Včelařské fórum – o včelách a včelaření

Úplná verze: Zprávy z tisku
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
2 Marec
Kilovka by stála podle druhu. Podle druhu trestu .... Big Grin
Asi nejdražší by byl od vrahů a dobře by ho mohli prodávat i ti, co sedí za podvod. Tedy, pokud by to byl med ... Surprised
https://www.novinky.cz/krimi/405575-muz-...ranil.html

... ze-by? ze-to-byl-Šimonovský?! Wink
To není on. Ten roje vrtulníkem nesbírá.
Velká UIU je, že nad takovým článkem se rozčilují i lidé, kteří považují byrokratické (kontrolují papíry a formuláře ) kontroly včelařů SVS za správné a potřebné.
Dokladování psa na očkování proti vzteklině úřadu by považovali za buzeraci a že nám po ulicích dneska běhá neočkovaných čoklů ale posílání formulářů na SVS od spolku který k tomu není vůbec povinen přímo organizují a vynucují.

Děláme si to sami a pak se divíme, smějeme a tleskáme , když někdo zařve že je někde jinde král nahý.

Podobnou parodii bych napsal na současné poměry ve včelaření a mohl bych se leda dočkat pohrůžekžalob jako kdysi V. Smolík.
Jj Karle. To si představ, že ti neočkovaní psi pijí medovinu kontrolovanou SVS a tu navíc ještě vyráběl u nahého krále génius Smolík. Na některé Tvé příspěvky Karle je třeba křišťálová koule nebo dešifrovací stroj, aby bylo jasné, co chtěl básník říci.
Pepa

Admine promiň nebo mne banuj.
Tam šel někdo na jistotu, utrhnout ruce je málo.
(07.06.2016 9:42)Josef Křapka napsal(a): [ -> ]Jj Karle. To si představ, že ti neočkovaní psi pijí medovinu kontrolovanou SVS a tu navíc ještě vyráběl u nahého krále génius Smolík. Na některé Tvé příspěvky Karle je třeba křišťálová koule nebo dešifrovací stroj, aby bylo jasné, co chtěl básník říci.
Pepa

Admine promiň nebo mne banuj.

Pepo byl jsi to myslím i ty kdo se tady zastával nově vznikajících kontrol včelařů zda mají papíry v pořádku. Že se to veterina musí někde naučit, pokud si vzpomínám.

Takhle to začíná a výše popsaným končí. A není to jen když jdeš žádat o medovinu - lihovou evidenci. STačí se dopustit omylu a vzít jednoho nezaměstananého z pracáku a vidíš zač je toho loket.

Celá státní správa, včetně SVS se řídí heslem NAŘIZOVAT a BUZEROVAT.
SVS je součástí státní správy a je toho ukázkovým příkladem a ČSV ji v tom úspěšně pomáhá svými formuláři a udáváním.


Takže nevím co se kdo diví, když někdo popíše realitu. A hlavně se pak diví ti kdo tomu tleskali a napomáhali.
(08.06.2016 8:00)KaJi napsal(a): [ -> ]Celá státní správa, včetně SVS se řídí heslem NAŘIZOVAT a BUZEROVAT.
SVS je součástí státní správy a je toho ukázkovým příkladem a ČSV ji v tom úspěšně pomáhá svými formuláři a udáváním.

Když jsem byl minulý týden na veterině, říkal úředník že ho vztah mezi ČSV a mnou nezajímá. Proč to říkal jsem se neptal, jen jsem mu odpověděl že žádný nemám.
On by asi vyšetřoval i kdyby udali svého člena. Nestranný a nezaujatý.Cool
Z jiného soudku. Také velmi zajímavé?
http://www.kverulant.org/kauza/drahy-bioomyl
Tongue JK
Producenti pesticidů žalují Evropskou komisi kvůli zákazu neonikotinoidů:

http://www.nwoo.org/2016/06/14/bayer-zal...ranu-vcel/
tak všechny ty jména co tu uvádíš Milky Way nikdy za katrem nebudou....špína dosáhla svého,,ted už bude mít neomezenou moc a NIKDO jí už nebude stát v cestě a protože mám ještě trochu hrdosti stejně jako mnoho ostatních se odmítám toho ůčasnit..

ps: bude dost volnejch míst u spc.složek PČR můžete se hlásit nebude tak težký se tam dostat jen vědět komu lézt do řiti Confused humus Dodgy
Rozlučme se tu vespolek s KTM. Rolleyes
Zdá se, že bere provaz a jde se zastřelit do rybníka Wink
Tak to mas divny predstavy o svete..jsi trochu mimo ale to nevadi me na to stacilo dat vypoved kde jsi prisel na to ze bych si sel hodit provaz???uz jen to ze te tohle napadlo je trochu mimo navic technicky se obesit a pri tom strelit je hodne slozita vec pocet takto spachanych sebevrazd bys spocital na jedny ruce..nemas snad fantazii??vis o tom kulovy....
To je dobrej zmatek. VŠCHT sice může dělat rozbory na daná kritéria a je to jen dobře a je dobře, že mají takovévýsledky. Ale certifikát Český med uděluje, pokud vím, VÚVč, s. r. o., který ale tyto parametry nesleduje. S tímhle certifikátem bych se ale zrovna teď moc nechlubil ...
Jiří
Referenční URL's