Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Kdyby tu byli dva totožní Tomové, myslím, že by si vystačili.
Autora článku by som pozval na nasledujúci zjazd SZV, nech vidia, ako a pre koho sú dotácie určenéDodgy Potom by nevypisovali takúto sprostosť, že dotácie sú za nárastom záujmu o včelárenie.
(03.10.2016 19:43)Marec napsal(a): [ -> ]Nejlepší med je z Vidoule
Opět skvělá práce hlídacího psa demokratury. Cítím s Milanem. Dostat se do spárů české novinářky (novináře taky, abych to genderově vyvážil ...) je něco jako jízda toboganem, jehož konec nevidíte. Jasně, nebyl to med Milanův, ale Dáši Šormové, a to letos dvakrát a vcelku už podruhé. Vloni totiž taky.
http://www.cibulky.info/nejlepsi-cesky-m...z-vidoule/
http://www.psnv.cz/index.php?option=com_...&Itemid=68
Jiří
Mi se na tom nejvíc líbí ta fotka ... Big Grin
Jiří
Ugrilujeme varroázu?
http://www.agris.cz/clanek/193849/ugrilujeme-varroazu-
http://www.kmedubezjedu.cz/

BTW proč bylo zavřeno vlákno Termosolární úl? Mohu si o panu Linhartovi myslet cokoliv, ale pokud sám nehodil flintu do žita a stále na tom úle pracuje, tak obdivuji jeho vytrvalost a věřím, že do budoucna přijde s novými typy úlu.
On by přišel s novými typy, ale nejsou lidi, kteří by si to kupovali! Wink
(06.10.2016 9:33)Mlha napsal(a): [ -> ]BTW proč bylo zavřeno vlákno Termosolární úl? Mohu si o panu Linhartovi myslet cokoliv, ale pokud sám nehodil flintu do žita a stále na tom úle pracuje, tak obdivuji jeho vytrvalost a věřím, že do budoucna přijde s novými typy úlu.

Vlákno jsem uzavřel kvůli neustálým debatám o čemkoliv, jen ne termosolárním úle. Začalo být plné napadání, urážek ... nemám chuť ani čas tu špínu uklízet, někdo plácá nesmysly a druhý aby trávil odpoledne tím, že to bude dávat do pořádku. Děkuji, ale z toho už jsem vyrostl. S panem Linhartem to nemá nic společného.
(07.10.2016 6:35)Havelka Jan napsal(a): [ -> ]Vlákno jsem uzavřel kvůli neustálým debatám o čemkoliv...
Pokud by jsi chtěl zůstat takto přísný i nadále, tak to by zde na VF zůstalo otevřené akorát vlákno "Jen tak" ve kterém je trolit dovoleno....
Taky jediné jede Smile
Alena Vítková včelaření podřizuje celý rok
http://polar.cz/zpravy/opavsko/opava/110...e-cely-rok
Na děti čekalo při zahrádkářské výstavě překvapení v podobě figuríny včelaře
http://benesovsky.denik.cz/zpravy_region...61010.html
Měli tam taky ukázat velkého včelaře při "léčení" včelstev. Respirátory, brýle, rukavice, kopresory a oblaka dýmu ... To by byla teprv zážitková terapie ... Big Grin
A pozvat je nejen na med, ale i na podzimní a zimní rituály ... Aby to bylo jaksi vyvážené, to se teď nosí, ne? Big Grin
Jiří
TROLL
Tak už i jméno pro tu figurínu máme Wink
Slovenské včelárstvo zažíva boom. Za päť rokov pribudlo 30-tisíc včelstiev
http://www.aktuality.sk/clanok/378123/sl...vcelstiev/
slovenští včelaři se naučili čerpat na 100 percent.
Zcela souhlasím s Jiřím Matlem. Také jsem proti rozostřování šotů, v nich islamisté podřezávají krky bezbranným obětem a nebo proti zakrývání těl při autonehodách. Mělo by se to zveřejnit prostě celé!
Referenční URL's