Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Aktuální počasí u nás
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Tak je to tu! První letošní bílá pokrývka sněhu na Přimdě. Venku na teploměru -1°C.
Jak jste na tom třeba vy horalé na Slovensku? Dneska dávám do auta uhelku protože tenhle týden bude mít už asi premiéru. Big Grin
Zdar Míro. Tak jsem si po přečtení Tvé info vyhledal jak je Přimda vysoko a při té činnosti vyhlédl z okna a co nevidím - sněží. Teplota +0, pošumaví 650 m.n.m. Co jsme nestihli už zřejmě nedoženem. Hezký ráno všem.
Panove v 5:50, dokonce i v 7:23 jsem byl jeste v limbu, ale kdyz jsem se pred osmou hodinou probral, tak take padal snih a to az do obeda.
Radlik - 450 m.n.m.
(23.11.2010 14:07)Petr Topiarz napsal(a): [ -> ]Panove v 5:50, dokonce i v 7:23 jsem byl jeste v limbu, ale kdyz jsem se pred osmou hodinou probral, tak take padal snih a to az do obeda.
Radlik - 450 m.n.m.

Tak to my jsme skoro za rohem (Dobřichovice), ale tu nic, i když klasicky hnusně a jen těsně nad nulou, déšť. No, aspoň si budeme víc vážit jara a se na ně náležitě těšit ... Už aby ... Wink
V Prachaticích střídavě padal déšť se sněhem, odpoledne ustalo a nyní zatím klid (asi před bouří). Na vrškách kolem poprašek asi 1-2 cm. Nahoře na Šumavě se to asi už udrží. Uvidíme zítra ráno, co přinese noc. To sněhové nadělení v Německu to nevěští nic dobrého.
Už je to tady, sněží!!! Vysočina, Ledeč nad Sázavou 400 m n.m.
U nás už se po dnešní noci prohrnuje a dělají se jazyky. Dole pod kopcem ale prý skoro nic není. Jemně sněží. Sad
Teď Praze chvíli poletoval sníh s deštěm.
Na Moravě - Šumpersko je pod mrakem, ale tráva je pořád zelená. Do sněhu to má daleko.
V noci byl v Prachaticích klid a sucho, na kopcích poprašek. Celé dopoledne se od Německa valí mraky plné sněhu a teď ve 14.25 začalo sněžit. No uvidíme co z toho bude.
Zlín - dopoledne ještě krásné počasí i se sluníčkem, odpoledne se zatáhlo nebe tmavými oblaky a začalo pršet s hustým sněhem. Nyní večer je tráva se sněhem bílá, ale silnice jenom mokré.
Tak jsem vzal smeták a šel omést auto na které napadl další nový sníh. Máme tu -2°C a pěkně to studí.
Tady je pár fotek z dnešního rána. Traktor už prohrnuje cesty a chlapi od obecního úřadu vyměnili sekačky za lopaty a košťata.
http://picasaweb.google.com/113470704729...NaRadliku#

Jak to vypadalo u nas dnes dopoledne.
Už se to blíží. Dne 22.12. v 0hod. 38min. se to láme!!! Wink
(19.12.2010 22:44)miko napsal(a): [ -> ]Už se to blíží. Dne 22.12. v 0hod. 38min. se to láme!!! Wink

Odkud je ten údaj? Já vygoogloval 21.12.2010 ve 23:38 pro Česko. A chci v ten čas u ohně připít návratu. Tak aby to nebylo předčasně. Huh
To je zimní a letní časBig Grin Čekáme 5 měsíců a tak nás 1 hodina už nerozhází. A připíjet můžeš celou hodinu.
Tak včera jsem měl problém projet uličkami Světic - takhle nějak to musí vypadat ve švédsku a dnes ráno mě probudilo kapání tajícího sněhu. +2 už v 6 ráno. Větrno.
(20.12.2010 0:37)architekt odpadu napsal(a): [ -> ]Odkud je ten údaj? Já vygoogloval 21.12.2010 ve 23:38 pro Česko. A chci v ten čas u ohně připít návratu. Tak aby to nebylo předčasně. Huh

Já to našel na stránkách jedné hvězdárny,tak nevím.Sad Každopádně v noci z 21.12. na 22.12. to je jasné. Smile Lepší jak silvestr.Smile
Jiří, tady jsem, tvůj slunovratBig GrinBig GrinBig Grin.
Teď vážně, dnes by to tedy mělo být, akorát také nevím, v kolik přesně. Našel jsem, že ve 23:38 hod., Pavel.
Jsme připraveni a nemáme to jen na opasku! V pravou chvíli připijeme dobrou medovinou! Slunovrate, vítej!
Referenční URL's