi dlouho a ztratit se dá velmi rychle.Záruka kvality musí být tvé jméno na etiketě.moje zkušenost zvýšený zájem o můj med při ceně 150 kč
ještě se někteří ptají jestli těch 150 není málo.
Ano, Zdeňku, za kvalitu si my, drobní včelaři hobbíci ručíme sami a fakt si na ni dáváme bacha. Ale na těch sklenicích není jen včela. Je tam ČSV a navíc i Český med. Je to často i na víčku ...
A tu už to za současné situace přestává být legrace ... A zákazníci si toho všímají a ptají se.
Měl jsem jich ještě určitou zásobu, ale právě jsem je vyřadil a objednávám nové, bez jakéholi znaku či textu.
(19.01.2016 16:47)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]... ale co jsem vlastně čekal.Dodgy

Citace:Včelpo, spol. s r.o., Obora 108, 679 01 Obora

O společnosti
Společnost byla založena již v roce 1979 jako výrobní podnik českých včelařů. Vlastník společnosti – český svaz včelařů – je současně garantem vysoké kvality výrobků.

Cos čekal?
Tyto sklenice používají i včelaři neorganizovaní v ČSV,to je to co mi v příspěvku Kajiho vadilo,tedy zjevná lež o tom,že lumpa poznáš podle sklenice. Jiří,ty sklenice s tebou klidně vyměním,mám spoustu krásných,sice od okurek,ale zato bez loga.
O lumpech píšeš ty, ne KaJi.
Mám spíše tu zkušenost, že zákazníky ani tak nezajímá zda na sklenici či víčku je "zprofanované logo", jako zkušenost s konkrétním včelařem. Nezatracoval bych sklenice ani víčka.
JK
Ludí akurát zaujima cena a nie dáke logo. Keby bol med za 70korun a je v ňom Digitalis, tak ho kúpia a ani by ich netrápilo to že skapú. Ludia sa naučili na Brečky, sračky, sajrajty a humusy kupovať, aspoň im to chutí a obchodníci sa radujú nad tržbami. Keď vidia kvalitný med ktorý má aj skutočnú cenu tak ohrňujú nos nad ním a majú sprosté reči. Mentalita kupujúcich je 50% hlupákov z vymletím rozumom.
(19.01.2016 16:47)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]Je to sice ubohost,ale co jsem vlastně čekal.Dodgy
Zajímá někoho kdo je statutárem, nebo ředitelem Agrofertu, Mladé fronty, Kosteleckých uzenin, Čapího hnízda a já nevím jakých firem?

Vždy se píše BABIŠ bere dotace, šidí, píše nepravdivě a já nevím co ještě.
Ví někdo kdo je ředitelem nějakých dolů (NWR?) co propouští lidi , ale všichni vědí že je propouští Bakala.

Co mají s tím společného? Jsou majitelé.
Nesou zodpovědnost - minimálně morální za to co způsobuje jejich majetek.

Majetek zavazuje - to je takový slogan. Smile
Zodpovědnost.
Tak se ji nebojte konečně přijmout.

Tak co je špatného na tom, že uvedu kdo tady falšuje český med a míchá do něj cizí i s antibiotiky.
Mám říkat že my včelaři? Mně do toho netahejte.

(19.01.2016 19:55)Kohout napsal(a): [ -> ]O lumpech píšeš ty, ne KaJi.
To má pravdu, lumpárna to byla a je, ale to já zákazníkům neříkám.

Jen když s eptají jestli mám v medu antibiotika, tak odpovídám že ne, to jen med/včelaři od ČSV.
Lžu?
(19.01.2016 19:39)Vítězslav Richtr napsal(a): [ -> ]Tyto sklenice používají i včelaři neorganizovaní v ČSV,to je to co mi v příspěvku Kajiho vadilo,tedy zjevná lež o tom,že lumpa poznáš podle sklenice. Jiří,ty sklenice s tebou klidně vyměním,mám spoustu krásných,sice od okurek,ale zato bez loga.
Objednal jsem sklenice na med i s víčky spolu s nástavky a dalšími věcmi, ale přišly mi tyto. Zkušenost, už to neudělám. Už jsou, Víťo, žel, v kontejneru. Strašně mě štvalo, když se lidi ptali: "ale vy tam máte napsáno český med a ČSV, jak to tedy je, je to ten med, o kterém se píše v novinách?"
Fakt, nekecám. Ta škoda, kterou ta parta grázlů napáchala, je obrovská.
A já jsem prvoplánový primitiv ovládaný emocemi, tak jsem ty balíky vzal a hodil do kontejneru. Takže pech, směna nebude ... Big Grin
Jiří
Ano Jiří je tam včela ,znak ČSV,i nápis český med.nevím co je na tom špatného.Včela značí že tto je med od včel ,členství v ćSV je dobrovolné,a prodávám český med.Rozhodující je kvalita kterou si naše rodina udržuje
již od r1943 kdy můj otec začal včelařit a včelaří do dnes načal už svou 74 sezonu,pokračuje v tom můj bratr má více jak 120 včelstev, i já který jsem se ke včelám vrátil před třemi roky.Slova mého otce ,NIKDY SE NEZPRONEVĚŘ VČELAM ANI MEDU NEBO SKONČIŠ ŠPATNĚ.Padá tady mnoho názorů ,obvinění ale kdo z vás jste u toho byl ,že můžete říct takhle to bylo,myslím že ani jeden z vás.I já jsem slyšel různé verze možná pravdivé možná ne ale nebyl jsem tam tak to nemohu tvrdit že to tak bylo.Nechme emoce stranou ,mi už to neovlivníme co se stalo stalo se.Věnujme se péči o včeličky o svůj med ,o své věrné zákazníky a i o ty kteří zákonitě přijdou. Nepomlouvejme jiné to se nám zákonitě vrátí odkud to nejmeně čekáte.Konkurence někdy používá různé metody,vlastní zkušenost z jiné oblasti a nejsou zrovna v rukavičkách.
Referenční URL's