Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Až bíly člověk vykácí poslední strom, otráví poslední řeku a uloví poslední rybu, pak zjistí, že peníze se nedají jíst.
Nezjistí!!!
Rozhovor s Tiborom Vargapálom zo včerajšieho Dobrého rána na rádio Slovensko.

https://slovensko.rtvs.sk/relacie/host-d...r-vargapal
(02.11.2019 20:22)MatesP napsal(a): [ -> ]Až bíly člověk vykácí poslední strom, otráví poslední řeku a uloví poslední rybu, pak zjistí, že peníze se nedají jíst.

A když to udělá černý, tak to bude v pořádku?
(02.11.2019 20:22)MatesP napsal(a): [ -> ]Až bíly člověk vykácí poslední strom, otráví poslední řeku a uloví poslední rybu, pak zjistí, že peníze se nedají jíst.

...tak člověk toto nikdy neudělá…

člověk = čte se správně "čelo věk", tzn. ten který vidí dopředu běhu času (vidí do věku).

A protože vidí do věku, tak ví, a protože ví, tak je vědoucí a vědomý....proto to nikdy neudělá!

...to bylo asi o někom jiném, nevědoucím a nevědomém že?Big Grin
Ja mam spis dojem,ze clovek zblbl a zlenivel uplne,staci se divat kolem sebe Sad
To nebyla Martinova úvaha, ale proroctví indiánského kmene Cree Big GrinBig Grin
Zrejme dobre travy Vinetou.Ale spis je to vize,ktera desi,neb takto se zhroutila nejedna civilizace,budto na dojiti zdroju nebo pohodlnost a lenost pod najezdy tech mene pohodlnych a lenivych.
Když Země dovedla ztrávit ta obrovská těla dinosaurů, brontosaurů a obrovských ještěrů, co to pro ní bylo těch 8 miliard lidských tělíček? Ale přece si ta tvořivá inteligence nebuduje tento svět miliardy let, aby to nechala tak dopadnout!
Prázdné úly nebo mrtvé a nevylíhnuté včely. Vir na západě Čech zabijí a mrzačí dělnice
https://www.irozhlas.cz/veda-technologie...101845_dok
V diskusii ktorá sa bohate a zmysluplne rozvinula k téme o úhynoch včestiev, pokračujte prosím vo vlákne na to určenom
https://www.vcelarskeforum.cz/tema-Uhyny...#pid225576

Toto vlákno ponechajme na správy z tisku/tlače...diki...
Výzva doc.Ptáčka k zavádzaniu 5G vysielačov

https://www.tvnatura.cz/clanek/53-zadost...JjqryWzxt8
Něco v angličtině:
https://truth-wars.co.uk/forum/index.php?topic=7348.0

Něco v češtině:
V roce 1975 zveřejnil Allan Frey pokus, při kterém vstříkl do krve krys barvivo a potom vystavil jejich mozek mikrovlnnému záření. To způsobilo, že bariéra v mozku, která brání tomu, aby do mozku pronikaly z krve škodlivé látky, bakterie a virusy, přestala fungovat, a barvivo proniklo až do mozku. Podobným experimentům se věnuje i švédský vědec Leif Salford. Ten vystavil tři skupiny krys intezitě záření 24 mikrowattů, 240 mikrowattů a 2.400 mikrowattů na centimetr čtvereční a zjistil, že v důsledku pronikání škodlivin do mozku došlo u krys ozářených všemi těmito intenzitami elektromagnetické energie k úhynu neuronů v mozku, zatímco u neozářených krys k němu nedošlo. K podobným výsledkům dospělo 13 vědeckých laboratoři v 6 zemích na světě (zde, zde). Při pokusu na křečcích na univerzitě v americkém Chicagu došlo vlivem působení mikrovln na bariéru mezi krví a mozkem k dočasnému poškození mozku, které ustoupilo po 2 hodinách.

Indičtí vědci provedli pokus, při kterém byly krysy po dobu 180 dní na dvě hodiny denně vystaveny záření mobilních sítí ve frekvencích 900 MHz, 1800 MHz a 2450 Mhz. Před pokusem byly krysy vycvičeny na pohyb v bludišti. Po pokusu byly všechny krysy, které byly vystaveny mikrovlnnému záření, při reakcích v bludišti pomalejší v porovnání s krysami, které mikrovlnnému záření vystaveny nebyly. Vědci dospěli k závěru, že u krys, které byly vystaveny mikrovlnnému záření došlo k poškození jejich schopnosti se učit a paměti.

Hynutí včel pod 5 G vysílačem:

Musíte uznat, že přenos signálu televize je odlišný od intenzivního přenosu signalu 5G internetu. Co se týče norem, vyhledejte si o kolik byly normy sníženy během posledních 25 letech.
Referenční URL's