Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
A tak je to pane Křapko s lidmi vždycky. Chytnou se nepodstatné kraviny a jádro sdělení minou. A když ne vždycky, tak ke své škodě častěji než je únosné.
Že to prý řekl Einsrtein neni kravina, (o včelách a jejich vlivu na naše životy) je to údajný výrok mimořádného vědce a tím podvědomě navozená podpora tomuto článku a jeho pravdivosti.
(22.07.2019 7:39)František Němec napsal(a): [ -> ]Že to prý řekl Einsrtein neni kravina, (o včelách a jejich vlivu na naše životy) je to údajný výrok mimořádného vědce a tím podvědomě navozená podpora tomuto článku a jeho pravdivosti.
A řekl to skutečně Františku?
JK
No, právě o tom píši, že jsem již několik takových úvodních citací, co vše řekl Einstein, již četl a vždy mi to připadlo jako manipulační s tím co následovalo - dodat tomu velkou věrohodnost pravdy.
Ale myslím, že dřív než vyhynou včely, tak to budeme my a to pro nedostatek vody. V naší obci jsou prázdné studny a jen díky čerpání hloubkové vody se to na životě neprojevilo. Ale memento je velké! Té vody tam ubývá!!!!
Přesně! A je potřeba dodat, že drtivou většinu velkých vodních zdrojů naší země vlastní Francouzi...
(nebo jiní cizáci a nebo soukromé osoby a ne stát)

Přidám další údajný Einsteinův výrok a je jedno, zda je opravdu od něj, pravdivý ale je:

"Nevím, jakými zbraněmi bude vedena 3 světová válka. Vím ale naprosto jistě, že ta čtvrtá bude vedena kameny a klacky".
Az na to,ze to Einstein o vcelach nikdy z pusy nevypustil,ale neustale mu to tam nekdo cpe.Jak se stat medialnim hrdinou proti sve vuli Smile
Einsten, podobne jako nepritel Tesluv Edison, meli od svych mecenasu (Murdroch aj.) cele PR teamy lidi, kteri popularizovali tyto lidi aby se prodavali jejich myslenky resp. patenty. Je mozne, ze to vzniklo i v teto dobe..

Dodnes me irituje kdyz nekdo napise, ze Einstein byl nejchytrejsi clovek na svete
Když jsme tedy u toho Einsteina. Na jednom večírku chtěly dvě dámy, aby jim Einstein vysvětlil jednoduše teorii relativity. Jednoduše milé dámy se to dá vysvětlit takto: "Vy, obrátil se na jednu, když strčíte své kolegyni nos do řiti, budete mít vy nos v řiti, vaše kolegyně taktéž bude mít nos v řiti, ale ona na tom bude relativně lépe". A já se tedy ptám, je tento příběh pravdivý, nebo je taktéž vymyšlen? Co vy na to Tongue?
JK

Admine, promiň Huh.
(23.07.2019 11:19)tom.50 napsal(a): [ -> ]Přesně! A je potřeba dodat, že drtivou většinu velkých vodních zdrojů naší země vlastní Francouzi...
(nebo jiní cizáci a nebo soukromé osoby a ne stát)

Je potřeba dodat,že si pleteš vodní zdroje s infrastrukturou.
http://www.idnes.cz-konec sirych lanu...
možeš dat prosím přesný odkaz? díky
Pepo, odkaz musíš poslet na konkrétní článek, jinak ho skoro nikdo nenajde, nejlépe
takto.
není přímo o včelách, ale je tam zmínka a hezká fotka Smile

Medvědice Ema se pohybuje především na slovenské straně Javorníků
http://www.ochranaprirody.cz/o-aopk-cr/a...javorniku/

[Obrázky: 069559.jpg?seek=1564661409]
Referenční URL's