Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Na ty gumy jsem vysazený zase já - teď sníh není, ale ty kolony nebo nehody co tady v zimě dělají POláci na "slajkách" a nebo ohrožení co způsobují ti co nemají vcajku gumy a brzdy v zimě na sněhu mi docela vadí.
Kdysi jsem dost najezdil po horách i pod horama a je to rozdíl.

Němec, nebo Rakušák jede k prvnímu sněhu a už někde stranou stojí a dává řetězy na zimáky. Češi statečně jedou na letních dokud nezastaví provoz a pak se za nadávání na silničáře pěkně čeká než jim to přijedou odtlačit. A kolona za nima čeká taky.
Jo dokud měly auta náhon na zadní kola, tak se dalo jezdit na horách i na užovkách bez řetězů. Bylo to v nohách J.
Také tento poznatek co se týče teploty používám v normálních úlech, pokud včelstvo nemusí držet nižší teplotu, problém není a je čas na zajímavější věci než hlídat spad a léčit od jara, včelstva se o sebe starají sama. Ovšem tato ochrana končí s ubýváním plodu, i když je včelstvo přes sezonu čisté je v některých letech jako letos zásobováno zvenčí že jsem byl nucen zasáhnout a tím i ovlivnit výsledek spadu při prvním povinném ošetření, který je pro mne důležitý. Zkoušení co které včelstvo vydrží a hledání odolných, co když problém není ve včelstvech ale ve včelařích.p.2076
(30.09.2016 0:10)tom.50 napsal(a): [ -> ]Přestávám věřit že jste normální. Jádro sdělení je v tom, že policie má chránit a pomáhat, což mnohdy (snad nikdy) nečiní...

Tak že jedinej normální jste tu vy je jasné i mně. Vernut si to zkazil tím že poslouchá Zmožka.
Jádro sdělení jsem pochopil. Sám máte sjeté gumy (myšleno na autě) a bezohledně parkujete kde vás napadne.
(30.09.2016 9:22)jirkap napsal(a): [ -> ]Jo dokud měly auta náhon na zadní kola, tak se dalo jezdit na horách i na užovkách bez řetězů. Bylo to v nohách J.

Auto se zadním náhonem a motorem vepředu bylo na sněhu dost v zadeli. U Moskviče jsem to řešil couváním nebo třemi pytli cementu do kufru.
(30.09.2016 7:25)KaJi napsal(a): [ -> ]My nenormální si myslíme, že Policie má mimo jiné dohlížet a vymáhat dodržování zákonů.

Ano, jste nenormální když tvrdíte, že policie má vymáhat dodržování zákonů od jedněch a jiným, skutečným zločincům pardonovat skutečné zločiny.

Vzdávám to, já se s vámi fakt neumím dohadovat, to prostě nejde když neumíte rozlišovat bezvýznamné dopravní přestupky od úmyslného založení požáru se škodou více než sto tisíc.
Kde to řekl nebo napsal?

Zase někomu přišíváme nálepku a pak se v tom už nevyznáme? Cool
(30.09.2016 0:10)tom.50 napsal(a): [ -> ]... ale co nevynechá nikdy je buzerace slušných lidí za blbé gumy a špatné stání. Zatímco rychlá jízda a přejetí plné čáry je akt agresivity, tak gumy a stání je nanejvýš nedbalost (a taky opomenutí) a u stání často zoufalost, když poťouchlí radní dělají v době automobilů všude omezení a pěší zóny.
A já sluníčkářskej a trockistickej naivka si vždycky myslel, že šlušnej člověk (tedy snad i ten (opravdu) slušný člověk) nemá nikdy blbou gumu. O stání nemluvě ...
Tak nevím, asi si oblíknu tibetský tričko a půjdu to probrat do kavárny s ostatními vítači, páč jsem z toho zmatenej ... Angel
Celej ten zmatek je ale jen z toho, že furt nemáme tu jedinou správnou definici slušnýho člověka ... A to je, přátelé, řekněme si to upřímně: bordel ...
Jiří
Jo blbá guma, to je kór neska vo hubu. O stání nemluvě...Ani tričko to nezachrání...Slušnej, neslušnej...
Definícia slušného človeka samozrejme existuje už tisícročia. Stačí si prečítať 10 božích prikázaní.
A ten strach do nejbližší menstruace, když ta blbá guma praskne Tongue.
JK
Já chápu toho dovedu, on se ptá jako slepec když jde řeč o barvách a jejich odstínech a on furt chce definici barvy, protože vůbec nemá senzor ani mozkovou kapacitu aby to byl schopen pochopit.

Navíc je úplně přirozené vědět co je a co není správné, to je jako se sociální inteligencí, člověk jí buď má a nebo nemá. Mohl by se jí do určité míry naučit a nebo aspoň nenasírat a nenavážet se do těch, kdo jí oplývají, ovšem brání mu sebestředný narcizmus a vysoké sebevědomí.

Znáte ten pocit, když je někdo trapný namachrovaný dutohlav a vám je trapně za něj?
(01.10.2016 21:35)tom.50 napsal(a): [ -> ]Znáte ten pocit, když je někdo trapný namachrovaný dutohlav a vám je trapně za něj?

No jéje,Tomíku,no jéje.Big Grin
My konzervativci vime, ze slabosi maji zemrit aby celek nedegeneroval. Osvedcene po veky veku a tudiz spravne.

Slunickari zachranuji a leci chcipaky.
Kaji nejenom sluníčkári.
Tomu se říká humanita,ne?
(30.09.2016 0:10)tom.50 napsal(a): [ -> ]Přestávám věřit že jste normální.

Přemýšlel jsem o tom včera večer. Mám to od narození, po úrazu nebo po nemoci? Co myslíte?
Normalita a nenormalita je věcí normy.
Jistě vybočuješ z Tomovo normy, takže jseš nenormální od té doby co si ji tak nastavil.

Ovšem z pohledu zbytku jseš v normě nás nenormálních dle Tom50. Nebudu hodnotiti co je lepší, bylo by to subjektivní bez normy.
Podle toho jak se tom chová k lidem tady na fóru, je to neuvěřitelný kretén i v reálném životě.
Obvykle je takové chování projevem z frustrace z připosrání v reálném životě, obvykle je to vybíjení submisivity z denního života.
Může to být ve skutečnosti velmi ochotný, milý a se všemi souhlasící pán.
Referenční URL's