Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
To je jedno kolik vytočil. Je šikovnej že o sobě dává vědět.
Bacha na pálení dřeva a uhlí v Polsku. Rozmáhá se tam idea tohoto greténismu ve prospěch prodejců plynu. Plynaři a prodejci LTO mají tak logicky vodu na svůj mlýn a budou bezpochyb v takových místech se zákazem pálení dřeva zdražovat jen co bude možnost.

Takže včelaři co si myslí že recyklace úlů může proběhnout žehem mohou časem při rozšíření tohoto narazit na pokutu nebo nucené práce.

http://www.hnutiduha.cz/aktualne/od-1-za...inspirovat
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/29851...lepe-dycha
https://www.google.com/search?ei=Wuf5Xdq...ákaz+dřevo
ve městech zákaz topení uhlím smysl má,ale u dřeva je to pí..vina !

na venkově taky stačí dvě hovada co tam narvou PePo a na to uhlák uhlí a to je tak pošušňání!
(18.12.2019 10:48)gupa napsal(a): [ -> ]Bacha na pálení dřeva a uhlí v Polsku. Rozmáhá se tam idea tohoto greténismu ve prospěch prodejců plynu. Plynaři a prodejci LTO mají tak logicky vodu na svůj mlýn a budou bezpochyb v takových místech se zákazem pálení dřeva zdražovat jen co bude možnost.

Takže včelaři co si myslí že recyklace úlů může proběhnout žehem mohou časem při rozšíření tohoto narazit na pokutu nebo nucené práce.

http://www.hnutiduha.cz/aktualne/od-1-za...inspirovat
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/29851...lepe-dycha
https://www.google.com/search?ei=Wuf5Xdq...ákaz+dřevo
směšné a smutné, když si přečtu to tvoje a pak https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/s...anicni_nvo jední si budů užívat sebemrkačství a druzí si budů dál dělat to svoje, ať už ide o asijský průmysl nebo třeba o toto https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicn...anicni_fih
(18.12.2019 10:43)sobol napsal(a): [ -> ]takže i akáty....

Proto lepší tyhle ekolisty nečíst.
Čerstvý med z vlastní zahrady. Vyrobte si doma jednoduchý úl z dýhy a sklenic......to je tak, když jako novinář umíte pouze ctrl+c . A vůbec, divím se Kohoutovi a Gupovi, že furt řeší cenu medu, když je to tak snadné. Stačí pár sklenic od okurek Big Grin

https://lepsija.cz/cerstvy-med-z-vlastni...-internetu
Ani včely nejsou potřeba.
A podle logiky a ekonomické rozvahy některých, by se s takovými vstupními náklady měl tenhle med rozdávat zadarmo. Protože úl se nevyrábí, pouze se recykluje odpad a med teče z úlu sám.
A pokud jsi Nostradamus a víš co bude za dvacet let tak třeba dojdeš k tomu že budeš ke každé sklenici přidávat dvacetikorunu.
(19.12.2019 10:25)joseff napsal(a): [ -> ]https://mailchi.mp/7d0dce0f7814/gamechangerbeeupd1211

Překlad:
https://translate.google.com/translate?s...beeupd1211

O com tam jde? Moje němčina je slabá a překlad mizerný...
Povídání s MVDr. Krabcem na ČR Plzeň, od 18:00 hodin Co vás zajímá.
Big GrinBig GrinBig Grin nech skúsia rozdeľovať dotácie do členských štátov podľa iného kľúča, ako je počet včelstiev a možno potom tým číslám uverímBig GrinBig GrinBig Grin veď už jeden nemenovaný predseda vyhlasoval, že treba nahlasovať čo najvyšší počet, aby sme dostali viacTongueTongueTongue
Je chválihodné možno že počet včelárov sa zvyšuje- na druhú stranu treba otvorene povedať, že ubýva včelej paše -repka samoopelivá, slnečnica pomaly už nebude nesejú ju,lesy a lúky +medovica je nie vždy istá znáška,podľa počasia-takže tak nejako,kočujúci včelári pomaly po agáte nemajú pomaly ale isto kde so včelami nakočovať. zhoršuje sa to-tak nejako to bude -treba riešiť čo so včelami po agáte...
Referenční URL's