Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Honzo, ale to jsou legitimní prostředky, jak dosáhnout změny. A k tomu ještě transparetní.

Když Ti vadí tato forma lobingu, co potom děláš proti zákulisním jednáním na ministerstvech, selektivnímu podporování včelařů podle členské průkazky formou krajských dotací nebo prosazování zájmu jednoho o.s. mít přístup do ústřední evidence...? A co třeba lobing chovatelů matek, kteří dosáhli 50% navýšení dotace na matky? S tím jsi v pohodě?

A ještě jinak: cílená propagace jiných spolků v médiích Ti nevadí? Vždyť o APV je to snad první rozsáhlejší článek - v naprosté většině předešlých je trvale zmiňován jiný spolek.

Podotýkám, že nejsem členem APV.
K.
Kubo, to je obecný problém. Tento článek se prostě zrovna nachomýtl. Když byl rozhovor s tím, bez něhož to nejde, bylo jasné, které sdružení jako jediné má schopnosti se postarat o české včelařství. Tak to vždy bylo a bude. Nejsem si jistý, kdybych měl tu příležitost, že bych si nepřihřál polívčičku a nezmínil sdružení, ve kterém se angažuji.

Ano, právě že mi vadí ty zákulisní tahanice, dohody, podvůdky a podvody, upřednostňování jedné průkazky atp., právě proto jsem se své průkazky vzdal a svoji aktivitu orientuji jiným směrem.
Medvědi a lidi jsou poměrně banální problém, v porovnání s tím, co nás tady brzy čeká, tedy přímá konfrontace s velutina nigrithorax , už je u sousedů http://niedersachsen.nabu.de/tiereundpfl...17084.html ... takže kdy uvidíme první souboje na česnech? Za rok, za dva? Každopádně to pro ty naše "kraňky" bude konečná stanice... Huh
milane,ráno to tu o stránku späť zverejnil Jirka Smile
Jako profík by měl vědět proč je problém uvádět zemi původu.

A že laborka nepozná falšovaný med - chtělo by to víc detailů. Hlavně které.

A co to měl ten prodejce na parkovišti za certifikát? Že by vyhrál Republiku? Smile
(25.09.2014 13:35)OBr napsal(a): [ -> ]Medvědi a lidi jsou poměrně banální problém, v porovnání s tím, co nás tady brzy čeká, tedy přímá konfrontace s velutina nigrithorax , už je u sousedů http://niedersachsen.nabu.de/tiereundpfl...17084.html ... takže kdy uvidíme první souboje na česnech? Za rok, za dva? Každopádně to pro ty naše "kraňky" bude konečná stanice... Huh

chlapiii, nestraste.....
Citace:To znamená, že ptáci či hmyz, kteří si na rostliny sednou kvůli nektaru nebo pylu, jsou rovněž toxičtí.

To znamená že nás tedy zachrání jedině Karochovo GMO.
Jak jinak, GMO je přece záchrana světa, zejména toho, co na něj nemá peníze Smile

Pro to co se jim ještě nechce spát, snad zajímavý článek zde: http://www.czechfreepress.cz/tema-tydne/terorismus.html
.....No, a pak že divoce žijící včelstvo nemůže mít 10 matek pohromadě.....Big Grin
myslíte že tak velké včelstvo může být i u nás?
Když to řeknou v televizi tak určitě.
Lockheed tvrdí, že vyvinul alternativní zdroj energie založený na jaderné fúzi.
Já si počkám, až si v HN udělaj pořádek vtom jestli jde o jadernou fůzi nebo štěpení, a pak se do toho hned vrhnu taky. Kam se hrabe termosolární úl.
Budoucnost není v jaderné energetice, ta je podvodem pro lidi, jelikož vedlejším produktem je matroš na výrobu jaderných bomb. Budoucnost je ve studené fůzi např. http://ecat.com/ , kterážto vznikla cca ve stejné době jako klasická jaderná energetika, jenomže z těch co na to přišli udělali magory, jelikož vedlejším produktem nebylo nic, co by se dalo použít na hubení populace, navíc nikdo neví jak to funguje, protože při tom vznikají prvky, které by tam vnikat neměly a to trochu smrdí alchymií. Taky by to mohl mít každý doma, a tak by přišly energetické korporace o těžké zisky. Energetika je totiž budoucnost lidstva, hlavně pro ty, co vyrábí palivo. Dokud bude dost nafty, nikam se to nehne a když dojde ta, pojede se tak dlouho na uran, dokud ho bude kde kutat. Pak se snad zavedou nové technologie, ale to my tady už jistě nebudeme. Nikola Tesla byl génius, a ten takový aparát na výrobu/příjem volné energie vytvořil. Jenomže už v té době byl energetický byznys tak rozejtý, že nebylo možné s touto novinkou projít. Za vším hnusem hledej peníze a lumpy, co jich nikdy nemají dost.
Hrozná škoda,Grofe,že tvůj profil na tomto fóru je tak skoupý na informace. Strašně by mě zajímalo,zda tvé názory jsou podloženy vzděláním nebo pouze prostou vírou.
Referenční URL's